Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Houp
|
Zaslal: 15. září 2014, 21:03:12 Předmět: Až nebude Unity free, přejdete? |
|
|
Vypadá to, že Unity 5 nemusí mít žádnou verzi zdarma (pokud víte něco oficiálního o opaku, sem s tím)
Tedy, co pak? Pokud používáte free verzi, prošla by jim tato strategii a koupili byste si Unity? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 15. září 2014, 21:23:45 Předmět: |
|
|
No spíš bych viděl možnost další - zůstanou všichni u současné verze _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
OndraSej
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 15. září 2014, 21:58:07 Předmět: |
|
|
Zatím jsem neviděl ani nic, co by nasvědčovalo tomu, že free verzi zaříznou (např. že by to lidi z Unity někde říkali). Jinak IMO zaříznutím free verze moc konverzí nezískají a spíš by se připravili o příjmy z asset store...
Pokud jde o konverzi, tak mám za to, že ti, co se hrami živí nebo přiživují už placenou verzi tak jako tak má, takže přidávám otázku - plánujete platit za upgrade? _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
impresionista
|
Zaslal: 17. září 2014, 03:14:32 Předmět: |
|
|
Podobnou uvahu jsem četl na nějakém blogu na který jsem zavítal když jsem hledal inspiraci na design byl to blog nějakého tureckého vývojáře, ale nic ofic. jsem také nezaslechl, ani se tímto tématem neplní forum.
Takže bych tomu moc význam nedával.
každopádně by jsi mohl napsat odkud to máš.
A myslím že každý to ten vývoj bere alespon trochu vážně už má PRO koupené.
Když vezmu v potaz(kolik jsem v tom již utopil),a jaké ceny sw/hw panují zejména v oblasti Hudba,zvuk
Tak tu cenu Unity PRO považuji za "lidovou".
Ti ostatní asi budou muset tvořit na free verzi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|