Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AlienX
|
Zaslal: 21. červenec 2012, 11:34:11 Předmět: Unity 3D Multiplayer |
|
|
Ahoj,
chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak udělat multiplayer v Unity 3D přes JavaScript nebo C# . Zkoušel sem už hodně způsobů ale vůbec mi to nejde. Nevíte jestli jde hra přes internet normálně nebo musíte mít např. síť přes Hamachi ?
AlienX |
|
Návrat nahoru |
|
|
sonic
|
Zaslal: 21. červenec 2012, 13:06:16 Předmět: |
|
|
To jestli půjde přes internet nezáleží ani tak na Unity jako na tom, jestli budeš mít na PC veřejnou IP (pokud ne, tak třeba zkusit to hamachi) _________________ Programovat pod Windows je jako hrát hry na Macu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AlienX
|
Zaslal: 21. červenec 2012, 18:16:40 Předmět: |
|
|
sonic napsal: |
To jestli půjde přes internet nezáleží ani tak na Unity jako na tom, jestli budeš mít na PC veřejnou IP (pokud ne, tak třeba zkusit to hamachi) |
Mě by to přes Hamachi ani nevadilo až na to že mi ten multiplayer vůbec nejde. Zkouším to třeba s kamarádem. Já nebo on vytvoříme server a druhej se snaží připojit přez IP a port kterej to tam píše nebo IP z hamachi. Zkoušeli jsme několik kombinací IP a portu a nic prostě nejde. Jen jednou se to skoro povedlo. Kamarád se připojil asi na 0.1 sekundy a ukázaly se mu tam nějaký čísla a mě se stalo to samí. Prostě mi to spadlo a tky ty čísla. Taky jsem to zkoušel přez ten Photon Cloud a různý Photon Networking Examply ale nic mi nejde. Nejde mi ani uCollab prostě nic. |
|
Návrat nahoru |
|
|
zgerbiak
|
|
Návrat nahoru |
|
|
AlienX
|
Zaslal: 22. červenec 2012, 09:44:11 Předmět: |
|
|
j ale nwm jak to zkombinovat aby mi to šlo. nevíš jak to udělat, jako kam jakej script patří atd.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|