Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ladis

|
Zaslal: 5. září 2009, 17:06:40 Předmět: |
|
|
Neháhzejte všechno jen na programátory, důležitý je taky game-design (ten může hodně ovlivnist složitost vytvoření hry) a taky jejich vedení a vedení dalších lidí v týmu, a toho podle způsobu vyjadřování asi SPIRIT nebude moc schopen. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPIRIT
|
Zaslal: 5. září 2009, 17:06:56 Předmět: |
|
|
Ladis: Projdi se mé příspěvky zde, a až najdeš něco co píšu o mmorpg pochopíš. Je přece nesmysl abych napsal jen morpg ne? Pokud ne tak si to M ztoho smaž! Navíc ne všechny mmrogp se řídí slovem Massive! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 5. září 2009, 17:10:12 Předmět: |
|
|
SPIRIT napsal: |
Ladis: Projdi se mé příspěvky zde, a až najdeš něco co píšu o mmorpg pochopíš. Je přece nesmysl abych napsal jen morpg ne? Pokud ne tak si to M ztoho smaž! Navíc ne všechny mmrogp se řídí slovem Massive! |
I když to mají v názvu? Ok, tak další písmenko: O (Online). Vyhoď ho a hra je polovina práce.
EDIT: To "O" se dá přidat v pokračování, kdy už je game play trochu poladěnej a základní engine hotov. _________________ Award-winning game developer
Naposledy upravil Ladis dne 5. září 2009, 17:13:51, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPIRIT
|
Zaslal: 5. září 2009, 17:11:47 Předmět: |
|
|
Tato hra je dělaná aby byla online, jinak bych jí ani nedělal. Způsob vyjadřování mám dobrý, ale nejde se udržet když tady někdo jako ty píše takové nesmysl, ačkoli o mě ani o hře nic neví! Bud tak hoden a už sem nepiš, bud SZ nebo nic. pokud sem budeš psát já neodpovídám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
backgen
|
Zaslal: 5. září 2009, 17:17:42 Předmět: |
|
|
SPIRIT> byt tebou vykaslu se na diskuzi a zacnu pracovat na projektu.... nebo dopadnes jako ja pred X lety... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPIRIT
|
Zaslal: 5. září 2009, 17:22:26 Předmět: |
|
|
Nemohu pracovat, když nemáme ani jednoho C# programátora. Ale toto sem už psal. Scénář máme teda ty základy co potřebujeme, grafiku máme. Ted jen programování |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 5. září 2009, 17:49:57 Předmět: |
|
|
Trochu jsem googlil a našel jsem:
_________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPIRIT
|
Zaslal: 5. září 2009, 18:00:58 Předmět: |
|
|
Děkuju za snahu, ale to asi ne. Krom pohybu a možná ještě inventáře nic víc ztoho nedostanu. To na tuto hru nestačí, to už pak rovnou mohu jen dělat grafiku. Bude to hold chtít programátora, jako určitě se budu řídit vámi a to tim že najdu velice spolehlivého, ačkoli už sem mi stalo že je to přestalo bavit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 5. září 2009, 19:07:32 Předmět: |
|
|
Quiark> Ten třetí odkaz no LOL
SPIRIT> WTF?
C++ + OpenGL se člověk může naučit za jeden, dva měsíce.
C# + XNA asi za 1/2 až 1 měsíc.
To co říkáš, jsou s prominutím kecy. I kdyby mělo učení se C# trvat tři roky, tak to rozhodně bude kratší než hledat spolehlivého programátora s nadšením pro tvůj projekt.
Mimochodem,
M (massive) - máš servery, které pracují 24 hodin denně?
M (multiplayer) - kdo a kolik to bude hrát?
O (online) - hackeři, boti atd.
R (role) - Bude to dostatečně zajímavé?
P (playing) - opět - hra bez hráčů je k ničemu, třeba Lubiiho LubiMon (online karetní hra) ztroskotal kvůli nulovému hráčskému zázemí
G (game) - jak to budeš programovat?
Navíc - jak na to přilákáš lidi? 3D je dnes standard a 2D - nóó fůůůj
P.S.: Rozluč se s myšlenkou placené hry nebo hry, kterou si budeš moci zahrát pro zábavu. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 5. září 2009, 20:00:35 Předmět: |
|
|
Osobně bych si na MMORPG netroufl a každý trochu schopnější nad tím akorát zakroutí hlavou... Nemyslím si, že potřebuješ jednoho bláznivého programátora... potřebuješ jich asi tak 5. A všichni musí sedět v jedné místnosti v kanclu, aby se ten projekt nějak hýbal. Ti programátoři nebudou zadarmo, připrav si hodně $$$.
Zadarmo dnes dělají akorát studenti a tam to je docela nejisté. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 5. září 2009, 20:04:24 Předmět: |
|
|
Já nevím proč, ale MMORPG programují jen začátečníci. Taky jsem to dělal... Jó, to byly časy, ještě před pádem fóra... _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 5. září 2009, 20:14:39 Předmět: |
|
|
if.then: kterým?  _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 5. září 2009, 20:34:41 Předmět: |
|
|
Quiark> Už ani nevím
SPIRIT> mimochodem, ten tvůj web, to rve oči, až přijde Mem, tak to asi bude drsné  _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPIRIT
|
Zaslal: 5. září 2009, 20:47:04 Předmět: |
|
|
if.then napsal: |
Quiark> Už ani nevím
SPIRIT> mimochodem, ten tvůj web, to rve oči, až přijde Mem, tak to asi bude drsné  |
Než napíšeš zase něco chytrého, přečti si co píšu o webu!
Jinak k ostatním, nechtěl sem psát rpg, ačkoli to bude online tak sem napsal mmorpg. Jinak s těma hráčema toho se nebojim. citychat.cz stará a nudná hra, a hráče má stále, a ze začátku jich měla dost. Damokles.cz textová hra a kolik má hráčů? V podstatě chci to samé akorát ve 2D. Jinak byl bych rád kdybyste to neřešily, schánim jen programátory ne vaše chytré "kecy" které vedou k hádkám. To si odpustě, nechcete se přihlásit nepřihlašujte, ale nespamujte tu. Děkuji všem, a doufám že to budete respektovat. Prosim vás o to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 5. září 2009, 21:10:30 Předmět: |
|
|
Ach jo... Jak ti to mám říci? Myslím si prostě, že na 2D RPG nemáte. Pokud na to budete mít, smekám. V tom případě, jak se o tom hráči dozvědí? Nepočítám, že máte 2000$ na propagaci hry.
Mimochodem, jak bude hra fungovat?
O webu jsem četl, "není to moje věc a peču na to", ale proboha, i některé děti v třetí třídě umí psát lépe než ty.
Jo a pokud chceš sehnat programátora, tak já bych se na tvém místě omluvil za své útočné chování. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.
Pixel art pěkný.
Jo a mé IQ se nevejde do sedmi bitů, takže se nediv, že píšu chytré věci  _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|