Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jazzuo
|
Zaslal: 21. srpen 2008, 23:37:58 Předmět: |
|
|
pridana nova verze s treningem21.8.3008
tet jsou tam 5 trainingovych misi. Melo by to pomoct se naucit ovladani hry
DOWNLOAD VERSION WITH TRAINING
Prosim dejte mi vedet jestli vam ty trningy pomohly lepe pochopit a uzivat si hru
treningove mise
1. mise - bike jede rovne a zrychluje, hrac se uci jen uhybat stromum
2. mise - bike jede a automatisky nahodne otaci, hrac se musi vyhybat sromum
3. mise - hrac musi spomalovat a zrychlovat podle povelu. Hrac se uci spomalovat a zrychlovat a zaroven se vyhybat stromum
4. mise - hrac zbyra checkpointy, a vyhnout se stromum. Hrac se uci plne ovladat bike.
5. kombat 1 na jednoho. Hrac je nesmrtelny ale pokud narazy do stromu protihrac ma zase plnou silu i kdyz byl zasazen.
Snad vam to pomuze |
|
Návrat nahoru |
|
|
Matasx
|
Zaslal: 22. srpen 2008, 08:05:33 Předmět: |
|
|
Já si vyhejbání těm stromům nedávám, ten třetí train nejde prostě zvládnout, to je o náhodě jestli se tam nějakej strom objevi v cestě. A on se objeví vždycky! Nakonec set to dohrál, dohrál sem i první lvl a potom v tom dalším levelu nebo co to bylo:
kód: |
ERROR in
action number 3
of End Step Event
for object ob_player2:
Error in code at line 7:
with(ob_arrow1)
at position 7: Unknown variable ob_arrow1 |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Lubiii
|
|
Návrat nahoru |
|
|
jazzuo
|
Zaslal: 22. srpen 2008, 22:19:16 Předmět: |
|
|
matasx
neudelal 3 taining ale dodelal jsi prvni level?? no to si frajer. Asi tedy 3 training je trochu moc tezky predelam ho. Musim to vymyslet jinak ono je tezky sledovat kdy ma clovek zacit spomalovat asi dam velke sipky do obrazovky.
Ale velmi jsi me potesil ze jsi porazil bose a tak to je snad poprve ze nekdo zmaknul poradne kontroly tedy krome me.
Ten eror je tam protoze to neni druhy level, demac konci zatim jen prvnim levelem, a potom je jen takova ukazka. Tam je eror kdyz clovek umre, nebo tesne predumrenim. No tak to jsem rad ze ses tam dostal.
lubiii ze se ti libila prvni grafika? zajimave, ale si se k tomu nevratim, libi se mi ze v tomhle stylu muzu jakoukoli fotku nafotit a zefektovat do stejne podoby nebo nastrihat ze scen cokoli dohromady a z efektovat to atd.
no a text no dej mi zatim cas. Text se jeste muze zmenit a tak. Jasne ze to opravim ale nejakej rukopis jazzuovsky tam pochopitelne zustane. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lubiii
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 23. srpen 2008, 08:06:04 Předmět: |
|
|
Lubiii napsal: |
Mě by více pomohlo, kdyby sis kontroloval co napíšeš (sic!)
A mě se víc líbila... |
Lubiii: 2 věci
- kritizovat někoho za překlepy a chyby a pak je nasázet sám
- asi jazzua neznáš, ale věř, že házení hrachu na zeď je mnohem užitečnější než ho upozorňovat na chyby _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Matasx
|
Zaslal: 23. srpen 2008, 10:15:57 Předmět: |
|
|
jazzuo napsal: |
neudelal 3 taining ale dodelal jsi prvni level?? no to si frajer. |
Já jsem nakonec ten train dokončil celej, a pak mi přišel první level jako brnkačka. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lubiii
|
Zaslal: 23. srpen 2008, 11:16:20 Předmět: |
|
|
mě / mně ja ignoruju od školky - prostě všude patří MĚ a bastafidli - proč si to komplikovat
a nestěžuju si na gramatiku (dokud nezačne psát W místo V, Y místo J a G místo K - jako jiní experti...) to je mi vcelku jedno, ale jde mi spíš o srozumitelnost věty, protože někdy se to prostě špatně odhaduje, co vlastně chtěl básník říci.
Dále nevím jestli ty datumy z budoucnosti sou schválně v žanru hry nebo je to právě ta chyba, na kterou sem já původně upozorňoval:
"pridana nova verze s treningem 21.8.3008"
a
"NOVE 17.9.2008"
Závěrem: chyby povoleny (je to vizitka mojí blbosti, ale slovo většinou neztrácí smysl), překlepy v dávce větší než malé nikoliv _________________ Lubiii
http://lubimon.theforum.name/index.php
www.Lubiii.cz
Lubiii@seznam.cz
|
Návrat nahoru |
|
|
Matasx
|
Zaslal: 23. srpen 2008, 13:03:53 Předmět: |
|
|
Lubiii napsal: |
Závěrem: chyby povoleny (je to vizitka mojí blbosti, ale slovo většinou neztrácí smysl), překlepy v dávce větší než malé nikoliv |
Yežiš mariya, nechte to plawat. Gdo se nigdy neupsal |
|
Návrat nahoru |
|
|
jazzuo
|
Zaslal: 6. červen 2009, 16:05:31 Předmět: |
|
|
hra je hotova ma i cz versi, viz prvni stranka, dejte mi vedet jak doaleko se dostanete, pripadne to najk skusim udelat jednodussi |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 6. červen 2009, 16:37:57 Předmět: |
|
|
a kde je žlutý ninja? |
|
Návrat nahoru |