.[ ČeskéHry.cz ].
Miami Racing

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Butterflyware

PříspěvekZaslal: 8. duben 2014, 19:18:23    Předmět: Miami Racing Odpovědět s citátem

Rádi bychom Vám představili naši novou hru s názvem Miami Racing. Jedná se o závodní hru s auty převážně ze 70. let. Jak už název napovídá, hra se bude odehrávat v Miami. Plánujeme i tuning aut.
Momentálně hru připravujeme hlavně pro mobily a tablety.

Ovládání
Změna kamery - C
Nitro - CTRL
Přepínání rádia - R

Zde je hratelná ukázka.

http://butterflyware.com/webbuilds/mr/mr.html (13MB)

a verze pro Android
http://butterflyware.com/download/mr/mrTest.apk

Naposledy upravil Butterflyware dne 8. květen 2014, 20:28:16, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Ladis

PříspěvekZaslal: 8. duben 2014, 20:23:48    Předmět: Odpovědět s citátem

Na prvním obrázku se mi líbí ta barevnost (i když je to samozřejmě nereálné, ale ve hrách je to takhle lepší). Ten druhý je holt skladiště - snad nebude půlka hry tam Wink. Hned po prvních 2 větách mě napadlo, jestli není lepší hru přejmenovat na "Miami Racing 70s", protože původní název zní hodně genericky. (Případně klidně "Miami Racing 70s Tuning" Smile.)
perry

PříspěvekZaslal: 9. duben 2014, 07:07:21    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to špatné (pokud je to tedy nějaká alfa verze a ne finální produkt). Grafika by mohla být trochu lepší (hlavně třeba stíny v tom skladišti nějak zmizeli mi přišlo) a svět plnější.
Co mi vadilo je, že AI podvádí a teleportuje auta. V tom skladišti když mě dojel v průjezdu kontejnerem, tak se najednou teleportoval přede mě.
Butterflyware

PříspěvekZaslal: 9. duben 2014, 09:31:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Do finální verze nás čeká ještě hodně práce, ale tahle grafika bude více méně už finální. Jako minimální zařízení na iOS máme stanoven iPhone4s a iPad2. Aby se to vůbec nějak rozumě hýbalo, tak už do scény toho bohužel víc nenacpeme. Na začátku jsme dokonce plánovali, že by tam ještě i jezdila jiná osobní auta a hráč by mezi nimi musel kličkovat. Jestli bude nějaká PC verze, tak to možná bude až v ní.

citace:
Co mi vadilo je, že AI podvádí a teleportuje auta. V tom skladišti když mě dojel v průjezdu kontejnerem, tak se najednou teleportoval přede mě.

Nejspíš se tam AI nějak zaseklo, tak se zresetovalo a posunulo kousek dopředu, ale máš pravdu, posunuje je to na trati někdy až moc dopředu, klidně i až před hráče.

Byl by zájem o Android verzi tady toho testovacího levelu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
perry

PříspěvekZaslal: 9. duben 2014, 10:18:55    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Aby se to vůbec nějak rozumě hýbalo, tak už do scény toho bohužel víc nenacpeme.

Wtf ? Vždyť tam nic není a grafika tedy jako "eye candy" vážně nevypadá.
ph[]b

PříspěvekZaslal: 9. duben 2014, 11:06:49    Předmět: Odpovědět s citátem

podle me, grafika by chtela jeste hodne ladit, at uz okoli, tak i texturu na auto. Dle meho jsou cesty strasne siroke... a vubec, prijde mi to teda jako hodne ranna alpha... ale tak treba to kluci dotahnou... Smile
Drzim palec
]semo[

PříspěvekZaslal: 9. duben 2014, 11:51:40    Předmět: Odpovědět s citátem

+30 bodů za to, že tam nejsou elfové, trpaslíci a puzzle :-).
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Butterflyware

PříspěvekZaslal: 9. duben 2014, 13:33:05    Předmět: Odpovědět s citátem

Skutečně jsme silnice udělali širší. Zdálo se nám to tak na mobilních zařízení lepší kvůli ovládání. Na druhou stranu díky tomu možná scéna vypadá ještě prázdnější. Pokud by někdo měl zájem, zde je verze pro Android http://butterflyware.com/download/mr/mrTest.apk Budeme rádi za jakoukoliv odezvu. Akorát to chce momentálně aspoň na trochu plynulé hraní tak zařízení na úrovni Samsungu Galaxy s3.
Dlaha

PříspěvekZaslal: 9. duben 2014, 14:40:37    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadá to hezky. Barevné ladění pěkné.

]semo[ napsal:
+30 bodů za to, že tam nejsou elfové, trpaslíci a puzzle Smile.

A zombie.
Butterflyware

PříspěvekZaslal: 10. duben 2014, 10:04:30    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlaha napsal:
Vypadá to hezky. Barevné ladění pěkné.

Díky, jsme rádi, že se líbí. Hodně jsme se inspirovali v nočním Miami Beach.

MirekDusin

PříspěvekZaslal: 11. duben 2014, 18:09:08    Předmět: Odpovědět s citátem

Dvě věci by tomu mohly dodat šmrnc. 1. nějaký jednoduchý blob stín pod auto i do úseků, kde zrovna nemáte nastavená žádná světla. Ono to vypadá jinak docela blbě, když se jedinej stín objeví, když projedete kolem lampy. 2. Noční obloha v Miami rozhodně nebude úplně černá a posetá hvězdami. Už kvůli světelnému znečištění bude spíš do oranžova, případně tak, jak vypadá na tý fotce, kterou jsi přiložil.
Butterflyware

PříspěvekZaslal: 12. duben 2014, 14:48:26    Předmět: Odpovědět s citátem

Skybox se ještě určitě bude měnit. Se stíny pod auty něco vymyslíme.
Zkoušel někdo tu Android verzi? Zajímal by nás názor na ovládání. Zatím jsme hru testovali na omezeným počtu lidí. Ve většině mobilních her se zatáčí pomocí nakláněním zařízení, případně auto jede i samo dopředu. My zde máme virtuální šipky. Snad to není krok vedle.
Ladis

PříspěvekZaslal: 12. duben 2014, 15:52:38    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, zkusil jsem Android verzi. Na telefonu to jede tak 10 fps a na tabletu asi 20. Navíc na tabletu se to hrozně dlouho loaduje. Ovládání mně takovéhle vyhovuje víc než ty šílenosti s nakláněním apod., ale nejsem běžný uživatel těhle zařízení. Co mi hodně vadilo, opačná šipka motoru znamená brzdu, ale po zastavení se nepromění v plyn tím novým směrem - musím ji pustit a stisknout znovu.
Butterflyware

PříspěvekZaslal: 13. duben 2014, 10:15:19    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc za vyzkoušení.
Právě předěláváme tento testovací level, abychom snížili draw calls. Snad se dostaneme na stabilních 30 fps na co nejvíce zařízeních.
Na tu potřebu znovu stisknutí šipky nás už pár lidí také upozornilo, takže to určitě upravíme.
Butterflyware

PříspěvekZaslal: 8. květen 2014, 20:10:24    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktualizovali jsme buildy. Zapracovali jsme na optimalizaci. Hudbu berte s rezervou, je provizorní.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: