.[ ČeskéHry.cz ].
Nová hra Stickman Freeride
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yuri86

PříspěvekZaslal: 4. únor 2012, 11:12:57    Předmět: Nová hra Stickman Freeride Odpovědět s citátem

Zdravím,
nedávno mi vyšla nová hra Stickman Freeride, co na ni říkáte?
http://www.agame.com/game/stickman-freeride.html
nebo tady:
http://www.webgames.cz/stickman-freeride/4269-0/

Díky za názory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
frca

PříspěvekZaslal: 4. únor 2012, 13:32:58    Předmět: Odpovědět s citátem

Líbí se mi to. Je to taková méně frustrující Elastomania. Každopádně bych uvítal víc infa o použitých technologiích.
franz

PříspěvekZaslal: 4. únor 2012, 13:56:47    Předmět: Odpovědět s citátem

je to super

trochu škoda že všechny levely jsou prakticky stejné, ani obtížnost neroste

při prvním načtení mám vždy v úvodním menu miniaturní nečitelný font (když se do menu dostanu pak ze hry, už je to ok)
a kliknutí na noxgames nic nedělá
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yuri86

PříspěvekZaslal: 4. únor 2012, 14:10:09    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky.
Hra je dělaná ve flashi. Na té zvušující se obtížnosti se bude muset zapracovat.

Na noxgames se klikat nedá, to je pravda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Houp

PříspěvekZaslal: 4. únor 2012, 14:26:33    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebavilo. Odehrál jsem první dva levely, pak zkusil, že jdou hrát dva poslední -> obojí rovnou na gold s téměř neupraveným kolem, což by nevadilo, ale hlavně ty 4 levely byly totožné.

PříspěvekZaslal: 4. únor 2012, 17:46:49    Předmět: Odpovědět s citátem

hra ma dobre napslapnuto - ale chybi IMHO betatesting - protoze je videt ze je nevyvazena hratelne - rozhodne jsem taky zajel gold bez vetsiho namahani ... vicemene staci s kolem nespadnout

zkusil bych udelat levely rozmanitejsi a tezsi - chybi mista, ktera by clovek proste musel umet projet - staci drzet sipku nahoru a obcas vyvazit kolo a dojedu pro gold - s 10 padama a blbnutim jsem bral bronz ...

ale jinak graficky pekne vyvedene - zkus vyladit tu hratelnost ...
VladR

PříspěvekZaslal: 4. únor 2012, 19:26:45    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to fakt very easy. Malo by to byt tazsie. Ovela. Aby clovek na prvysup nedal vsetko na Gold.

Skoda ze nemas viac grafiky na zvysenie variability levelov - aspon 1 prostredie navyse by pomohlo - napr. snehove by sa malo dat spravit jednoduchou upravou spritov.

VSync sa nastavit vo Flashi neda ? Desne to tearuje.
Flash

PříspěvekZaslal: 4. únor 2012, 20:19:14    Předmět: Odpovědět s citátem

pekny. Ziskal jsem vsechny achievemnty Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
rezna

PříspěvekZaslal: 4. únor 2012, 20:37:36    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam dotaz jak je s back-flipem - dost casto mi ho neuzna ...
VladR

PříspěvekZaslal: 4. únor 2012, 21:49:27    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsimol som si, ze tie uznava len ak ich robis zaradom bez prerusenia. Akonahle jeden poseries, tak uz to neuzna.

Tiez uz mam vsetky Achievmenty Smile

Az ked mi chybal posledny - All Bikes, som si vsimol, ze sa da kupit novy bike - ROFLMAO - celu hru som presiel s tym najshitnejsim bikom, lebo som si to tam nevsimol na tej hlavnej obrazovke Smile
rezna

PříspěvekZaslal: 5. únor 2012, 00:43:56    Předmět: Odpovědět s citátem

nn - uzna ti je jen poprve - tzn. pokud se vratis na checkpoint (pri padu) a jedes uz jednou projety usek tak se na nem flipy nepocitaji ..

aspon to jsem vypozoroval ja
Mem

PříspěvekZaslal: 5. únor 2012, 09:33:09    Předmět: Odpovědět s citátem

VladR napsal:
celu hru som presiel s tym najshitnejsim bikom, lebo som si to tam nevsimol na tej hlavnej obrazovke Smile

To ja mel naopak problem hru spustit, kdyz tam nabehla obrazovka, kde slo vybrat (koupit) kolo a vylepseni. Jako klikat na nejakou nastenku abych zacal hrat, mno... Wink

Naposledy upravil Mem dne 5. únor 2012, 10:50:36, celkově upraveno 1 krát
Flash

PříspěvekZaslal: 5. únor 2012, 09:48:12    Předmět: Odpovědět s citátem

No asi kazdej sme meli s necim problem. Ja si teda vyberu kola vsiml hned (klikal jsem na to jako prvni, asi podobne jako Mem, v domeni ze se tim pusti hra), nasledne nastenky. Nicmene az po dohrati vsech kol a nahledu do achievementu (to mi teda taky chvili zabralo, nez mi doslo, ze to co tam obcas tak poletuje navic za tabulky jsou achievementy) sem zjistil, ze jsou tu i nejake upgrady a muzu si kolo jeste vylepsit...... Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
rezna

PříspěvekZaslal: 5. únor 2012, 12:22:30    Předmět: Odpovědět s citátem

to neni nastenka volove - to je mapa Razz - kdybyste chodili od kompu ven tak vite Razz

ale jinak ja mam pocit ze cim lepsi kolo tim hur se jede - zejmena leda lepsi perova/tlumice to kolo obcas tak rozeskacou ze to se mnou jebne o zem Smile
Houp

PříspěvekZaslal: 5. únor 2012, 12:25:37    Předmět: Odpovědět s citátem

Po zjištění o koupi nového kola tady ve fóru a prohlídnutí achievmentů a zjištění, že mohu vydělávat pomocí back/front flip jsem to přeci jen "dohrál".

Hra mi ukazuje, že jsem ji dohrál ze 79% přestože mám všech 15 levelů dohráno na zlatou a získané všechny achievmenty, co jsem tedy nedohrál? (co udělat pro zisk 100%?)

Edit: hra mi velice připomněla Mountain Bike z Atari http://atari.fandal.cz/detail.php?files_id=2466 , doporučuji vyzkoušet i dnes přes emulátor. Obtížnost tam byla řádově vyšší, na dnešek ale zase až moc vysoká.
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: