Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VODA
|
Zaslal: 22. červenec 2013, 21:09:56 Předmět: |
|
|
perry napsal: |
citace: |
Keby to slo, stavil by som sa, ze este o 3 roky budeme v tomto vlakne riesit game design, koncepty, vyzor hlavnej postavy a prostredie kde by sa hra mala, potencialne, odohravat ... |
Vidím to bohužel podobně |
No, ještě se mi za to omluvíte. _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
frca
|
Zaslal: 22. červenec 2013, 21:12:19 Předmět: |
|
|
A di občas ven, ať z toho nezblbneš _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
if.then
|
Zaslal: 22. červenec 2013, 21:13:55 Předmět: |
|
|
Diskriminace lidí pomocí přechylování? I don't want to live on this planet anymore.
Český jazyk je naopak bastardizován ztrátou flexe, ke které ztráta přechylování rozhodně patří. A zemi "Czechia" neznám, to je někde na Kavkaze? _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
|
TeaTime
|
Zaslal: 22. červenec 2013, 21:16:55 Předmět: |
|
|
if.then napsal: |
Diskriminace lidí pomocí přechylování? I don't want to live on this planet anymore.
Český jazyk je naopak bastardizován ztrátou flexe, ke které ztráta přechylování rozhodně patří. A zemi "Czechia" neznám, to je někde na Kavkaze? |
Moje řeč, přechylování je dobrá věc, jen to prostě lidi občas mrvěj. |
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 22. červenec 2013, 21:22:45 Předmět: |
|
|
Se mi líbí, jaký pěkný trolling jsem rozjel s tim přechylováním _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODA
|
Zaslal: 22. červenec 2013, 21:23:01 Předmět: |
|
|
VODA napsal: |
Abychom už konečně uzavřeli tu trapnou debatu o příjmeních... |
Kdyžtak si na to prosím založte téma v popelnici...
Zajímá tady opravdu někoho, že na hře opět dělám? Já mám vážně v plánu tuhle hru dokončit... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Houp
|
Zaslal: 22. červenec 2013, 21:53:50 Předmět: |
|
|
No můžeš zkusit sem hodit anketu, kdo věří, že hru dokončíš..
Vlákno na čtení asi zajímá, když má tolik shlédnutí, proto ho čtu také. Jen patřím k těm, kteří nevěří, že to někdy doděláš. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VODA
|
Zaslal: 22. červenec 2013, 22:19:28 Předmět: |
|
|
Houp napsal: |
Jen patřím k těm, kteří nevěří, že to někdy doděláš. |
Tak aspoň, že tomu věřím já... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
TeaTime
|
Zaslal: 22. červenec 2013, 23:56:39 Předmět: |
|
|
VODA napsal: |
Houp napsal: |
Jen patřím k těm, kteří nevěří, že to někdy doděláš. |
Tak aspoň, že tomu věřím já... |
Měl bys to trochu skrouhnout, zdá se mi to celé moc velké - příliš práce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 23. červenec 2013, 00:13:37 Předmět: |
|
|
OK, teraz - vynimocne - nechcem fakt rypat, ale zdalo sa mi to, alebo si spominal, ze na Solertii si zacal s niekym spolupracovat ? Nejake meno tu padlo, ale teraz neviem ci to je ten isty, s kym si pocas skoly riesil nejake zadanie do skoly, alebo ti aj pomahal s grafikou ?
Viem, ze od zaciatku si to targetoval ako projekt, co robis komplet sam - teda engine, audio, video, postavy, animacie, modely - proste komplet vsetky komponenty a assety co len treba (a ze tych prkotin na hre mimo kodenia je !).
Pozri, nam si uz dokazal ze vies vsetky tieto non-coderske featury zvladnut a berieme to.
Ale keby si si napr. nasiel grafika, co by sa v klude zopar mesiacov po veceroch pipal s postavami/texturami/animaciami, zatialco ty by si si kodil dalsi komponent enginu - je to nieco na co si pristupny, alebo stale plati prvotna vizia - "Ja som sa druzina" ?
Mne ide len o to, ze o chvilu dokoncis skolu a je tu REALNE riziko, ze by si nestihol spravit tu hru za 5 rokov skoly. Ja samozrejme chapem, ze pocas skoly je to tazke - ale par hodin do tyzdna by sa najst dalo - a keby ste sa navzajom podpichovali / motivovali dvaja/traja (povedzme level dizajner a modelar/animator), ze co vsetko uz je spravene a caka to len na skodenie, tak aj ty by si si, myslim si, nasiel trocha casu aj pocas skoly (vyjma skuskoveho obdobia, prirodzene).
Co ty na to ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 23. červenec 2013, 07:50:34 Předmět: |
|
|
No já mám spíš obavy, že začne semestr... přivalí se kupa semestrálek, pak časem přijde diplomka... a Solertia zase poletí do kouta, protože VODA nebude mít čas. Navíc ten projekt je tak rozsáhlý, že dát to sám do května mi přijde skoro nereálné. Když se na to podíváme, tak není hotovo prakticky nic.
Vezměte si studia, co používají hotové enginy... i tak hru dělají třeba 2 roky. A to na to nejsou sami, ale mají tým lidí. Mít engine je fajn, ale udělat v tom hru je jaksi další level. _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODA
|
Zaslal: 23. červenec 2013, 13:32:38 Předmět: |
|
|
Říkejte si co chcete, já to stejně dodělám.
Jinak, tady jeden konceptík, Zoja.
_________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Spytihněv
|
Zaslal: 23. červenec 2013, 13:51:32 Předmět: |
|
|
Hlavně aby se tu po takových řečech neobjevilo téma "VODA nás opouští". |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODA
|
Zaslal: 23. červenec 2013, 13:53:08 Předmět: |
|
|
Spytihněv napsal: |
No, to já také doufám, že neobjeví...
EDIT: Ale narozdíl od jiných nejmenovaných, jsem (sice už dva roky zpátky) uvolňoval DEV binárky, kde jste mohli vidět, že něco hotového opravdu mám. Navíc jsem sem tak půl roku zpátky dával hratelnou hru (sice jen s jedním levelem) Virtual 2 (což byla má semestrálka na GRG), ale dal. Tenhle (akademický) rok jsem byl odhodlán Sollertii zvládnout, jenže se objevila ženská a jaksi vývojaření šlo na druhou kolej...
Já o dokonečnou Sollertii stojím, jako nikdo z vás... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 23. červenec 2013, 17:01:51 Předmět: |
|
|
Spytihněv napsal: |
Tomu predsa sam neveris - inak by sa totiz k Solertii nevratil (a to hned niekolko krat napriec rokmi).
Je tu azda niekto kto este pochybuje o tom, ze VODA (podobne ako viaceri tuna, mna nevynimajuc) trpi na dozivotnu gamedev uchylku ?!? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|