Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Quiark
|
Zaslal: 9. září 2010, 10:33:16 Předmět: |
|
|
Nebo být na podpoře a dělat zakázky _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
|
eX1
|
Zaslal: 9. září 2010, 12:50:00 Předmět: |
|
|
nee na podporu nechod do dělají jen naši černí spoluobčané _________________ Žiju pro grafiku a animace... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 9. září 2010, 13:13:55 Předmět: |
|
|
Já před lety z podpory v nezaměstnanosti za pár měsíců zaplatil polovinu svýho prvního notebooku (tehdy stál přes 30 tisíc) . Stejně to pak člověk státu všechno splatí, jakmile začne normálně pracovat, tak proč ne. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fila
|
Zaslal: 9. září 2010, 22:40:07 Předmět: |
|
|
Tak zustante v Brne. Ono je mozna lepsi byt dal od vsech potreb sire rodiny zasahovat vam do zivota. |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 9. září 2010, 23:13:22 Předmět: |
|
|
Fila napsal: |
Ono je mozna lepsi byt dal od vsech potreb sire rodiny zasahovat vam do zivota. |
+100 |
|
Návrat nahoru |
|
|
]semo[
|
Zaslal: 10. září 2010, 07:17:11 Předmět: |
|
|
To už nechte na nás ;-) _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
|
agile
|
Zaslal: 14. září 2010, 13:53:16 Předmět: |
|
|
Kdyz je clovek v nejake prdeli, je lepsi fakt delat sam na sebe na dalku v oboru, ve kterym mam nejaky zkusenosti, nez kodit programy pro vyrobce pracek jen proto, ze sidli hned za barakem (jako ne ze by kodeni programu pro pracky nebylo zabavny....
Pokud nemas problem se sebekazni a mas rad vzruseni, ser na stale zamestnani a delej spis na kontrakty. Ve svete je spousta hernich firem, co shanej kontraktory na projekty a dost mozna je jich i par (asi doslova:) v Cechach, ale ty stejne outsourcujou do zahranici, takze ve vysledku vydelas min |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondras
|
Zaslal: 14. září 2010, 14:07:55 Předmět: |
|
|
agile napsal: |
Kdyz je clovek v nejake prdeli, je lepsi fakt delat sam na sebe na dalku v oboru, ve kterym mam nejaky zkusenosti, nez kodit programy pro vyrobce pracek jen proto, ze sidli hned za barakem (jako ne ze by kodeni programu pro pracky nebylo zabavny....
Pokud nemas problem se sebekazni a mas rad vzruseni, ser na stale zamestnani a delej spis na kontrakty. Ve svete je spousta hernich firem, co shanej kontraktory na projekty a dost mozna je jich i par (asi doslova:) v Cechach, ale ty stejne outsourcujou do zahranici, takze ve vysledku vydelas min |
Mas s tim nejake osobni zkusenosti? At uz s delanim z domu nebo jako herni kontraktor pro zahranicni firmy. Jestli jo, tak se prosimte podel at se maji ostatni od ceho odrazit. Verim tomu, ze by se takovych lidi tady nasla spousta. Nebo jen mlatis prazdnou slamu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
]semo[
|
Zaslal: 14. září 2010, 14:12:31 Předmět: |
|
|
Jo, taky nevím, kde bych tento typ práce hledal. Z domu jsem dělal a vím, že to neni zrovna moc jistota stálýho příjmu. Bohužel. Samozřejmě záleží na situaci, ale každých pár měsíců hledat novou zakázku...no, vzrušení tohoto typu si zatím moc nemůžu dovolit :-) _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 14. září 2010, 14:35:50 Předmět: |
|
|
Jeden programátor ze Seznam.cz (Praha) si také našel ženu v Českých Budějovicích a jelikož o něj firma nechtěla přijít, postavila mu v Českých Budějovicích pobočku, kde pracuje jen on (pokud se ten tým už nerozrostl). |
|
Návrat nahoru |
|
|
peshwood
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 48 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
Zaslal: 14. září 2010, 17:11:40 Předmět: |
|
|
Ondras napsal: |
Mas s tim nejake osobni zkusenosti? At uz s delanim z domu nebo jako herni kontraktor pro zahranicni firmy. Jestli jo, tak se prosimte podel at se maji ostatni od ceho odrazit. Verim tomu, ze by se takovych lidi tady nasla spousta. Nebo jen mlatis prazdnou slamu? |
Tak zrovna agile ma zkusenosti z branze dost, takze ta poznamka o prazdne slame nebyla nutna. Tusim, ze i tady na foru nejakou praci na kontrakt nabizel, snad nekecam.
Jinak na volne noze "z domova" jsem delal par let (ne hry) a byla to pohoda, mel jsem to rad. Vetsina prace prichazela z okruhu znamych a s nekterymi zakazniky jsem se nazivo videl treba jen jednou do roka na vanocni chlastacce, nebo vubec.
U her to bude asi horsi, nicmene treba nejake casual, ktere utahne jeden programator by takhle urcite delat sly (nejake poptavky jsem i zaregistroval). |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 15. září 2010, 12:43:06 Předmět: |
|
|
A co tohle Ženu z Plzně vytáhneš do Prahy, kde máš řadu příležitostí k programování 3D her + koupíš byt v lokalitě a la Aquadelic
http://praguemarina.cz/
|
|
Návrat nahoru |
|
|
]semo[
|
Zaslal: 15. září 2010, 12:54:26 Předmět: |
|
|
:-D díky za skvělý nápad. Ale do Prahy nechci, nemám to tam rád, asi jsem poznamenanej Brnem ;-). _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 15. září 2010, 13:25:18 Předmět: |
|
|
No teoreticky jde z Plzně do Prahy dojíždět. Ale záleží na místě a typu práce.
Na kraj Prahy je to za běžného provozu 45 minut.
Jinak pokud bys chtěl dělat třeba webovky, tak v Plzni je Barton Studio. Ale co jsem koukal, tak momentálně podle stránek programátory nehledají. _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 15. září 2010, 13:55:30 Předmět: |
|
|
perry napsal: |
dělat třeba webovky |
to by bylo mrhání potenciálem |