Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dlaha
|
Zaslal: 13. říjen 2014, 08:52:01 Předmět: |
|
|
S hrou přeji hodně štěstí.
Nicméně mám takový malý offtopic:
Všiml jsem si, že tady chodíš po fóru a otevíráš klidně 2 roky staré vlákna. A to většinou naprosto zbytečným postem.
Pár případů:
- http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic.php?p=48041 (skoro 2 a půl roku, již dávno mrtvé, nedokážu si představit že by tazatel čekal tak dlouho na odpověď)
- http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic.php?t=4140 (půl roku, projekt na indiegogo propadl a nejspíš už nežije, ale ty jim přeješ hodně štěstí; a ještě tam máš hrubku v mně/mě )
Tohle působí hodně amatérsky a vypadá to, že chceš jen nahnat posty. Navíc to dělá na foru trochu guláš a nevrhá to na tebe nejlepší světlo.
Nechtěl jsem odpovídat přímo do těch vláken, protože hrozí, že bych je tím mohl vážně nakopnout k životu (a to ještě flamem).
Tímhle tě rozhodně nechci vyhánět z fóra a odrazovat od vývoje a komunikace s komunitou. Spíše to ber jako radu jak se na internetu chovat a nechovat, aby tě lidi brali víc vážně. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mount
|
Zaslal: 13. říjen 2014, 12:34:34 Předmět: |
|
|
Dlaha napsal: |
S hrou přeji hodně štěstí.
Nicméně mám takový malý offtopic:
Všiml jsem si, že tady chodíš po fóru a otevíráš klidně 2 roky staré vlákna. A to většinou naprosto zbytečným postem.
Pár případů:
- http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic.php?p=48041 (skoro 2 a půl roku, již dávno mrtvé, nedokážu si představit že by tazatel čekal tak dlouho na odpověď)
- http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic.php?t=4140 (půl roku, projekt na indiegogo propadl a nejspíš už nežije, ale ty jim přeješ hodně štěstí; a ještě tam máš hrubku v mně/mě )
Tohle působí hodně amatérsky a vypadá to, že chceš jen nahnat posty. Navíc to dělá na foru trochu guláš a nevrhá to na tebe nejlepší světlo.
Nechtěl jsem odpovídat přímo do těch vláken, protože hrozí, že bych je tím mohl vážně nakopnout k životu (a to ještě flamem).
Tímhle tě rozhodně nechci vyhánět z fóra a odrazovat od vývoje a komunikace s komunitou. Spíše to ber jako radu jak se na internetu chovat a nechovat, aby tě lidi brali víc vážně. |
No vidíš, to já jsem si vůbec nevšiml, nějak jsem nekoukal po datumech, sorry
Ale nějak moc nechápu tu souvislost aby mě lidi brali vážně, zároveň nechápu v čem by pro mě měla spočívat motivace v nahánění postů _________________ Pixelart je jeden z mála grafických ztvárnění, který nikdy nezestárne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 13. říjen 2014, 13:44:32 Předmět: |
|
|
No fóra mají nějakou štábní kulturu, a když ji někdo nedodržuje, tak ho většinou lidi považují za zelenáče a moc ho nerespektují. Asi každý si tím někdy prošel
A nahánění postů, někteří lidi prostě mají rádi u svého jména velké číslo. Je to něco jako počet přátel na FB Jenom na forech to do určité míry reprezentuje, kolika diskuzí se člověk zúčastnil (v kolika bitvách bojoval ) a jak velké je zvíře. Občas se za počet příspěvků dávají i odznáčky, což teda není tady případ. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mount
|
Zaslal: 13. říjen 2014, 13:47:07 Předmět: |
|
|
Dlaha napsal: |
No fóra mají nějakou štábní kulturu, a když ji někdo nedodržuje, tak ho většinou lidi považují za zelenáče a moc ho nerespektují. Asi každý si tím někdy prošel
A nahánění postů, někteří lidi prostě mají rádi u svého jména velké číslo. Je to něco jako počet přátel na FB Jenom na forech to do určité míry reprezentuje, kolika diskuzí se člověk zúčastnil (v kolika bitvách bojoval ) a jak velké je zvíře. Občas se za počet příspěvků dávají i odznáčky, což teda není tady případ. |
Díky za přátelské upozornění, odteď si fakt dávám bacha na datumy, abych netahal kostlivce _________________ Pixelart je jeden z mála grafických ztvárnění, který nikdy nezestárne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 13. říjen 2014, 16:11:45 Předmět: |
|
|
Ale fakt přestaň s tím citováním předchozích postů, to je snad i v pravidlech, se kterými jsi souhlasil, když ses tady registroval... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mount
|
Zaslal: 14. říjen 2014, 09:49:48 Předmět: |
|
|
i tobě díky za přátelskou radu, je to zlozvyk z ostatních fór, budu si na to dávat pozor _________________ Pixelart je jeden z mála grafických ztvárnění, který nikdy nezestárne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mount
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Mount
|