Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hunter
|
Zaslal: 11. leden 2015, 18:41:35 Předmět: |
|
|
feryk> Já ti nevím, jestli je to nějaký zvláštní druh humoru ... nebo jsi byl opravdu posledních 10 let v kómatu a nevíš, co je Lost? _________________ Sharing is caring. |
|
Návrat nahoru |
|
|
feryk
|
Zaslal: 11. leden 2015, 18:52:02 Předmět: |
|
|
Hunter: Proč to píšeš a ptáš se mně??? Já reaguju na příspěvky autora a na tvůj příspěvek jsem nereagoval ani slovem, nebyl důvod, takže nějak nechápu, co po mně chceš. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hunter
|
Zaslal: 11. leden 2015, 20:02:07 Předmět: |
|
|
feryk> Ptám se tebe, protože ty se tu tváříš jako pisatel altarnativně-úžasného příběhu, který je ale čistě náhodou stejný, jako příběh snad nejznámějšího seriálu na světě v posledních 10 letech.
A když ho připomenu, tak napíšeš podrobnější text, který je Lostu ještě podobnější, i s těma všema jeho kecama o "zakázaných zónách", vojenských základnách, záhadných mizeních, tajemných výzkumech a experimentech (jen oni testovali tuším magnetismus, kdežto ty tam máš urychlovač ... no to je tedy zásadní rozdíl
Tak právě nevím, jestli používáš nějaký absurdní druh humoru, nebo to opravdu neznáš (tím neříkám, že máš povinnost znát příběh každého seriálu na světě, ale tohle zná i můj nekulturní otec, takže asi úplně každý) _________________ Sharing is caring. |
|
Návrat nahoru |
|
|
feryk
|
Zaslal: 11. leden 2015, 20:13:15 Předmět: |
|
|
1) Stále nevim, co po mě vlastně chceš. Asi sem fakt natvrdlej nebo nechápu zdejší humor.
2) nikde nepíšu, že to co jsem napsal, je nějaký alternativní úžasný příběh, naopak, já se jen snažil pomoct autorovi nějakym způsobem vysvětlit to co jsem psal předtím, zmizení, důvody atd.. to že autor si vybral takovéto omleté téma, za to já nemůžu, jen sem se snažil něco na to naroubovat a třeba pomoci nějakým nápadem, tak jak autor v prvním příspěvku chtěl.
3) Lost znám, neboj se. A ten tvuj příspěvek jsem viděl (a i souhlasil), ale jak už jsem psal, nejsem autor a téma není moje, takže jen opakuju, že jsem se snažil naroubovat něco, aby to dávalo alespoň částečně smysl. toť vše, snad jsem tě uspokojil.
PS: mimochodem, já se alespoň snažím pomoci, když už kritizuju, od tebe tu zatím žádný nápad nebo návrh nezazněl. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|