.[ ČeskéHry.cz ].
maturita - pls nemazat - pomaham
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jelzin

PříspěvekZaslal: 27. květen 2008, 23:42:35    Předmět: Odpovědět s citátem

u maturity z IT jsem v prakticke casti mel za ukol obarvit v dokumentu vsechny nadpisy na cerveno a zarovnat na stred Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Marek

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 00:17:30    Předmět: Odpovědět s citátem

U teoretické části jsem měl něco naklikat v CorelDraw a v praktické části jsem ukázal tu hru, co mám v podpisu (měl to být nějaký dlouhodobý projekt určený/zadaný na začátku roku).
OGI

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 09:17:37    Předmět: Odpovědět s citátem

no sice je to uz par let co sem maturoval ale mel sem namackat nejakou bedaroidni tabulku v accessu coz je hnus a shit a pak udelat nejake pole v pascalu Very Happy to byly casy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
uiii

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 09:23:02    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak ja sem maturoval pred par dnama a jako ukol sem mel nakou tabulku s funkcema v excelu a accesu. Ale o to nejde, spis pokud bych se mel zamyslet k cemu mi ta vyuka IVT na skole byla, rekl bych ze k nicemu. Akorat jsem se utvrdil, ze obe ucitelky co to ucej nevedi co rikaj. Jedna to cte z knizky, a druha si mysli ze vsechno vi a tak to rika z hlavy a pak plka kraviny. Se vubec nedivim ze to ostatni nechapali. Ja vedel o co de jen diky tomu ze sem se sam o to zajimal. Smile
Quiark

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 09:29:45    Předmět: Odpovědět s citátem

uiii: To je smutný...
uiii

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 09:47:12    Předmět: Odpovědět s citátem

Quiark napsal:

Tak ale je pravda ze mi to aspon trochu dalo, uvedomil sem si u par veci ze jim rozumim, kdyz jsem opravoval ucitelky ze to vykladaj blbe Smile
if.then

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 11:11:18    Předmět: Odpovědět s citátem

uiii napsal:
Quiark napsal:

Tak ale je pravda ze mi to aspon trochu dalo, uvedomil sem si u par veci ze jim rozumim, kdyz jsem opravoval ucitelky ze to vykladaj blbe Smile

Laughing OMG dobrý.... Tak ono je to jasné proč... učitelská práce je tak málo placena že všichni chytřejší lidé se hrnou na něco líp placenýho... ale to je smutnýýý Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Houp

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 11:45:30    Předmět: Odpovědět s citátem

maturoval jsem z it minulé pondělí..

no nemoh jsem si vytáhnout nic horšího než hardware Smile, ale tak něco naštěstí vím o tom, co je v počítači.. ale přeci jen jsem zkoušejícího zklamal, který naopak je na hardware a o věci jako www, programování, excel se nezajímá..

druhá otázka u toho byla datový přenos, bit, byte, strojový kód, zdrojový kód pascalu, ladění.. -> tím jsem začal(měl jsem dovoleno, že nemusím mluvit o pascalu, ale můžu o C++), ale bohužel jsem byl přerušen ať přejdu k tomu hardwaru.. Smile

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 15:57:12    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si tasil hardware, přesněji záznamová média s magnetickým zápisem a čtením, nebo nějak podobně vznešeně se to jmenovalo. I když jsem si myslel, že o tom moc neřeknu, tak jsem se nakonec docela rozkecal a ta jednička mě neminula Very Happy

Ale jak se tak dívám, tak jste to všichni měli složený ze dvou otázek, mi jsme měli jenom jednu, takovej bordel Laughing
zapytchu

PříspěvekZaslal: 30. květen 2008, 18:42:22    Předmět: Odpovědět s citátem

hmhmhm... jsem fakt jediny, kdo ma maturitu z ciste IT skoly ?

My meli praktickou cast operacnich systemu (Novell netware pro mne, 1:0 pro netware), pak praktickou cast software (zlata grafika a prekresleni sceny do vektoru v Corel Draw), pak teoreticke casti, kde jsem mel Linux, Acces a databazove systemy vcetne teoretickych zkousek z hardwaru.

Kam ty skoly spejou Smile

(spějí, to je zajímavé slovíčko)

Pujdu se naveceret a pak se asi ozrat.

Je pátek, ne ?
Vozka

PříspěvekZaslal: 30. květen 2008, 20:20:26    Předmět: Odpovědět s citátem

zapytchu: jo, to jsi asi světlá výjimka. Já se taky chystám maturovat z informatiky, ale čeká mě to až za dva roky, takže do tý doby si na tuhle diskuzi nikdo nevzpomene, ale když mi tak řikal kamarád jak na téhle škole probíhala maturita jeho, docela jsem se smál. Vytáhl si mimochodem otázku "Internet" a dostal za 2 protože si nevzpomněl na název společnosti CERN (aspoň myslim) a jedný z učitelek se jeho řeč "nějak nelíbila", což zní takhle divně, ale znalého to rozesměje, protože učitelka co to řekla je poměrně chytrá (jestli taky rozumí informatice zjistim v září na semináři), ovšem jeho učila učitelka jiná, která chytrá není, ovšem zato je velice nudná, a ke které celé dva roky chodil na semináře pravidelně zkouřený a trávil je s kamarády hledáním nejvtipnějších (teda takhle pod vlivem je asi vtipná většina) stránek a ignorováním oné učitelky. Ovšem jak říkám, přesto odmaturoval za dvě v podstatě jen kvůli tomu, že z toho měl i při maturitě děsnou prdel. Smutné.
swarm

PříspěvekZaslal: 30. květen 2008, 20:31:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už si nějak nepamatuju, co jsem tam přesně vlastně na matuře měl z elektronických počítačů. Jedno bylo něco s dělením kernelu v Linuxu a adresářovou strukturou UNIXových systémů. Druhá otázka se tuším týkala adresace paměti v chráněném režimu. Třetí už si nepamatuju.

Vidim, že tu všichni měli tu maturu z čehokoli kolem počítačů dost o hovně. Ale nepřekvapuje mě to.
Houp

PříspěvekZaslal: 31. květen 2008, 10:13:48    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby vás zajímalo, co vše mě mohlo u maturity potkat : http://gbn.cz/vttexty/okrvt00.html

PříspěvekZaslal: 31. květen 2008, 10:29:13    Předmět: Odpovědět s citátem

zapytchu napsal:
hmhmhm... jsem fakt jediny, kdo ma maturitu z ciste IT skoly ?

Nejsi..taky jsem chodil na "čistě IT školu" Smile Maturoval jsem loni, takže si ještě matně něco pamatuju. Praktické jsem měl ze sítí (routování) a programování (nějaký grafický editor v delphi a nějaká blbost v pascalu).

No a jinak ve výpočetce jsem si vytáhl I/O zařízení, což byla pohodička (učitel mě musel furt přerušovat, protože jsem říkal více, než chtěl), ze sítí něco o vrstvách v TCP/IP a OSI a v programování principy OOP (což byla celkem sranda, protože jsme se to neučili Smile). Až na ty sítě to bylo až moc easy.
zapytchu

PříspěvekZaslal: 31. květen 2008, 10:40:51    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe Smile

Pravda, ono se naucit neco o IT je asi jednodussi, nez se humanisticky zamerit a vysvetlovat kdovi cosi ze 16.stoleti Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: