Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zapytchu
Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 12. září 2007, 01:18:19 Předmět: |
|
|
Zajimave ladene myslenky, jen co je pravda.
Co asi dela takovy prumerny uzivatel ceskych her, to by mne zajimalo vic, resp. kolikrat za zivot pouzije prumerny clovek vyhledavani v prispevcich.
Ja osobne vyuzivam pouze forum CH + inzerci, nikoliv magazin, teamy, wiki, GDS, NeHe, a uz vubec ne html zalozku IRC.
Takze osobne se mne vypadek, resp.smazani celeho fora, vubec nedotklo.
Ruku na srdce, zase tolik se nestalo... vse, co jste se mohli docist zde, v pohode vygooglite / vyIRCujete.
Takze chapu, ze vetsinu fapperu mrzi, ze prisli o vetsinu svych prispevku, ale - procitali jste si nekdy z nejakeho duvodu procteny + dva mesice stary thread? Ja nikdy.
Jinak Riva napsal zajimavy post, jen co je pravda. Ja bych to ale tak nehrotil .. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 12. září 2007, 07:55:21 Předmět: |
|
|
DespeRadoX napsal: |
Kazdy z menovanych projektov ma urcite svoje chyby ale ze by prisiel o vsetky data? a zeby 2x? |
Freemail seznamu minimalne 3x, po poslednim "obnoveni" casti mailu to rozhodili identifikaci posty pro pop3 a mne se znovu do kompu stahlo cca 300 mailu, to potesi
zapytchu napsal: |
Takze chapu, ze vetsinu fapperu mrzi, ze prisli o vetsinu svych prispevku, ale - procitali jste si nekdy z nejakeho duvodu procteny + dva mesice stary thread? Ja nikdy. |
Ano, protoze se daly take vygooglit (a to sis pochvaloval), takze si protirecis _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Riva
Založen: 28. 08. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: KrungThepMahanakon, Thailand
|
Zaslal: 12. září 2007, 11:10:12 Předmět: |
|
|
Nevim.
Vsichni tady porad zvani o tom co nejde a co se muze a nemuze srovnavat a jestli CH muze nebo nemuze mit vlastni server.
Kazdy tady rozebira jak jsem to napsal a s cim jsem srovnaval, misto toho aby resili podstastu veci.
Chcete mit kopmunitu postavenou na portalu ktery pravidelne kazdy rok spadne a smaze veskera data ?
Pokud vam to nevadi, klidne kecejte o podruznostech dal. Rozebirejte jestli v prispevcich moc nekricim nebo jestli mam spravny pravopis a sloh jako vzdicky.
Mne ty crashe vadi a proto bych radeji slysel od vas minimalne nejake konkretni navrhy reseni, nez jenom dalsi rozbredle reci o tom co jsem v postu napsal nebo nenapsal spravne a jestli muzu rikat tohle nebo tamto o tom a tamtom.
Jedinou validni namitku, na adresu mych nevybirave formulovanych stiznosti, bych bral od organizatoru CH ve smyslu "kdyz pro CH sam nic nedelas, tak nekecej". A ta jedina tu (k memu udivu) zatim nezaznela.
DespeRadoX - diky. presne to co jsme chtel rict jsi napsal strucne a jasne (coz ja nedokazu). |
|
Návrat nahoru |
|
|
Riva
|
Zaslal: 12. září 2007, 12:37:40 Předmět: |
|
|
zapytchu napsal: |
Co asi dela takovy prumerny uzivatel ceskych her, to by mne zajimalo vic, resp. kolikrat za zivot pouzije prumerny clovek vyhledavani v prispevcich.
Ja osobne vyuzivam pouze forum CH + inzerci, nikoliv magazin, teamy, wiki, GDS, NeHe, a uz vubec ne html zalozku IRC.
Takze osobne se mne vypadek, resp.smazani celeho fora, vubec nedotklo.
Ruku na srdce, zase tolik se nestalo... vse, co jste se mohli docist zde, v pohode vygooglite / vyIRCujete.
Takze chapu, ze vetsinu fapperu mrzi, ze prisli o vetsinu svych prispevku, ale - procitali jste si nekdy z nejakeho duvodu procteny + dva mesice stary thread? Ja nikdy.
Jinak Riva napsal zajimavy post, jen co je pravda. Ja bych to ale tak nehrotil .. |
Ja jsem se tady nekolikrat snazil neco budovat (at uz to dopadlo jakkoliv).
Napriklad Scenaristickou soutez, ktera mela mimo jine slouzit jako nazorne priklady a navody pro (nejen) tvurce adventure her.
Jako jeden z mala jsem se pokusil prispet i do Wiki.
Presto ze jsem vetsinou jen hodne flejmoval, jsem myslim vytvoril i nekolik zajimavych treadu, ktere bud obsahovaly rady, nebo resili zajimave namety.
Tohle vsechno a jeste par dalsich veci je nejspis uz delsi dobu smazane, jestli ne po prvnim, tak urcite po druhem crashi.
A ano, dost mne to sere.
