Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mem
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 20:27:23 Předmět: |
|
|
PanVetvicka napsal: |
Že Yossarian bude mít pindy, jsem čekal. Že se přidáš i ty mě dost odradilo od nějaké ,,činnosti" pro Vás. |
Ale no tak, demagog a teď ještě i srandista
Za celou dobu co jsi tady jsi kromě (hloupého) mletí pantem bohužel nic nepředvedl. Naposledy si vzpomínám to nadšení pro nějakou soutěž ve tvorbě her, jak to budeš propagovat, dokonce seženeš ceny atd. Soutěž proběhla, a žádnou cenu jsi mi neposlal _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Deluxe
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 20:28:01 Předmět: |
|
|
Quiak: Mne napada jedine Singularity, ale to jsme kapanek jinde ze.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
devillante
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 22:00:35 Předmět: |
|
|
"Smažte" patří do "Intoxikace", nebo "Kuchyně". Záleží na kontextu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
if.then
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 22:53:48 Předmět: |
|
|
Alespoň že vím, že JBuilder nedělal Microsoft
PanVětvička> A co sis myslel? S přístupem "já jsem veliký a vy mi líbejte nohy" to nefunguje. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Marek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 23:16:37 Předmět: |
|
|
Stačilo to i zamknout. Teď je z toho Flame o ho*** |
Nevím, na co si stěžuješ. Kdybys neposlal tvůj 4. příspěvek do tohoto vlákna, mohlo to skončit před ním. Máš, cos chtěl.
Že znáš nějakej jazyk od roku XY, to může říct kdekdo (třeba ten, co si "jen" přečte knížku) a nevypovídá to o tvé způsobilosti psát v něm software ve velkém měřítku. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Marek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 23:35:04 Předmět: |
|
|
Takže si stěžuješ na to, že sis to nenechal líbit? Zajímavé. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 23:36:39 Předmět: |
|
|
Ale já chtěl skončit. Yossarian začal útočit osobně. Si to mám nechat líbit? |
Óóó, tak si to nenech líbit, jen mu to nandej. Všechny nás to baví číst. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondy1985
|
Zaslal: 10. listopad 2009, 10:59:17 Předmět: |
|
|
Este prvych 100 krat to bolo zabavne, ale pomaly to tu upada do stereotypu. Kazda tema sa zvrhne na slovnu prestelku medzi Panem Vetvickou a zbytkom fora. A hoci otazka bola fakt dementna, Pan Vetvicka si to po precitani prvych 2 prispevkov uz urcite uvedomil, tak nevidim dovod, preco su tu uz 3 strany off topicu.
Viem, ze si uzivate kazdu blbost, co Pan Vetvicka napise, kedze sa tvari ako strasny odbornik na vsetko, sam sa na tych jeho postoch (hlavne na tych, kde si honi ego tym, co vsetko videl, kde bol a co dokazal) strasne bavim, ale aspon niekto z vas by sa mohol tvarit trocha dospelo... _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 10. listopad 2009, 11:14:26 Předmět: |
|
|
"sam sa na tych jeho postoch (hlavne na tych, kde si honi ego tym, co vsetko videl, kde bol a co dokazal) strasne bavim, ale aspon niekto z vas by sa mohol tvarit trocha dospelo..."
Takze sis taky jen prisadil a na toho dospeleho tu budeme jeste cekat? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|