.[ ČeskéHry.cz ].
Skyrim a Dan Vavra
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
igor

PříspěvekZaslal: 30. listopad 2011, 20:20:26    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nějak nedokážu pochopit, jak někdo brblá na grafiku v té hře. Jasně, asi to jde rozpitvat a izolovaně tomu vytknout nějaké lowres textury a nějaké xichty, ale jako celek to podle mě působí hlavně v exteriérch parádně. Nikde jinde jsem nezažil tak dobře působící atmosferické efekty - po horách se rozlévající mlha, polární záře nebo třeba vánice v lese vypadají fantasticky (ok možná až na to, že i v těch hodně zasněžených oblastech mi přijde, že je tam taková jemná vrstvička sněhu, přes kterou často přečuhuje to, co je pod ní). Ke zbytku jen tolik, že mě ta hra zatím baví a to i přes to, že poslední dobou se mi z fantasy realit tohoto typu dělá špatně a u každé informace a následného celosvětového nadšení před vydáním jsem jen obrátil oči v sloup a šel dál (+ nadávka z povinnosti na interface). Jo a polonazí lidé mi přijdou ok, pokud to jsou Nordové - vybavuju si, že po Morrowindu běhali nahatí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Houp

PříspěvekZaslal: 30. listopad 2011, 20:32:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Skyrim jsem sice nehrál(Fallout 3 a Fallout New Vegas ano) a já alespoň ten článek pochopil tak, že pan Vávra chce poukázat na to, že všichni ostatní hru glorifikují a píší, jak je úžasná, přestože má za A) spoustu chyb a za B) věci, co u hry recenzenti glorifikují, tak u jiné hry kritizují. Ale nepřišlo mi z toho článku, že si myslí, že je to špatná hra, nudná hra. Jen poukazuje na to, co všechno by šlo za 1) udělat lépe a za 2) už bylo blbě třeba právě ve Falloutu a v předchozích hrách a už tam si toho lidé všimli.

Jasně, vypichuje tam i maličkosti a občas i jen subjektivní názor, ale osobně to právě beru jako kontrast k ostatním recenzím. Dle mě si sám uvědomuje, že některé jmenované věci jsou maličkostmi.

(a mmch dle mě i kdyby žádnou hru nikdy nevytvořil, udělal jen špatné hry, tak může kritizovat hry jiné, to se dle mě nevylučuje)

PříspěvekZaslal: 30. listopad 2011, 20:47:56    Předmět: Odpovědět s citátem

Kritizovat může kdokoliv cokoliv, ale prostě to v této formě působí neprofesionálně a divně, představ si, jak by to asi vypadalo, kdyby já nevím např. Ken Levine publikoval na IGN článek podobného ražení o novém Deus Exu. Kdyby čeština nebyla tak "zanedbatelný" jazyk, věřím, že by ten článek o Skyrimu mohl vyvolat takovou menší bouři, o Warhorse se ví i ve světě.
Solid.Sn

PříspěvekZaslal: 30. listopad 2011, 21:51:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Houp napsal:
... pan Vávra chce poukázat na to, že všichni ostatní hru glorifikují a píší, jak je úžasná, přestože má za A) spoustu chyb a za B) věci, co u hry recenzenti glorifikují, tak u jiné hry kritizují. Ale nepřišlo mi z toho článku, že si myslí, že je to špatná hra, nudná hra. Jen poukazuje na to, co všechno by šlo za 1) udělat lépe a za 2) už bylo blbě třeba právě ve Falloutu a v předchozích hrách a už tam si toho lidé všimli. ...

Já se teda přidám, přesně takto na mě ten článek taky působil...
Herly

PříspěvekZaslal: 4. prosinec 2011, 11:12:12    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mi přijde spousta z těch bodů jako hnidopišství (ano dalo by se to spravit ale co jako? pořád mě to baví). Co mě ale dostalo na Skyrimu nejvíc když dokážu s malou skleněnou dýčkou se připlížit za mamuta, seknout ho do nohy a bum - padne na zem mrtvý po jedné ráně...wtf?Very Happy
eX1

PříspěvekZaslal: 9. prosinec 2011, 11:03:00    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu to s tou kritikou přehnal, ale to i některé herní magazíny a pořady (např. RE-PLAY). Já jsem to ani nezkoušel tu hru, protože to není zrovna můj oblíbený žánr. Smile
Marek

PříspěvekZaslal: 9. prosinec 2011, 16:22:48    Předmět: Odpovědět s citátem

eX1 napsal:
Trochu to s tou kritikou přehnal, ale to i některé herní magazíny a pořady (např. RE-PLAY). Já jsem to ani nezkoušel tu hru, protože to není zrovna můj oblíbený žánr. Smile

Máš odkaz na ty "herní magazíny a pořady"?
Ladis

PříspěvekZaslal: 9. prosinec 2011, 19:29:02    Předmět: Odpovědět s citátem

Já viděl jen Replay (ten se dá najít na internetu) a nepřišlo mi, že by se do hry nějak naváželi. Přece nemůžou chyby tajit (to bych bral, jen kdyby jim za to vydavatel/distributor zaplatil).
Marek

PříspěvekZaslal: 10. prosinec 2011, 01:12:45    Předmět: Odpovědět s citátem

Ladis napsal:
(ten se dá najít na internetu)

Blbost Ladisu, replay je běžný slovo. Na to najdeš akorát hovno.
Ladis

PříspěvekZaslal: 10. prosinec 2011, 02:39:23    Předmět: Odpovědět s citátem

Dal jsem "pořad replay" do Googlu, hned první odkaz je "RE-PLAY - Herní pořad na televizi Prima COOL - re-play.cz". Na stránkách a dokonce v Googlu pod odkazem je Video-archiv. Tam u každého dílu je seznam her, takže vidím, že předposlední obsahuje ten Skyrim.
Marek

PříspěvekZaslal: 10. prosinec 2011, 04:22:54    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, já předpokládal, že je to někde na zahraničním serveru. České servery jsem automaticky ignoroval a vůbec nesleduju, co se u nás dává v televizi.
Flash

PříspěvekZaslal: 10. prosinec 2011, 11:54:02    Předmět: Odpovědět s citátem

Marek napsal:
České servery jsem automaticky ignoroval a vůbec nesleduju, co se u nás dává v televizi.

Chces tim snad rict, ze zahranicni televizni stanice, kde se davaji porady o hrach sledujes? Takze Spike u tebe frci o sto 6. LOL. To je zas kec......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
franz

PříspěvekZaslal: 10. prosinec 2011, 13:44:47    Předmět: Odpovědět s citátem

re-play sleduju na games.cz, televizi nemam
má to docela úroveň Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: