Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
elf
|
Zaslal: 27. listopad 2008, 17:09:52 Předmět: zasielanie externej stranke POST udaje |
|
|
Caute,
hrajem sa s listovanim stranok pomocou php a js skriptov. Narazil som na jednu stranku, kde ale nelistuje, ze si hadze udaje do linku, cize lahko sa podstrkuju, ale tato to posiela cez POST. Skusal som AJAX, ale ten mi nechce pristupit na tu stranku z dovodu, ze je externa. Nevie niekto poradit, ako sa to obchadza? _________________ Niesom Elf ale elf |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondy1985
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Quiark
|
Zaslal: 27. listopad 2008, 17:49:43 Předmět: |
|
|
kód: |
<form action="http://stranka.cz/stranka.php" type="post">
<input name="a" type="text" />
<input type="submit" />
</form>
|
Otevřeš v browseru, vyplníš, odešleš. Pokud to chceš jinak, stačí nastudovat v HTTP jak se dělají POST requesty. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
|
peshwood
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 48 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
Návrat nahoru |
|
|
elf
|
Zaslal: 30. listopad 2008, 02:28:23 Předmět: |
|
|
peshwood-> diki, to je to, co som hladal.
pre upresnenie, keby to niekto nahodou hladal v buducnosti. Islo mi o to, ze mam stranku www.stranka.sk a chcem pomocou nej posielat post udaje stranke www.haluz.sk s tym, ze jej ich budem posielat metodou POST (cize simulovat akoby som odoslal na stranke www.haluz.sk formular) a potom chcem nacitat obsah tej stranky. (snad to pomohlo ) _________________ Niesom Elf ale elf |
|
Návrat nahoru |
|
|
survik1
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SUK
|
Zaslal: 1. prosinec 2008, 21:55:48 Předmět: |
|
|
Chces-li zajit trosku do extremu, muzes hodit na stranku ze ktery je treba odeslat post pozadavek iframe s predvyplnenym formularem co se automaticky odesle javascriptem.
Vyhoda oproti ostatnim resenim (php ap. ) je v tom, ze se odeslou cookies uzivatele, u kteryho to bezi. Jednou jsem to pouzil jako vtipek na jednom foru - hodil jsem jim odkaz kterej skryte hlasoval v hlasovani. Takze vsichni hlasovali pro me a pritom o tom nikdo nevedel |
|
Návrat nahoru |
|
|
|