Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VODA

|
Zaslal: 8. září 2012, 22:42:53 Předmět: |
|
|
VladR napsal: |
A ked uz reimplementujes OggVorbis, to ti akoze nevadi, ze kod hry/enginu nekompilujes (predpokladam, ze pouzivas zverstva typu gcc a spol.) vlastnym kompilatorom napisanym od nuly ?!? |
Asi jsem to špatně napsal, neimplementoval jsem to vše od nuly, použil jsem hotové knihovny, i když je pravda, že jsem asi tak hodinu uvažoval o vlastní implementaci, protože jsem našel vážně skvělé zdrojáky pro dekodér (v Javě), ale nakonec jsem si říkal, že mi to zabere zbytečně moc času, tak jsem prostě stáhnul SDK z xiph.org, zjistil jsem jak to streamovat z paměti, zabralo mi to celkově tak 2 hodinky...
Proč ten negativismus?  _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 8. září 2012, 22:46:12 Předmět: |
|
|
Tak jsem to pochopil správně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 8. září 2012, 23:11:12 Předmět: |
|
|
VODA napsal: |
Asi jsem to špatně napsal, neimplementoval jsem to vše od nuly, použil jsem hotové knihovny, i když je pravda, že jsem asi tak hodinu uvažoval o vlastní implementaci, protože jsem našel vážně skvělé zdrojáky pro dekodér (v Javě), ale nakonec jsem si říkal, že mi to zabere zbytečně moc času, tak jsem prostě stáhnul SDK z xiph.org, zjistil jsem jak to streamovat z paměti, zabralo mi to celkově tak 2 hodinky...
Proč ten negativismus?  |
No, pisal si ze si implementoval OggVorbis a par postov dozadu si riesil vlastne kompresne formaty, takze som to skutocne nemohol precitat inak, nez ze sa zase pares s nejakymi ultra-low-level (a to aj na engine kodera - audio kniznice fakt pouziva asi skoro kazdy) vecami.
Pokial si ale len importol kniznicu, tak to je potom ine kafe a som rad, ze som to pochopil blbo a neoddzubal si 2 tyzdne vlastnym dekoderom  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|