.[ ČeskéHry.cz ].
AD "Bohuzel jsme jiz podruhe prisli o data"
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> České-Hry.cz
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zapytchu

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 01:18:19    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimave ladene myslenky, jen co je pravda.

Co asi dela takovy prumerny uzivatel ceskych her, to by mne zajimalo vic, resp. kolikrat za zivot pouzije prumerny clovek vyhledavani v prispevcich.

Ja osobne vyuzivam pouze forum CH + inzerci, nikoliv magazin, teamy, wiki, GDS, NeHe, a uz vubec ne html zalozku IRC.

Takze osobne se mne vypadek, resp.smazani celeho fora, vubec nedotklo.

Ruku na srdce, zase tolik se nestalo... vse, co jste se mohli docist zde, v pohode vygooglite / vyIRCujete.

Takze chapu, ze vetsinu fapperu mrzi, ze prisli o vetsinu svych prispevku, ale - procitali jste si nekdy z nejakeho duvodu procteny + dva mesice stary thread? Ja nikdy.

Jinak Riva napsal zajimavy post, jen co je pravda. Ja bych to ale tak nehrotil .. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mem

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 07:55:21    Předmět: Odpovědět s citátem

DespeRadoX napsal:
Kazdy z menovanych projektov ma urcite svoje chyby ale ze by prisiel o vsetky data? a zeby 2x?

Freemail seznamu minimalne 3x, po poslednim "obnoveni" casti mailu to rozhodili identifikaci posty pro pop3 a mne se znovu do kompu stahlo cca 300 mailu, to potesi

zapytchu napsal:
Takze chapu, ze vetsinu fapperu mrzi, ze prisli o vetsinu svych prispevku, ale - procitali jste si nekdy z nejakeho duvodu procteny + dva mesice stary thread? Ja nikdy.

Ano, protoze se daly take vygooglit (a to sis pochvaloval), takze si protirecis

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 11:10:12    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim.

Vsichni tady porad zvani o tom co nejde a co se muze a nemuze srovnavat a jestli CH muze nebo nemuze mit vlastni server.
Kazdy tady rozebira jak jsem to napsal a s cim jsem srovnaval, misto toho aby resili podstastu veci.

Chcete mit kopmunitu postavenou na portalu ktery pravidelne kazdy rok spadne a smaze veskera data ?

Pokud vam to nevadi, klidne kecejte o podruznostech dal. Rozebirejte jestli v prispevcich moc nekricim nebo jestli mam spravny pravopis a sloh jako vzdicky.

Mne ty crashe vadi a proto bych radeji slysel od vas minimalne nejake konkretni navrhy reseni, nez jenom dalsi rozbredle reci o tom co jsem v postu napsal nebo nenapsal spravne a jestli muzu rikat tohle nebo tamto o tom a tamtom.

Jedinou validni namitku, na adresu mych nevybirave formulovanych stiznosti, bych bral od organizatoru CH ve smyslu "kdyz pro CH sam nic nedelas, tak nekecej". A ta jedina tu (k memu udivu) zatim nezaznela.

DespeRadoX - diky. presne to co jsme chtel rict jsi napsal strucne a jasne (coz ja nedokazu).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger
Riva

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 12:37:40    Předmět: Odpovědět s citátem

zapytchu napsal:

Co asi dela takovy prumerny uzivatel ceskych her, to by mne zajimalo vic, resp. kolikrat za zivot pouzije prumerny clovek vyhledavani v prispevcich.

Ja osobne vyuzivam pouze forum CH + inzerci, nikoliv magazin, teamy, wiki, GDS, NeHe, a uz vubec ne html zalozku IRC.

Takze osobne se mne vypadek, resp.smazani celeho fora, vubec nedotklo.

Ruku na srdce, zase tolik se nestalo... vse, co jste se mohli docist zde, v pohode vygooglite / vyIRCujete.

Jinak Riva napsal zajimavy post, jen co je pravda. Ja bych to ale tak nehrotil .. Smile
Ja jsem se tady nekolikrat snazil neco budovat (at uz to dopadlo jakkoliv).
Napriklad Scenaristickou soutez, ktera mela mimo jine slouzit jako nazorne priklady a navody pro (nejen) tvurce adventure her.
Jako jeden z mala jsem se pokusil prispet i do Wiki.
Presto ze jsem vetsinou jen hodne flejmoval, jsem myslim vytvoril i nekolik zajimavych treadu, ktere bud obsahovaly rady, nebo resili zajimave namety.
Tohle vsechno a jeste par dalsich veci je nejspis uz delsi dobu smazane, jestli ne po prvnim, tak urcite po druhem crashi.

A ano, dost mne to sere.

