.[ ČeskéHry.cz ].
floppy ears (ios)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ph[]b

PříspěvekZaslal: 11. březen 2014, 07:19:18    Předmět: floppy ears (ios) Odpovědět s citátem

zpracovaval jsem zakazku pro klienta, ktery ma prozatim "napady" jen na kopie her, takze tu mame dalsi verzi flappy bird. Skoda, ze neporozumnel tomu, ze i program by mel byt kvalitne zpracovan... vysledek je spis smutny, nez hratelny...

appstore -
https://itunes.apple.com/us/app/floppy-ears/id824222450?ls=1&mt=8
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Mem

PříspěvekZaslal: 11. březen 2014, 09:14:42    Předmět: Odpovědět s citátem

A já podle názvu myslel, že bude mít místo uší diskety Smile (A je to tak i v iTunes, to se na poslední chvíli měnil název kvůli schvalování?)

Grafika bombastická, je jí v té hře fakt škoda. My jsme se jinak s flappy bird taky volně inspirovali v téhle free hříčce (Unity webplayer nebo Android) Autobird
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
ph[]b

PříspěvekZaslal: 11. březen 2014, 10:03:08    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:
A já podle názvu myslel, že bude mít místo uší diskety Smile (A je to tak i v iTunes, to se na poslední chvíli měnil název kvůli schvalování?)

Heh, tak puvodne to chtel takhle, pak to menil. Nazev menil tak 4krat... holt amik, ktery vidi mega penez, a neuvedomuje si, ze k te grafice je potreba i zrucneho kodera, ktery si s tim pohraje, pritom si myslim, ze to je otazka max 2 dny tohle sesmolit...

Diky add grafika Smile... no ale holt to proste zabil... totalni ignorace mockupu, rozmisteni veci atd...

Proste amik...

add autobird, srandicka Smile
Mem

PříspěvekZaslal: 11. březen 2014, 13:35:06    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono Flappy Bird a další jde koupit okolo 100 USD jako hotové projekty, kde jen stačí poměnit assety, nešel touhle cestou? Viz článek "How to Make a No. 1 App With $99 and Three Hours of Work": http://www.wired.com/gamelife/2014/03/flappy-bird-clones/

Mimochodem prototyp Flappy Birda tam úspěšně prodává český vývojář Vojtěch Švarc Wink. "So far, he says, about 100 developers have paid him $100 each to use Flappy Crocodile"
eMan

PříspěvekZaslal: 11. březen 2014, 17:53:42    Předmět: Odpovědět s citátem

No grafika pěkná, opět jsem se nedostal přes 3 zdi, takže koncept zůstal celkem zachovaný jako v originále Smile

http://www.aldagames.com/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Commanche

PříspěvekZaslal: 13. březen 2014, 06:27:14    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
... pritom si myslim, ze to je otazka max 2 dny tohle sesmolit...

Take jsem si zkusil vytvorit svou verzi... a skutecne, vikend mi stacil Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: