Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VODA
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 15:11:21 Předmět: Aktuální konfigurace vašeho pracovního stolu |
|
|
Po téměř celodenní práci (celý týden děláme na domě fasádu) jsem přišel do pokoje a když jsem se podíval na svůj "pracovní" stůl, napadlo mě, že bych se mohl s konfigurací předmětů na mém stole podělit s vámi.
A jak máte uspořádaný stůl právě teď vy? _________________ Opravdovost se pojí s trýzní...
Naposledy upravil VODA dne 13. prosinec 2016, 11:10:42, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 15:23:51 Předmět: |
|
|
Leffinqwellův-Bronštajnův psací stůl - Zajícova varianta? |
|
Návrat nahoru |
|
|
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 15:36:12 Předmět: |
|
|
Ty vole, ten svincik ti akoze vobec nenarusuje koncentraciu ? Ja by som tak neskodil ani riadok ...
Podla mna je to nakazlive a prenesie sa to do kodu - lebo ak ti absolutne nevadi, v akom bordeli robis, tak ti zrejme nebude velmi vadit prasacky kod ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODA
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 15:59:18 Předmět: |
|
|
VladR napsal: |
Ty vole, ten svincik ti akoze vobec nenarusuje koncentraciu ? Ja by som tak neskodil ani riadok ...
Podla mna je to nakazlive a prenesie sa to do kodu - lebo ak ti absolutne nevadi, v akom bordeli robis, tak ti zrejme nebude velmi vadit prasacky kod ? |
Naopak, čím méně co se starám o úklid stolu, tím více se mohu věnovat kvalitě kódu. Uklízení zbytečně zdržuje od práce, stačí si "uklidit" jednou do měsíce. _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Marek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 16:22:07 Předmět: |
|
|
VladR napsal: |
Bordel na stole se neprojevuje na bordelu v kódu, aspoň teda u mě ne. Pro mě stůl je stejně jenom další odkládací prostor, kam dávat věci. (stejně nemám zrovna na výběr, protože nábytku moc nemám) _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hunter
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 16:22:11 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
Leffinqwellův-Bronštajnův psací stůl - Zajícova varianta? |
Jen láhev s okurkami se přesunula do zcela jiného sektoru.
Já doma nepracuju, tak "pracovní" stůl nemám.
Ale vždycky mě fascinuje, jak někdo může něco dělat na notebookové klávesnici (teď na ní píšu a je to hrůza, vždyť tu chybí spousta tlačítek!) a s takovou myší _________________ Sharing is caring. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Marek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 16:30:15 Předmět: |
|
|
Hunter napsal: |
Ale vždycky mě fascinuje, jak někdo může něco dělat na notebookové klávesnici (teď na ní píšu a je to hrůza, vždyť tu chybí spousta tlačítek!) a s takovou myší |
Notebooková klávesnice je best. Na desktopové s vysokým zdvihem se nedá dělat + numerickou část stejně nikdy nepoužívám. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lemik
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 17:46:24 Předmět: |
|
|
Bez numerické ani ránu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
OndraSej
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 17:47:54 Předmět: |
|
|
Hunter> asi dost záleží na tom, o jakou notebookovou klávesnici jde. Ta z MacBooku Air mi vyhovuje tolik, že ten notebook používám jako klávesnici raději než "běžnou externí klávesnici" (TM). Podobně jako Marek používám jenom hlavní blok kláves (a šipky), a naopak mi vyhovuje, že včetně těla notebooku je nižší než spousta "slim" klávesnic.
Jinak mám rád svoje zápěstí, takže u VODova setupu by mi víc než bordel vadila klávesnice hned na hraně stolu. Bordel na stole mi vlastně nevadí skoro vůbec... _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 18:07:44 Předmět: |
|
|
Já používám starou PS/2 klávesnici Teď jsem jí přes redukci připojoval k Macu ... není nad osvědčenou kvalitu, vysoký zdvih a numerický blok Na ntbkové klávesnici se mi dělá neuvěřitelně blbě.
Jinak bordel na stole mít ani nemůžu, protože celý stůl zabírá počítač.
PS: Mě by totálně sral ten kabel, co visí přes předek stolu. Všechnu kabeláž mám uklizenou za stůl, přidělanou k nohám stolu apod... pravda, mám těch drátů o hodně víc než VODA _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 18:24:46 Předmět: |
|
|
to je všechno o zvyku... linkujte fotky |
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 18:29:47 Předmět: |
|
|
Proč nejdeš příkladem a nelinkneš sem fotku _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Crypton
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 18:36:18 Předmět: |
|
|
Ten stůj je frigidně malý. Doporučuju koupit mnohem větší (tj. delší) anebo ho rozšířit, protože jak jde vidět, tak tam už nemáš místo (a vše se ti tam asi hromadí, proto ten *nepořádek*). A kdepak pokládáš ten tablet, když na něm kreslíš? Na klín? Tu klávesnici máš podle mě moc vysoko a když programuješ, tak musíš zbytečně moc zvedat ruce a krčit ramena.
Přídavný monitor by se ti určitě taky sešel, ne? Na ten stůl by se možná ještě nějaký cca. 17 palcový vešel
Jinak, tady je můj "pracovní" setup:
|
|
VODA
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 18:48:31 Předmět: |
|
|
No, stůl by se mi větší do pokoje vešel asi jen tehdy, kdybych vyhodil skříň s oblečením.
Mám pokoj v podkroví, takže nábytek může být jen na jedné straně pokoje.
Pokud jde o umístění klávesnice a vůbec, tak je v ideální výšce.
Tablet musím opravdu pokládat na klín, na stole je celkově málo místa a to i v případě, že ho uklidím...musím říci, že mi aktuální způsob práce s tabletem vyhovuje, zkoušel jsem s ním kreslit, když byl položený na stole a nic moc...
Jednou plánuji také nějaký pořádný "dev" koutek, ale zatím na takové věci nejsou peníze (bylo by fajn, kdyby se třeba z dokončené Sollertie stal dočasný zdroj financí).
Jinak jsem zvědavý na další pracovní stoly... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 18:58:28 Předmět: |
|
|
@VladR - to ze jsi uchyl na poradek na stole neznamena ze pises kvalitni kod - aneb jak se do lesa vola tak se z lesa ozyva
@Crypton - u tebe by me desne sral pojezd na klavesnici - to je vec co neskutecne nici zada, ruce, karpaly - protoze nedovoluje kvalitni oporu ruky a nuti te ruce drzet silou stale ve vzduchu
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|