Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Herly
|
Zaslal: 24. červenec 2010, 15:50:26 Předmět: Game design concepts Iana Schriebera - homeplay práce |
|
|
Na českém webu o gamedesignu gamedesign.cz právě vychází třetí lekce překladu veřejného kurzu Iana Schriebera. Od této chvíle již nabírá i praktický spád a vy si tak můžete nabyté znalosti ověřit v praxi skrze drobné úkoly vždy na konci každé lekce.
Prozatím neshledáváme dostatečně nutné zakládat své vlastní fórum, ale rádi bychom poskytli našim čtenářům možnost své práce zveřejnit a konzultovat s jak zkušenějšími gamedesignéry, tak s širokou veřejností. Prostor v komentářích pod článkem je také vcelku nepřehledný a proto jsme zvolili formu tohoto spřáteleného webu.
Jestliže se ale ukáže, že je o kurz dostatečný zájem, otevřeme i své vlastní malé fórum. Prosíme tedy všechny zájemce, kteří bedlivě sledují tento kurz a naplno se věnují studiu game designu, aby se přihlásili na e-mail Roch.Michal@gmail.com. Nezáleží na tom, jak moc jste zkušení. Jestliže si myslíte, že máte co říct, přihlaste se. Jestliže také chcete být prostřednictvím e-mailu informováni o nové lekci, napište to do něj.
Toto vlákno budu nejen já, ale i Stefan bedlivě sledovat a pokusíme se reagovat na všechny vaše příspěvky a podněty. Těšíme se na vaše práce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
koubekt
|
Zaslal: 29. leden 2011, 14:35:32 Předmět: |
|
|
ahoj chtel bych se zucastnit toho kurzu posilal jsem mail ale nikdo mi neodepsal _________________ Tomáš Koubek
Web and Game Designer
www.woweasily.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Miranu
|
Zaslal: 12. květen 2011, 23:50:05 Předmět: ad kurz designu |
|
|
rád bych se přidal k těm co tnto kurz dělají...
funguje ještě? _________________ Unity, Truevision, visual basic6, mnoho tagovacích, trochu grafiky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Herly
|
Zaslal: 25. červen 2011, 11:38:16 Předmět: |
|
|
Ahoj,
kvůli zkouškovému období byl překlad pozastaven. Teď už mám zase prázdniny tak hodlám pilně překládat. Do týdne se můžete těšit na další díl.
Také se chci omluvit za neodpovídání na e-mailům. Všichni, co jej posílali již by měli být odpovězeni. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Herly
|
Zaslal: 18. červenec 2011, 16:15:31 Předmět: |
|
|
Vydali jsme pro vás další pátou lekci a v ní i spoustu zajímavých domácích úloh. Doufáme, že se zde objeví některé vaše práce:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
zapytchu
Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 22. červenec 2011, 20:31:05 Předmět: |
|
|
Jen otázka - musí být v době, kdy existuje translate.google.com být dostupnost informací omezena dostupností jedince, který byl určen k překládání? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Herly
|
Zaslal: 23. červenec 2011, 14:15:12 Předmět: odpoved |
|
|
to je prece nesmysl:
- nikdo nikoho nenutí čekat na překlady. zdroj a original v angličtině je od začátku zveřejnován a je k přečtení dle libosti
- ne každý umí anglicky
- překlady z translatoru jsou nechutné a těžce stravitelné pro čtenáře
- ne každý umí translator používat
- mateřský jazyk je vždy příjemnější a pohodlnější
- k prekladani jsem určen nebyl. vybral jsem si to sám ve své snaze rozšířit české zdroje o game designu a tedy i zájem o tuto profesi
- narážet na zbytečnost překladů je hloupé. zájem o ně je. a to relativně nemalý
- stejně tak je hloupé narážet na lenost čtenářů pracovat s originálním textem. prosím tě nedělej to
ve tvém dotazu ačkoli to maskuješ sebevíc, zkrátka nevidím nic jiného než povýšenost, negativizmus a snahu označit tuto práci za zbytečnou. já jsem na ni ale hrdý, budu v ní pokračovat a dotáhnu ji do konce protože podle mě zbytečná není. až teprve budu mít dostatek znalostí a zkušeností abych se měl o co opřít, můžu začít psát články vlastní.
edit: diky za radu se seznamem
Naposledy upravil Herly dne 23. červenec 2011, 14:52:02, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 23. červenec 2011, 14:39:32 Předmět: |
|
|
OT: Číselné seznamy uděáš v phpBB přes [list=1]:
- první
- druhý
- třetí
Jinak překlady obecně podporuju, protože ne každý se tady narodil se znalostí angličtiny, byla by škoda, aby do dané oblasti nemohli proniknout, a také Google Translate je pro překlad do/z češtiny dost hrozný (radši volím do/z angličtiny, když si chci přeložit text v němčině, francouzštině či čínštině). _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
zapytchu
Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 23. červenec 2011, 18:10:45 Předmět: Re: odpoved |
|
|
Herly napsal: |
ve tvém dotazu ačkoli to maskuješ sebevíc, zkrátka nevidím nic jiného než povýšenost, negativizmus a snahu označit tuto práci za zbytečnou. já jsem na ni ale hrdý, budu v ní pokračovat a dotáhnu ji do konce protože podle mě zbytečná není. až teprve budu mít dostatek znalostí a zkušeností abych se měl o co opřít, můžu začít psát články vlastní. |
FU - nevkládej mi do úst nic, co jsem nenapsal.
Upozornil jsem i na jiné cesty, jak se čtenář může seznámit s textem.
To že ty máš krámec a vidíš v tom povýšenost? Jdi do řiti. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Crypton
|
Zaslal: 23. červenec 2011, 18:40:09 Předmět: Re: odpoved |
|
|
zapytchu napsal: |
Jdi do řiti. |