Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rebel
|
Zaslal: 8. červen 2013, 10:21:06 Předmět: [hra v makeru] The Last Enyr |
|
|
Blog hry spuštěn 23. června 2013:
http://thelastenyr.blogspot.cz/
Rychlé info o hře. Neumím programovat a proto jsem zvolil maker. Kdo to odsuzuje budiž. RPG maker, kterej používám je starej a dává mi do rukou možnost tvořit starou školu inspirovanou takovejma věcma jako RPGčka na snes...
O co jde:
O epické rozsáhle akční RPG.
Systémy a gfx:
Systémy jsem do hry vytvořil kompletně vlastní a nevyužívají z žádných přednastavených funkcí RPG makeru, apod.
Menu je rozsáhlý jen zmíním v rychlosti orb systém. Hrdina má 4 kusy equipu a možnost equipnout orb do každého z nich. Každý orb se chová v jiném kousku equipu jinak, takže to dává svobodu při budování postavy.
Grafiku si tvořím pro věcí, které potřebuju. Jinak z větší části to jsou sprity staženy někde z netu, apod.
Příběh:
Hrajete co by vymítač pracující pro řád. O tom však příběh samozřejmě nebude. Mrkněte na blog pro lepší představu o hře a systémech, viz. horní link.
Naposledy upravil Rebel dne 23. červen 2013, 14:56:26, celkově upraveno 7 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 8. červen 2013, 11:02:16 Předmět: |
|
|
Vypadá to vážně zajímavě, jaký s tím máš plány? V jakým je to stavu? _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rebel
|
Zaslal: 8. červen 2013, 11:09:35 Předmět: |
|
|
Pracuju na tom od r. 2011, dokončil jsem systémy, ale ještě je pořád ladím. Samotný systémy pro hru jsem tvořil něco přes rok. Teď by tvorba měla jít rychlejc.
Předpokládám, že bych hru mohl dokončit někdy na podzim příštího roku, když to půjde dobře. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 8. červen 2013, 14:29:25 Předmět: |
|
|
Taky se mi to líbí _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Slappy
|
Zaslal: 10. červen 2013, 06:45:54 Předmět: |
|
|
Vyzera to naozaj pekne!!!
Zda sa ze to mas premyslene, drzim palce aby si to dokoncil. _________________ Skinovane instalatory pre NSIS a Inno Setup, zdarma pre SK/CZ projekty: www.graphical-installer.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rebel
|
Zaslal: 21. září 2014, 19:36:57 Předmět: |
|
|
Bohužel byl projekt zrušen, prosím o smazání threadu (?). |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 21. září 2014, 20:34:01 Předmět: Re: [hra v makeru] The Last Enyr |
|
|
Thready her, jejichž vývoj skončil před dokončením, tu maj svůj význam. Fakticky většina nezávislých her nespatří světlo světa - tímhle se fakt netrap. Aspoň máš nové zkušenosti.
A pro případ, že bys zeditoval obsah prvního příspěvku s infem o hře, malá záloha (koukám Blogspot nechává obrázky, i když jsi blog vymazal):
Rebel 8.6.2013 napsal: |
Blog hry spuštěn 23. června 2013:
http://thelastenyr.blogspot.cz/
Rychlé info o hře. Neumím programovat a proto jsem zvolil maker. Kdo to odsuzuje budiž. RPG maker, kterej používám je starej a dává mi do rukou možnost tvořit starou školu inspirovanou takovejma věcma jako RPGčka na snes...
O co jde:
O epické rozsáhle akční RPG.
Systémy a gfx:
Systémy jsem do hry vytvořil kompletně vlastní a nevyužívají z žádných přednastavených funkcí RPG makeru, apod.
Menu je rozsáhlý jen zmíním v rychlosti orb systém. Hrdina má 4 kusy equipu a možnost equipnout orb do každého z nich. Každý orb se chová v jiném kousku equipu jinak, takže to dává svobodu při budování postavy.
Grafiku si tvořím pro věcí, které potřebuju. Jinak z větší části to jsou sprity staženy někde z netu, apod.
Příběh:
Hrajete co by vymítač pracující pro řád. O tom však příběh samozřejmě nebude. Mrkněte na blog pro lepší představu o hře a systémech, viz. horní link. |
BTW kolik hře zbývalo, když už jsi na tom dělal tak dlouho a byl blízko termínu dokončení? Ty vlastně hru rušíš přesně v době plánovaného data vydání (podzim 2014):
Rebel napsal: |
Pracuju na tom od r. 2011, dokončil jsem systémy, ale ještě je pořád ladím. Samotný systémy pro hru jsem tvořil něco přes rok. Teď by tvorba měla jít rychlejc.
Předpokládám, že bych hru mohl dokončit někdy na podzim příštího roku, když to půjde dobře. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
if.then
|
Zaslal: 21. září 2014, 21:46:37 Předmět: |
|
|
Škoda... vypadalo to pěkně. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|