Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
perry
|
Zaslal: 17. září 2014, 09:31:38 Předmět: |
|
|
Hrál jsem uzavřenou betu _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
mar
|
Zaslal: 17. září 2014, 17:26:36 Předmět: |
|
|
No vypadá to, že se z Plzně stává Mekka nezávislých
vývojářů Pěkná hra, palec nahoru za vlastní engine.
S portováním bych si hlavu nelámal, předně je důležité
mít vůbec co portovat a to vy máte:) bude nějaké demo? |
|
Návrat nahoru |
|
|
MirekDusin
|
Zaslal: 19. září 2014, 10:14:17 Předmět: |
|
|
Takže jak jsme slíbili, protože pouze podle screenů se nedá moc hejtit, připravili jsme si pro vás exkluzivní let's play video. Jako každý správný let's play má i ten náš otravný techno trance soundtrack v pozadí (hra samotná žádnou hudbu nemá, pouze zvuky přírody). Jak ve videu Michal zmiňuje, video bylo natočeno v jednom ze starších buildů, kde se toho ještě zdánlivě moc neděje. Finální scénáře by však na všelijaké události měly být mnohem šťavnatější.
Video: http://youtu.be/KaQeAfbQkVM
PS: Všechna čest veškerým let's playerům, my jsme nebyli schopni dát během dvou hodin dohromady srozumitelný komentář. _________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
|
]semo[
|
Zaslal: 19. září 2014, 11:09:23 Předmět: |
|
|
Fakt pěkný! Teda až na ten hudební podkres. Jinak, ne že bych byl zastánce tabletů a iphonů, spíš naopak, ale říkáte, že by to tam nešlo ovládat? Mě přijde, že určitě jo.
A jedna graficko/technická poznámka: particle efekt při zahánění ovcí (takový ten bílý půlkruh) není moc povedený. Připadá mi, že nesedí k jinak krásné grafice. Je přepálený, což naznačuje, že má možná i velmi velké overdraw - na nějakých strojích to může způsobit pěkný pokles frameratu, zvlášť když kamera přijede blízko a particly jsou přes půl obrazovky. Ale to je spíš možná historie. Uvidíte. Krom toho je tam i nějaké cuknutí, nebo spíš neplynulost pohybu v čase, kdy se ten efekt z původního půlkruhu mění a začne se vytrácet (particly jdou nahoru). Myslím, že víc by tomu slušela geometrie s blendovaným materiálem nad terénem. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
|
MirekDusin
|
Zaslal: 19. září 2014, 12:42:08 Předmět: |
|
|
]semo[ napsal: |
A jedna graficko/technická poznámka: particle efekt při zahánění ovcí (takový ten bílý půlkruh) není moc povedený. Připadá mi, že nesedí k jinak krásné grafice. Je přepálený, což naznačuje, že má možná i velmi velké overdraw - na nějakých strojích to může způsobit pěkný pokles frameratu, zvlášť když kamera přijede blízko a particly jsou přes půl obrazovky. Ale to je spíš možná historie. Uvidíte. Krom toho je tam i nějaké cuknutí, nebo spíš neplynulost pohybu v čase, kdy se ten efekt z původního půlkruhu mění a začne se vytrácet (particly jdou nahoru). Myslím, že víc by tomu slušela geometrie s blendovaným materiálem nad terénem. |
Spousta věcí jsou zatím placeholdery, třeba vlk je prozatím jenom pes obarvenej na červeno. Ta vlna se taky bude měnit. Kromě toho, že by tam mimo jiné měli být vidět i nějací ti duchové předků, tak se budu snažit, aby to nebyla jen beztvará zářící masa. Nevim, jak je to v tomto buildu, ale pamatuju si, že jedna z prvních vln právě obsahovala příliš mnoho částic, což se podepsalo na frameratu. Každopádně nestabilní framerate a drhání může být způsobeno také tím, že můj počítač není nejnovější a fraps prostě žere při nahrávání dost. Zároveň se video konvertovalo na nějakých 25 fps, takže i normálně plynulé pasáže můžou působit trhaně. _________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
|
]semo[
|
Zaslal: 19. září 2014, 13:27:35 Předmět: |
|
|
Nene, působí to plynule, jen se mi zdálo, že ta animace particlu poskočila. Ale to mohlo bejt způsobený právě tim nízkým fps při nahrávání. Jestli ale do toho budete ještě sahat, pak nemá smysl to rozebírat.