Mam pocit, ze na portalu ktery je takto nestabilni, nema dal smysl neco trvalejsiho (=cokoliv smysluplneho, krom flejmovani o picovinach) budovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger
zapytchu

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 13:33:55    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:
Ano, protoze se daly take vygooglit (a to sis pochvaloval), takze si protirecis

Prosimte, nestresuj, zamysli se, a pak pis.

Asi priste, specialne pro velikeho MEMA budu psat vsecko jak pro ceske soudy - tedy - " dalo se to na osobnim pocitaci s pristupem na internet vygooglit (rozumej vyhledat na serveru www.google.com), a vysledky hledani odpovidali zadani i pomineme-li vysledky z ceskych her (rozumej ze serveru ceskehry.cz, respektive ceske-hry.cz)."

Ty,<odmlka> nestresuj.
Mem

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 17:56:32    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamarade, prober se. Ty jsi tady nadnesl myslenku, ze dva mesice stare thready byly zbytecne, protoze je nikdo necetl, a tak se smazanim fora vlastne nic nestalo. Ja ti pouze rikam, ze v nich zapsane informace jsem celkem casto nachazel i pri hledani pres google, a jako takove prinos meli (detailnejsi popis pristupu by mohl vedet rezna) a lide je nachazeli, takze jsem o nejake citelne know&how skutecne prisli. Tohle neni jen momentalni chat, kde se zapytchu pochlubi, jak se mu v USA libi, ale nektere problemy mely sva reseni atd.

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 18:50:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzu rict jen jedine. Rezna ihned po druhem padu slibil, ze pro jistotu bude delat i vlastni zalohy db k sobe. Jestli se tak uz deje nevim. Melo by.

Jinak samozrejme ty ztraty dat jsou jednoznacne obrovsky problem. Minimalne pri kontaktu s potencialnimi partnery, kteri tu ted vidi poloprazdny web. Takze pusobime neduveryhodne. At uz ze je web prazdny, nebo kdyz se budeme snazit, ze prazdny nebyl dokud sme neprisli o data Confused
Stejne tak je to ztrata pro komunitu. O tom zadna. (o honeni si nad poctem prispevku bych nemluvil. I kdyz je fakt, ze pote co rezna prisel o svych 2k prispevku, tak jeho zajem o CH znacne ochladl Very Happy).

BTW uz mam Bc.!!!! Jo pica jo! Sem jim to natrel curakum Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Quiark

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 18:56:07    Předmět: Odpovědět s citátem

Riva: Wiki naštěstí zůstala celá zachována.
swarm

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 20:22:54    Předmět: Odpovědět s citátem

Riva: Myslim, že se tu žádné konstruktivní debaty nedočkáš a jen tu plýtváš svůj čas. Sleduju tu jednou za čas ty dva thready, které se trochu věnují tomu "výpadku" a nemůžu si pomoct, ale nikde nevidim nic napsaného od vedení tohodle serveru, co by bylo k věci nebo se rozumně věnovalo plánům do budoucna.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Flash

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 20:29:10    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste, ze nam to umis tak krasne podat swarme Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pcmaster

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 20:31:24    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak viac reagujte Smile
swarm

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 20:39:05    Předmět: Odpovědět s citátem

Flash napsal:
Jeste, ze nam to umis tak krasne podat swarme Smile
No tak zrovna ty tvý plky jsem tu četl snad všechny, ale k tématu tu bylo konstruktivního opravdu minimum Flashi Wink. (ono vůbec tvé příspěvky měly vždycky problém se sdělováním něčeho konstruktivního, ale to už bylo od začátku existence tohodle fora)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pcmaster

PříspěvekZaslal: 12. září 2007, 21:30:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Nech niekto vymaze posledne 2-3-4 prispevky, su totalne OT, co vy na to?
zapytchu

PříspěvekZaslal: 13. září 2007, 02:59:06    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jinak, IMHO smazani fora nema takove katastrofalni dusledky jako smazani wiki / magazinu. Vsichni preci vedi, ze fora jsou a vzdy byla hlavne o osobnich urazkach, narazkach a spinavych podrazkach, ne ?

Chapu, ze to po nikom nemuze nikdo chtit, ale vyresi-li se nejaky podstatny problem ve foru, zodpovedny jedinec s prislusnymi pravy by to mohl preformulovat a postnout do wiki / magazinu / cehokoliv, kde stavebnim kamenem neni debata, ale monolog.

Myslenku, ze se smazanim DB "nic" nestalo,beru zpet, bylo to hloupe.

Je prinejmensim dulezite, aby i budouci generace vedely, jak ze se to zapytchuovi libilo ve statech.

Very Happy
Riva

PříspěvekZaslal: 13. září 2007, 09:35:44    Předmět: Odpovědět s citátem

[ot] pcmaster - bohuzel. ja uz moderator nejsem, takze nepomuzu Wink [/ot]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> České-Hry.cz Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: