Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hardwire
|
Zaslal: 20. srpen 2008, 10:13:25 Předmět: |
|
|
Fiola napsal: |
Jinak, koho by to zajímalo. Spoluautor knihovny mi řekl, že jejich knihovna je bez chyby a že je to chyba daného počítače. Respektive, cituji: "GMphysics je pokročilý engine, ale technické informace vztahující se ke kompatibilitě jsou smíšené, takže jakýkoliv výsledek získáš, tak je závislý jen na tvém systému." |
Já sem to pochopil spíš tak, že tím myslí, že simulace není deterministická a na různejch strojích může probíhat trochu jinak.
Co se týče výkonu GM, tak když hraju Battleships Forever(http://www.wyrdysm.com/games.php), tak mi přijde, že výkonu je tam dost A běhá to i na starejch noťasech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fiola

|
Zaslal: 20. srpen 2008, 12:15:14 Předmět: |
|
|
Říkám, u nás je to omezený tím GMphysics, jinak by šly nároky ještě níže ... Třeba u PacIna to bude přibližně 800 MHz procesor, 256 MB RAM, to má dneska minimálně každý ... _________________ Creating a game from my whole life.
[Twitter] LinkedIn] [Facebook] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hardwire
|
Zaslal: 20. srpen 2008, 21:23:08 Předmět: |
|
|
Reagoval sem spíš na tohle
citace: |
Uznávám, že prostě byla chyba to použít - ale neměli jsme moc na výběr. Dělat vlastní kolizní model objektů a polygonů je v Game Makeru blbost - vyšší nároky než Crysis by lidi totálně odradilo, proto jsme šáhli po PhysX Wrapperu. |
Ale souhlasím s tím, že by byla blbost dělat vlastní fyzikální engine. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Matasx
|
Zaslal: 20. srpen 2008, 21:44:15 Předmět: |
|
|
Tak dneska sem si to fakt konečně zahrál, ve třetím levelu fakt spadla celá gameska... no to fakt nevadí. Důraz na slovo "fakt" je fakt strašnej a hratelnost taky fakt brutální... né, nechci kritizovat, jednohubka dobrá |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 20. srpen 2008, 22:12:54 Předmět: |
|
|
Tak si aspoň vyzkoušeli, že na tento typ her není, diplomaticky řečeno, GM úplně nejlepší... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Matasx
|
Zaslal: 20. srpen 2008, 22:34:10 Předmět: |
|
|
No nakonec mi nervy neruply a musím říct, že nejlepší a zároveň nejjednodušší byla Praha... myslím že to chtělo hru udělat spíše jako oddechovku: bez limitu, s každýn levelem změnit kompletně grafiku scény, včetně beden, který by se nemuseli omezovat na krychličky a kouličky... taky sem nepochopil podle jakýho algoritmu ty bedny bouchají. Někdy sem měl klidně tři vedle sebe a nic se nestalo, a někdy mezi nima byla 3px mezera a už to bouchalo... a výzva je uplně nehratelná... kdyby to aspoň padalo mimo loď, tak bych se o něco pokoušel, ale takhle na to opravdu nemám nervy. easter eggy sem našel jen 4. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 21. srpen 2008, 19:40:13 Předmět: |
|
|
Zahrál jsem si první dva levely, a je to moc pěkné . Nečetl jsem diskuzi, tak doufám, že nebudu něco opakovat.
Už od začátku jsem chtěl fullscreen, a dostal jsem se do něj jen náhodou, když jsem chtěl restartovat level .
Až do výběru jazyka se mi to seká jako kráva (všechny ty prolínačky, atp.) - dostat se do menu trvá krvavě dlouho. Pak je hra plynulá.
Ten chraplák v dabingu je trošku otravný, ale jinak výborná práce - líbí se mi, že tam je.
Herní koncept je zajímavý, ale je to poněkud obtížné.
Vadí mi neustálé zapisování jména.
A sestřelování ptactva je geniální! )
Tolik z prvních pěti minut hraní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 21. srpen 2008, 23:35:52 Předmět: |
|
|
Co jsi nepochopil na tom "všechny ty prolínačky, atp.", zrůdo?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 22. srpen 2008, 16:47:18 Předmět: |
|
|
Nicméně; abych zahnal falešný poplach - totéž mi dnes udělal i Audiosurf, když byl v okně, takže jsem aktualizoval DirectX a drivery a už je to OK - na loadovací obrazovce jsem prakticky hned. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|