Tak ještě jeden námět na zlepšení: jako bonus by pes mohl získat nafukovací červenou karkulku, která by na nějaký čas odlákala většinu vlků :-). _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 19. září 2014, 14:23:39 Předmět: |
|
|
Ten bonus s Karkulkou je super _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODA
|
Zaslal: 22. září 2014, 00:25:37 Předmět: |
|
|
Tak tuto hru musím velice pochválit.
Rovněž bych rád pochválil profesionalitu týmu BluePulsar. Mají vše dokonale připravené, naplánované, a mají svěží nápady.
Měl jsem možnost si hru zahrát a strašně se mi líbila i přesto, že nebyla dokončena. Je sice svým pojetím velmi netradiční, ale zároveň velice chytlavá. Rovněž jsem měl možnost vidět (vyslechnout si) pár nových featur, které na videu nejsou a už se moc těším, až si vše budu moci vyzkoušet a zahrát.
Kdybych mohl hru v tuto chvíli ohodnotit, udělil bych hodnocení 11 z 10. Dlouho už tu nebyla tak perfektně zpracovaná hra, která se bude ještě dále rozvíjet.
Za sebe moc držím palce a těším se na veřejný build a hlavně na hotovou hru. _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
micky
|
Zaslal: 22. září 2014, 10:44:32 Předmět: |
|
|
Ale tak...
Jsme rádi, že se ti hra líbí, hlavně ji teď zdárně dokončit během školy. Na veřejný build to ale ještě nevypadá...
Co se Karkulky týče, uvidíme, ve hře už máme naplánované jiné bonusy. Ale díky za dobrý a vtipný nápad. _________________ https://www.bluepulsar.cz/
https://twitter.com/11thDream_Game/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
ViliX
|
Zaslal: 24. září 2014, 18:55:23 Předmět: |
|
|
Díval jsem se na video a paráda (máš tam like). Doufám, že to dotáhnete do konce, vypadá to opravdu dobře
Ta grafika zas tak moc nepřitahuje, ale hlavně herní princip a celkově gameplay vypadá dobře |
|
Návrat nahoru |
|
|
MirekDusin
|
Zaslal: 24. září 2014, 19:34:19 Předmět: |
|
|
Grafika ještě není finální, ale je pravda, že to nebude žádná grafická orgie plná kulervoucího artu, spíš slušný průměr, který neurazí.
Jsem rád, že se mechaniky líbí, bude to ještě hodně lazení, ale věříme, že finální verze bude zábavná jak pro začátečníky, tak pro hardcore hráče. _________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
|
MirekDusin
|
Zaslal: 25. říjen 2014, 19:09:07 Předmět: |
|
|
Tak aby to nevypadalo, že se flákáme, přikládám pár "džifů" jednoho z našich nepřátel. Je to beran za bouře zrozený, který se ve hře snaží znovuzískat vládu nad stádem a ovčáckého psa vůbec nemá v lásce.
Záběry jsou pořízené přímo v našem enginu, takže vidět můžete náš systém částic a glow efekt, který je použit na oči.
_________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
|
ticor
|
Zaslal: 28. říjen 2014, 15:25:18 Předmět: |
|
|
Mně se hra po grafické stránce velice líbí, a je vidět že grafik se pořád lepší. Ten beran včetně animace už je prvotřídní. A technicky to vypadá taky v pohodě.
Trochu se bojím, že se mi z toho bude točit hlava, nebo že mě to točení se pořád dokola začne časem lézt na nervy.
Celkově ale skvělý nápad i provedení, těším se na nějaké demo. Přeju hodně sil na dokončení.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
michalferko
|
Zaslal: 28. říjen 2014, 16:19:42 Předmět: |
|
|
Tesim sa na hratelne demo. Vizualna stranka tiez kvalitna, ten baran uplne ako z AAA fantasy hry.
Hral som od vas aj Fungi, to bolo uzasne co sa tyka gameplay, tak verim ze nepolavite na kvalite gameplay. Drzim palce. _________________ Moje minihry a ine projekty |
|
Návrat nahoru |
|
|
]semo[
|
Zaslal: 29. říjen 2014, 08:52:11 Předmět: |
|
|
Kolik takovej bouřkovej beran nadělá radosti :-). Přidávám se k chvále, je to pěkný. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
|
Návrat nahoru |
|
|
|