Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vionsoft.Ondrash

Založen: 23. 08. 2007 Příspěvky: 261 Bydliště: Beskydy a Archamonský svět
|
Zaslal: 1. duben 2010, 10:28:08 Předmět: |
|
|
to s tím demem je ale pravda ! _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 2. duben 2010, 07:56:28 Předmět: |
|
|
Vyjde dnes? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 2. duben 2010, 12:15:33 Předmět: |
|
|
Pár postřehů ohledně dema:
- vůbec jsem nedokázal postavit kameníka, ani když byl obklopen cestami. Trošku špatná věc u budovatelské strategie
- ovládání je na houby, Settlers jsem nehrál, ale nutnost kliknout levým tlečítkem na každého človíčka -> kliknout pravým na cíl -> Jít sem... je k zešílení. Daleko lepší by byla přednastavená akce "Jít a opětovat útoky" na pravé tlačítko a dolní/levá/pravá lišta s dalšími možnostmi po vzoru AoE.
- I když jsem poručil lučištníkovi, aby zaútočil na nepřátelského lučištníka, ignoroval ho (i když na něj tento nepřátelský lučištník střílel) a místo toho si šel vybít vztek na nepřátelském vesničanovi.
- Pak jsem mu chtěl poručit, aby zdrhnul, nicméně, protože byl na stejném políčku jako nepřítel, který byl uprostřed políčka, nešel vybrat a zemřel
- Volba "nová hra" není dobře optimalizována pro rozlišení 800x600 px, musel jsem skrýt hlavní panel, abych vůbec mohl kliknout na horní pixel tlačítka.
- "2 sekund(y) to ještě vydržíš" je vcelku otravné  _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

|
Zaslal: 2. duben 2010, 12:26:49 Předmět: |
|
|
no k ovladani - nemusis na ne klikat, staci stavet budovy a oni budou delat sami... asi by to vybirani lidi vubec nemelo byt (radsi to zrusim)
zbytek pripominek prostuduju v klidu...
kazdopadne nechapu jakto, zes tam mel cizi lucistniky, ti by tam snad ani byt nemeli - ani cizi vesnicani  _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 2. duben 2010, 12:43:12 Předmět: |
|
|
Tak jsem se podíval na to preview, v aktuální podobě je hra docela pěkná:
- Dialog "Takhle rychle to nejde přečíst" - co když hru pouštím po druhé?
- Proč je obrázek rádkyně tak divně rozpixelovaný?
- Za jakých okolností sníží hra kvalitu grafiky?
- Poladil bych vzhled hry přidáním trochu průhlednosti na pozaďové tmavé a tmavěšedé textury dialogů a GUI.
- Ve fullscreenu slabě problikává plocha Windows (např. měnící se ikona Správce úloh v traybaru a tak 5mm okraj okolo monitoru).
- Stromy se houpou všemi směry - měly by podle směru větru, který jde poznat podle vodní hladiny.
- Kontextové menu akcí po pravém tlačítku by mělo obsahovat ikony pro zpřehlednění (ať to nemusím číst).
- Nelze označit více panáčků.
- Proč panák po příkazu dojití na nějaké políčlo nejdřív chvíli šoupe nohama na místě? V polovině připadů je to doprovázeno otočením se mimo cestu a otočením zpátku.
- Proč panáček dojde k cíli a pak je jej nutné znovu označit kliknutím, abych mu mohl zadat nový cíl chůze? (Přitom jen o pár políček rovně vedle.)
- Ten pobíhajíí vlk umí bez problému vyjít vysokou strmou stěnu skály, než aby ji obešel.
Testováno na Athlon 64 3200+ (2 GHz), 2 GB RAM, ATI HD 3400, Win XP Prof SP3. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 2. duben 2010, 12:45:49 Předmět: |
|
|
Počet hráčů: 2
Ale i při standardním nastavení se mi nestavěly budovy. Stavitel zůstal v animaci chůze na cestě u budovy, ale vůbec se nehýbal. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

|
Zaslal: 2. duben 2010, 12:50:20 Předmět: |
|
|
if.then: herdek, zapomel jsem to disablovat
diky za pripominky, ke vsem se vyjadrim vecer (pokud teba nebudu v lihu) _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 2. duben 2010, 13:19:28 Předmět: |
|
|
Ještě by to chtělo říci, jak se staví budovy Stavitelé se flákají a obyvatelé mezitím umírají na hlad  _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

|
Zaslal: 2. duben 2010, 13:25:29 Předmět: |
|
|
pokud je budova spojena cestou se skladistem, pak by meli sami zacit budovat... mela se o tom zminit radkyne _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 2. duben 2010, 13:45:01 Předmět: |
|
|
Jak to rozjedu? Spadne mi to hned při spuštění..(posílal sem soukromou zprávu s detailama). _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

|
Zaslal: 2. duben 2010, 14:09:45 Předmět: |
|
|
Upozorňuju, že na 64bitových operačních systémech to zatím moc neběží na nápravě se intenzivně pracuje ! _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 2. duben 2010, 16:34:13 Předmět: |
|
|
Malý postřeh: Hra by mohla hlásit nepřitomnost .net frameworku, a ne rovnou padat (testováno na XP).
I když teda spadne, i když .net framework nainstalovaný je, ale ne hned. _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fr4m3
|
Zaslal: 2. duben 2010, 20:55:17 Předmět: |
|
|
Zas je tu to "rozbité" vlákno To mě mrzí, tenhle topic sem docela rád sledoval. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 3. duben 2010, 14:15:20 Předmět: |
|
|
Tak bohužel jsem to u sebe nerozjel
- na Win 7 64b mi nejede ani původní ani druhá verze SlimDX.dll (zkoušel jsem i módy kompatibility až zpátky k Win 2000)
- v XP Mode se mi spustí úvodní dialog, který potvrdím, a pak to taky spadne _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|