Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Janorr
|
Zaslal: 21. duben 2009, 09:58:37 Předmět: Pozice ve vyhledavači, S-rank 70, PR 2 |
|
|
Dobrý den, mám stránky http://hryonline.gravegame.net , jsou optimalizovane na slovo online hry a online hry zdarma, pokud si zadam do vyhledavače na googlu online hry tak jsem 82, při zadání toho stejného na seznamu jsem až 500.
Když sem psal na technickou podporu, tak mi byla doporucena lepsi optmalizace, optimalizaci co pouzivam na tomto webu pouzivam i na dalších 7, ktere se zobrazuje v poradku v seznamu.
Chtěl bych se zeptat, čím to je, protože projekt co neni optimalizovan na kličove slovo online hry, dokonce nema ani nic společneho s online hrama, kromě odkazu na moje stránky je na seznamu 213, při zadani slova online hry, www.gravegame.net . . . Takže každou radu vítám |
|
Návrat nahoru |
|
|
OGI
|
Zaslal: 21. duben 2009, 11:11:17 Předmět: |
|
|
Janorr: je tomu tak protoze si proste nezaslouzis byt na lepsim umisteni _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|