Mam pocit, ze na portalu ktery je takto nestabilni, nema dal smysl neco trvalejsiho (=cokoliv smysluplneho, krom flejmovani o picovinach) budovat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
zapytchu
|
Zaslal: 12. září 2007, 13:33:55 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
Ano, protoze se daly take vygooglit (a to sis pochvaloval), takze si protirecis |
Prosimte, nestresuj, zamysli se, a pak pis.
Asi priste, specialne pro velikeho MEMA budu psat vsecko jak pro ceske soudy - tedy - " dalo se to na osobnim pocitaci s pristupem na internet vygooglit (rozumej vyhledat na serveru www.google.com), a vysledky hledani odpovidali zadani i pomineme-li vysledky z ceskych her (rozumej ze serveru ceskehry.cz, respektive ceske-hry.cz)."
Ty,<odmlka> nestresuj. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 12. září 2007, 17:56:32 Předmět: |
|
|
Kamarade, prober se. Ty jsi tady nadnesl myslenku, ze dva mesice stare thready byly zbytecne, protoze je nikdo necetl, a tak se smazanim fora vlastne nic nestalo. Ja ti pouze rikam, ze v nich zapsane informace jsem celkem casto nachazel i pri hledani pres google, a jako takove prinos meli (detailnejsi popis pristupu by mohl vedet rezna) a lide je nachazeli, takze jsem o nejake citelne know&how skutecne prisli. Tohle neni jen momentalni chat, kde se zapytchu pochlubi, jak se mu v USA libi, ale nektere problemy mely sva reseni atd. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 12. září 2007, 18:50:39 Předmět: |
|
|
Muzu rict jen jedine. Rezna ihned po druhem padu slibil, ze pro jistotu bude delat i vlastni zalohy db k sobe. Jestli se tak uz deje nevim. Melo by.
Jinak samozrejme ty ztraty dat jsou jednoznacne obrovsky problem. Minimalne pri kontaktu s potencialnimi partnery, kteri tu ted vidi poloprazdny web. Takze pusobime neduveryhodne. At uz ze je web prazdny, nebo kdyz se budeme snazit, ze prazdny nebyl dokud sme neprisli o data
Stejne tak je to ztrata pro komunitu. O tom zadna. (o honeni si nad poctem prispevku bych nemluvil. I kdyz je fakt, ze pote co rezna prisel o svych 2k prispevku, tak jeho zajem o CH znacne ochladl ).
BTW uz mam Bc.!!!! Jo pica jo! Sem jim to natrel curakum |
|
Návrat nahoru |
|
|
Quiark
|
Zaslal: 12. září 2007, 18:56:07 Předmět: |
|
|
Riva: Wiki naštěstí zůstala celá zachována. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
|
swarm
|
Zaslal: 12. září 2007, 20:22:54 Předmět: |
|
|
Riva: Myslim, že se tu žádné konstruktivní debaty nedočkáš a jen tu plýtváš svůj čas. Sleduju tu jednou za čas ty dva thready, které se trochu věnují tomu "výpadku" a nemůžu si pomoct, ale nikde nevidim nic napsaného od vedení tohodle serveru, co by bylo k věci nebo se rozumně věnovalo plánům do budoucna. _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 12. září 2007, 20:29:10 Předmět: |
|
|
Jeste, ze nam to umis tak krasne podat swarme |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 12. září 2007, 20:31:24 Předmět: |
|
|
No tak viac reagujte _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
|
swarm
|
Zaslal: 12. září 2007, 20:39:05 Předmět: |
|
|
Flash napsal: |
Jeste, ze nam to umis tak krasne podat swarme |
No tak zrovna ty tvý plky jsem tu četl snad všechny, ale k tématu tu bylo konstruktivního opravdu minimum Flashi . (ono vůbec tvé příspěvky měly vždycky problém se sdělováním něčeho konstruktivního, ale to už bylo od začátku existence tohodle fora) _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 12. září 2007, 21:30:34 Předmět: |
|
|
Nech niekto vymaze posledne 2-3-4 prispevky, su totalne OT, co vy na to? _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
|
zapytchu
|
Zaslal: 13. září 2007, 02:59:06 Předmět: |
|
|
tak jinak, IMHO smazani fora nema takove katastrofalni dusledky jako smazani wiki / magazinu. Vsichni preci vedi, ze fora jsou a vzdy byla hlavne o osobnich urazkach, narazkach a spinavych podrazkach, ne ?
Chapu, ze to po nikom nemuze nikdo chtit, ale vyresi-li se nejaky podstatny problem ve foru, zodpovedny jedinec s prislusnymi pravy by to mohl preformulovat a postnout do wiki / magazinu / cehokoliv, kde stavebnim kamenem neni debata, ale monolog.
Myslenku, ze se smazanim DB "nic" nestalo,beru zpet, bylo to hloupe.
Je prinejmensim dulezite, aby i budouci generace vedely, jak ze se to zapytchuovi libilo ve statech.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Riva
|
Zaslal: 13. září 2007, 09:35:44 Předmět: |
|
|
[ot] pcmaster - bohuzel. ja uz moderator nejsem, takze nepomuzu [/ot] |