.[ ČeskéHry.cz ].
Zavodna hra (SR 3000)

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DeepMind

PříspěvekZaslal: 25. listopad 2011, 18:41:02    Předmět: Zavodna hra (SR 3000) Odpovědět s citátem

Chcel som si vytvorit zavodnu hru:

Islo o rychlostne futuristicke preteky, nieco medzi NFS a burnoutom. Ale skor by sa to priblizovalo k NFS, hlavne trate (cesty v horach, dialnice, rozne trate)

Auta by boli rozneho typu, najvacsie mnozstvo hlavne sportovych aut. Kazde auto by malo booster s neobmedzenym pouzitim. Auto bez pouzitia boostra by malo limitnu rychlost max 500km/h a s pouzitim boostra aj 4x tolko.

Ovladatelnost auta nie je realisticka, ale ani nie moc arkadova, nieco medzi.

Koli neobmedzenemu boostru auta budu znicitelne, ak by sa zadarilo, aj vizualne, ale hlavne pri kolizii vo vysokej rychlosti auto exploduje a hrac je po par sekundach vrateny na trat. Cize hrac by mal booster pouzivat rozumne a nie ho stlacat stale.

Trate by boli k takym rychlostiam prisposobene. Cisto rychlostne, niektore na zvladanie zakrut a niektore nieco medzi. Lokiacie: Mesto, hory, lesy, specialne okruhy.

Disciplini by boli klasicky zavod na kola, alebo z bodu A do bodu B a este mozno nieco ako policajti vs. pirati na cestach.

-----

Vytvoril som si jeden testovaci level a auto. Kedze som zistil ze nemam chut ani cas sa ucit programovanie, tak som stym stopol, preto je auto aj testovaci level nedokoncene a pridavam sem obrazki.

Touto formou si hladam programatora ktory by mal chut naprogramovat fyziku auta, AI a herne disciplini. Je mi jedno v com to budeme cele robit, hlavne je, aby sme to robili uz v hotovom engine, ktory ma aj nejake editacne prostredie, editor levelu atd.. aby sa programator zameriaval na hratelnu stranku hry ako je fyzika aut, AI a atd.. a nie na nastavovanie scen atd.. Najlepsie by bol ShivaEditor ktory ma PLE free verziu ktora obsahuje skoro vsetko, ako komercne verzie. S par obmedzeniami samozrejme.

Vsetko by prebiehalo vo volnom case a chuti a projekt by nebol nijak financovany. Ale programator musi mat naozaj zaujem o tuto hru, nevadi ak sa stane, ze dva tyzdne, pripadne dva mesiace nic nespravi (ci uz z pracovneho vytazenia v praci, skole, alebo nechuti na tom momentalne robit), ale mal by sa vzdy k tomu vratit.

Ak by sa nejaky programator nasiel, tak v tom budem rad pokracovat. Ale popri cakani si mozno spravim aspon grafiku, tak sem casom mozno nieco ukazem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
japaja

PříspěvekZaslal: 7. únor 2012, 14:14:35    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm ja by som ti vedel pomoct s tym autom
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: