Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
spark
Založen: 15. 08. 2007 Příspěvky: 83 Bydliště: Brno & Bratislava
|
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 17. září 2008, 06:25:13 Předmět: |
|
|
Kuka napsal: |
- mozno "kategorizovat" prednasky do miestnosti? napr. v meeting roome 1, 2 atd. budu prednasky pre programatorov, v ostatnych pre designerov. |
nelze - prednasky jsou cileny do salu podle velikosti a podle "dulezitosti" prednasejicich |
|
Návrat nahoru |
|
|
RuThaN
|
Zaslal: 19. září 2008, 13:16:05 Předmět: |
|
|
elf napsal: |
RuThaN > neviem presne, na koho prednaske som bol o dizajne (mal take cervene slidy) : |
Ne, to byl Alien, mě se jeho výstup, taky moc nelíbil, zvlášť, když mě tam kámoš, tahal jako na přednášku po pokročilé, nicméně jak sem psal, tak u mě to taky žádná sláva nebyla..
Co se týče organizace:
- IMHO 4 přednášky proti sobě jsou moc dvě jako minulý rok, jsou asi ideální
- místo určitě lepší než Rubín, akorát by se možná hodilo někam napsat, co je blízko za obchody a hospody, né všichni pudou jako já na oběd za 2 kila a bude jim stačit jedna bageta
- začátek před 10 je zbytečně vražebnej
- naopak konec v 19:30 kvůli diskutabilní akci v hospodě, moc časnej, myslim, že vše klidně mohlo skončit v 22:00 a začít v 11:00.
Čeho sem si všimnul docela rychle bylo, že na akci bylo dost ženskejch. Jestli tam byly protože dělají hry a nebo se je jen pánové nestydí vodit sebou, už asi nerozseknu. V obou případech jde o určitě o pozitivní jev. _________________ Im gamedesigner and writer, technology is only tool, important are visions and ideas..
www.ceskemody.cz - české mody na všechny hry / přispějte článkem na herní téma, po exkulsivitě netoužíme |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fila
|
Zaslal: 19. září 2008, 15:36:12 Předmět: |
|
|
RuThaN napsal: |
Ne, to byl Alien, mě se jeho výstup, taky moc nelíbil, zvlášť, když mě tam kámoš, tahal jako na přednášku po pokročilé, nicméně jak sem psal, tak u mě to taky žádná sláva nebyla..
Co se týče organizace:
- IMHO 4 přednášky proti sobě jsou moc dvě jako minulý rok, jsou asi ideální
|
Clovece, potun trochu interpunkci, clovek si makne, nez pochopi, cos chtel napsat .
Abych nebyl OT -- co se tak divam do registraci, tak holky opravdu hry delaji, aspon velka cast . |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondy1985
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|