Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pkubicek
|
Zaslal: 15. srpen 2013, 08:00:40 Předmět: Kubigems - jednoduchá puzzle hra pro Windows 8 |
|
|
Ahoj všem! Rád bych vám představil moji čerstvě dokončenou hru pro Windows 8.
Kubigems je jednoduchá, nenáročná hra, která kombinuje to nejlepší z různých logických a klikacích her s diamanty. Vaším úkolem je táhnutím spojovat diamanty stejného druhu do co největších skupin a tím vytvářet komba pro dosažení co nejvyššího skóre. To celé vám bude komplikovat nejen všudypřítomný časový limit. Kubigems dokáží vyplnit krátkou volnou chvilku, ale i zabavit na hodiny.
Funkce
*3 úrovně obtížnosti, každá vyžaduje trochu jiný styl hraní.
*Přizpůsobené ovládání pro dotykové displeje a tablety. Myší se ale hra ovládá stejně dobře.
*Díky náhodně generovaným diamantům je zajištěná znovuhratelnost.
*Postupem času se hra zrychluje a do herní plochy začínají propadávat i černé kameny, které hru více ztěžují a přidávají další body.
*Pravidla jsou jednoduchá, ale hra obsahuje i jednoduchý tutorial, který vás během chvilky provede základy.
*20 nejlepších výsledků se ukládá do tabulky - porazte skóre svých přátel. Na jednom počítači se může vystřídat i více hráčů.
*Elegantní, jednoduchá grafika i zvuky.
Další screenshoty + www stránka:
http://www.kubi-games.com/kubigems
Windows Store:
http://apps.microsoft.com/windows/cs-cz/app/kubigems/e199144a-b443-4b1d-9368-0f153a87c806 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
posila
|
Zaslal: 17. srpen 2013, 18:49:41 Předmět: |
|
|
Mel jsem nejdriv strach, ze se to bude spatne hrat mysi, ale po chvilce hrani si rikam, jestli se to nebude hrat spatne na tabletu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
saarix
|
Zaslal: 18. srpen 2013, 06:51:05 Předmět: Hra |
|
|
Hra vypadá velice pěkně Jen tak dál. Za mě 100%. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pkubicek
|
Zaslal: 19. srpen 2013, 18:26:17 Předmět: |
|
|
Děkuju pánové
Vážím si každé zpětné vazby. Jsem hlavně rád, že se vám to dobře ovládá, měl jsem trošku strach, jak to sedne do ruky ostatním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pkubicek
|
Zaslal: 1. únor 2014, 11:41:15 Předmět: |
|
|
Kubigems je nyní zadarmo. Kdo nezkoušel, ať vyzkouší.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|