Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MD

|
Zaslal: 8. srpen 2008, 10:07:50 Předmět: |
|
|
ondy1985 napsal: |
MD napsal: |
No jinak prumerna hra trva asi 15 minut, ne? |
tak to mozno u teba, u mna hodinu a 15 minut
za 15 minut dokazem zahrat hru akurat tak vo Warcraft 3, co by inak tiez nebola zla hra na turnaj  |
Dobra, tak pokud se sejdou 2 kemperi , kteri hrajou hodinove hry , tak by se mohli shodnout na BO1, ale nevim nevim zda porazeny nebude zarputile trvat na odvete  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 8. srpen 2008, 23:55:23 Předmět: |
|
|
MD napsal: |
Ale jinak souhlasim, Eosie, muzes to tady lidem vysvetlit, pro ty co IRC bezne nepouzivaji? (link staci) A budeme na kanalu ceskyh her nebo na nejakem vlastnim? |
Pro ostatní neznalé: No tak IRC je prostě jen chat ve více lidech zároveň. Nejsnadnější je kliknout vpravo nahoře na této stránce pro javovýho clienta nebo použít něco normálního (Miranda, XChat, ...). Server je irc.uk.quakenet.org, kanál #ceske-hry.cz. Myslím, že nemá smysl zakládat nějakej vlastní.
MD> U her ve více lidech už to bodování není tak snadné, mně jde spíš o to, aby to bylo zajímavější.
Ondy> Že tě vyklepne druhej hráč zatímco ty útočíš na prvního je samozřejmě tvoje věc. Zkušený hráč má počítat se vším.
MD> Kempery mám rád.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 9. srpen 2008, 11:24:51 Předmět: |
|
|
Tak uz se nam blizi zacatek, tak posilejte posledni navrhy a pripominky k pravidlum. Prvni faze odstartuje v pondeli a bude trvat do konce srpna (takze ji muzete pripadne hrat i na tabore ceskych her - ja jsem ten posledni srpnovy tyden bohuzel na dovolene)
Ja behem vikendu pravidla sepisu a umistrim na wiki. Budeme tam mit i tabulky, kam se bude zapisovat skore.
Nezapomente mi poslat kontakty - zatim je to bida! (alespon e-mail, na kterem im, irc idlite a zda chcete pri hre pouzivat hlasovou komunikaci pres skype.)
Diky _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

|
Zaslal: 9. srpen 2008, 20:19:12 Předmět: |
|
|
Mě najdeš na IRC - pokud tam nejsem, nejsem ani na netu.
Dneska jsem si dal duel s komm, takhle dobře jsem si už dlouho nezahrál.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 9. srpen 2008, 21:05:28 Předmět: |
|
|
Eosie napsal: |
Dneska jsem si dal duel s komm, takhle dobře jsem si už dlouho nezahrál.  |
Tohle rad slysim  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 10. srpen 2008, 21:39:59 Předmět: |
|
|
Huf Huf! Pravidla jsou ready: http://wiki.ceske-hry.cz/CH_SCBW_Cup
Doufam, ze jsem na nic nezapomnel. V soupisce neni asan a mem, vedu je s otaznikem. Samosebou jste ale vitani.
Zitra rozeslu jeste e-mail s kontakty. Ale klidne se uz muzete vrhnout do hry.
Jeste jedna zajimavost: urcil jsem utery od 20:00 jako herni den. Neni to povinnost, ale bylo by fajn, aby alespon nekteri se dokazali sejit a dat nejakou tu skupinovou hru.
Tak Good Luck & Have Fun _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
komm
|
Zaslal: 11. srpen 2008, 08:22:14 Předmět: |
|
|
musim ale spomenut ze zajtra idem do nemecka... prejsnejsie do stuttgartu to je na juhu snad to nebude potom lagovat...som tam len na 3 dni
vecer ak bude chut tak budem na IRC |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gixian
|
Zaslal: 11. srpen 2008, 10:08:31 Předmět: |
|
|
Můj velkolepý master Mem mě sem právě nasměroval, abych to tu zkouknul a věřejně deklaroval, že jak má ponížená maličkost, tak i jeho veličenstvo Mem, se zůčastníme této vaší bohulibé akce.  _________________ Server shořel, já ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 11. srpen 2008, 10:08:42 Předmět: |
|
|
Tak jo, tak jsem na Blizzard Store koupil 2 licence (druhou poslal jako "dárek" Gixovi (ano, to je ten, který turnaj vyhraje )), takže s námi můžete taky počítat  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 11. srpen 2008, 10:16:52 Předmět: |
|
|
Eosie a peshwood napsal: |
2) Proč tam není klasika Lost Temple?... |
Gix napsal: |
tak podle nazvu neznam ani jednu tu mapu, bud se profimapy nejak hodne od mych dob zmenili, a nebo to vybiral nejakej amos .) no aspon tam neni to zpicene Lost Temple, to kvituju s povdekem  |
|
 |
MD

|
Zaslal: 11. srpen 2008, 10:26:06 Předmět: |
|
|
Vitam Gixe a Mema Ta poznamka o LT je vtipna a pravdiva
A mam pocit, ze se mi sejde jeste nekolik kontaktu, rozeslu je vecer. _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

|
Zaslal: 11. srpen 2008, 10:47:11 Předmět: |
|
|
No ten Python je v podstatě upravenej Lost Temple, takže to ani nevadí. Kdo dá Python?  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gixian
|
Zaslal: 11. srpen 2008, 10:55:41 Předmět: |
|
|
Python tak nejak nemam rad, uz od dob te jeho prezentace na GDS.
Jinak ja muzu hrat az vecer, a co se tebe Eosie osobne tyce, tak se mnou nepocitej, pac se tvaris nejak moc sebevedome, takze bojim bojim... Ja Broody nemel tak rok a pul pustene, takze na rozehrati potrebuju nejakou very easy obtiznost, proto hodlam hrat prvni hru s Memem.  _________________ Server shořel, já ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
komm
|
Zaslal: 11. srpen 2008, 11:21:26 Předmět: |
|
|
"very easy obtiznost" to som ja...
takze pripadne vecer.. .tesim.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

|
Zaslal: 11. srpen 2008, 12:00:05 Předmět: |
|
|
Gixian napsal: |
Jinak ja muzu hrat az vecer, a co se tebe Eosie osobne tyce, tak se mnou nepocitej, pac se tvaris nejak moc sebevedome, takze bojim bojim...  |
Nejsem moc dobrej hráč, jak se může zdát, spíš znám LT z některých replayů. Vlastně se těším na hru s lidmi, se kterými jsem ještě nehrál.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|