Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mem

|
Zaslal: 5. listopad 2009, 19:05:56 Předmět: |
|
|
PanVetvicka napsal: |
Ne, překvapilo by mě, kdyby jsi to nebyl ty  |
Česky píšeme kdybys, ovšem takové chyby mě zase nepřekvapily u tebe  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 5. listopad 2009, 21:13:53 Předmět: |
|
|
PanVetvicka napsal: |
Máš chuť se předvádět viď tak schválně, jestli mi pomůžeš s definicí slova hnidopich  |
Někdo kdo by měl do tebe píchat? A větvičkou?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 5. listopad 2009, 21:33:49 Předmět: |
|
|
Já teda zírám...tady se to docela rozjelo...
Nebylo by lepší, kdybychom se vrátili k vývoji her?
...tak šup...do práce...  _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bolejt

|
Zaslal: 6. listopad 2009, 00:31:17 Předmět: |
|
|
když už se téma octlo v popelnici, přispěji oblíbeným citátem:
"Never argue with a fool, onlookers may not be able to tell the difference."
(prý) Mark Twain _________________ Ball ball8; |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Deluxe

|
Zaslal: 6. listopad 2009, 15:19:26 Předmět: |
|
|
IWstastu: vrat to... ja te videl.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 6. listopad 2009, 15:26:20 Předmět: |
|
|
Já to četl |
|
Návrat nahoru |
|
 |
IWstastu
|
Zaslal: 6. listopad 2009, 15:36:21 Předmět: |
|
|
Stýská se vám po dalším flame? To chápu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 6. listopad 2009, 15:50:22 Předmět: |
|
|
Tak nejak se divim kam se tady nektere thready muzou dostat, od pripominek k nahlouplosti herniho nametu a celkove stupidite postu autora (s cimz nemuzu nez souhlasit), prez zbytecne flamovani na pomezi urazlive slusnosti a neslusnosti (obe strany), az po souboj kdo je jakym borcem a pak samozrejme obvykla, dnes jiz davno nezabavna, valka mezi Memem a PanemVetvickou..... jen mne stale zarazi proc se tady sakra neustale vypichuje kazda malinkata cestinarska chyba, to mi opravdu prijde stupidni, chapu rozebirani nesrozumitelneho a slohove naprosto stupidniho textu (viz uvodni post od martinkorab), ale chytat se carky nad pismenem a na zaklade toho oznacit cely projekt za neprofesionalni a odsouzenihodny.... to je jiz opravdu mirne hloupe.... mozna by bylo lepsi se nad tim zamyslet a zkusit spis delat neco konstruktivniho, jinak opravdu brzy ceske-hry zmizi ze sveta a zustane tu jen uzavrena komunita par lidi, sedicich si na svem pomyslnem oblacku dokonalosti.
PS: jsem cestinarske prase a pravopis mi nic moc nerika, tedy dekuji za budouci korektury  _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 6. listopad 2009, 17:59:02 Předmět: |
|
|
OGI napsal: |
jen mne stale zarazi proc se tady sakra neustale vypichuje kazda malinkata cestinarska chyba, to mi opravdu prijde stupidni |
OGI, kdybys misto placani jatrama nejdriv trochu cetl a premyslel, mohli jsme si usetrit spoustu casu Haluzka vytkl tomu smesnemu projektu GRAMATIKU a nasledne uvedl jako priklad IW (kde co cert nechtel byla zrovna chyba a na to jsem se smajlikem upozornil). To, ze to pak nekdo nevydycha, nepochopi, nebo me zacne poucovat ze jsem profesional (v cem proboha?) a mam napsat autorum (proc proboha, kdyz mi je jejich projekt ukradeny a vubec o nej neslo?) je vec druha, ze... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
IcE
|
Zaslal: 6. listopad 2009, 20:10:36 Předmět: |
|
|
Ogi jsi tu urcite dele, byl Mem vzdycky dement, nebo je to postupna retardace ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 6. listopad 2009, 20:28:27 Předmět: |
|
|
Spíš senilita. On je tady takovej místní stařešina.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 6. listopad 2009, 22:04:54 Předmět: |
|
|
OGI napsal: |
neustale vypichuje kazda malinkata cestinarska chyba |
Tu hrubku jsem IWstastovi vypíchl proto, že jeho post byl nezdravě formální a "profesionální", až si o to přímo říkal...
Záměrně jsem doplnil ďábelský škleb ( ), aby bylo jasné, že to myslím s upřímným ďábelským šklebem! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 7. listopad 2009, 07:19:42 Předmět: |
|
|
IcE napsal: |
Ogi jsi tu urcite dele, byl Mem vzdycky dement, nebo je to postupna retardace ? |
Jsi opet mimo, ja jsem na CH od zacatku (to znamena 3 pady databaze zpatky ) s takovymi odhadem 20 tisici prispevky, to byl OGI i ty jeste na houbach Jinak ale stejny dement jsem byl vzdycky, ono horsi to uz byt moc nemuze  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aldor
|
Zaslal: 7. listopad 2009, 13:31:14 Předmět: |
|
|
Já myslím, že IcE chtěl asi spíš říct:
citace: |
Ogi jsi tu urcite dele (nez ja), byl Mem vzdycky dement, nebo je to postupna retardace ? |
Jestli to byla úmyslná narážka na dvoj(mnoho)značnost jeho věty .. Jo my jsme vlastně v popelnici, že jo?
P.S. Sry že plácám o ničem. Ale já mám hroznou radost, že mi po dvou dnech zase jede (grr, UPC!) net. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 7. listopad 2009, 18:40:30 Předmět: |
|
|
Aldor: jo, to je sice take mozny vyklad te vety, ale to ze IcE se registroval az ted je natolik zjevne, ze mi prislo dost divne kdyby na to jeste upozornoval Prece kazdy je tu dele nez on, takze to skutecne nemusi uvadet (leda by tim chtel zduraznit, ze si nevidi na spicku nosu, kdyz nazyva dementy lidi, ktere nemel sanci poznat, ale to je jeho boj ) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|