.[ ČeskéHry.cz ].
Případ detektiva Vojty

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
myvojtik

PříspěvekZaslal: 20. září 2015, 10:15:30    Předmět: Případ detektiva Vojty Odpovědět s citátem

Záhadné vraždy děsí nevinné lidi. Policie to nezvldá a tak jeden "detektiv" vezme případ do vlastních rukou.
Dokáže polapit záhadného vraha a zachrání obyčejné občany?

Případ detektiva Vojty je humorná adventura se spoustou narážek a parodií. Vžijete se do role dospívajícího
Vojty, který je tak trochu ňouma. Adventura bude k dispozici zdarma.

Je mi 14 a toto je moje první dílo, tak na to prosím berte ohled . Zamozřejmě, že na to nejsem sám. Já a můj kolega ze Slovenska na hře pracujeme a docela děláme pokroky. Přesné ani přibližné datum vydání není známo, takže je na tom ještě spoustu práce, každopádnĚ doufáme, že to alespoň do konce příštího roku stihneme. Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dlaha

PříspěvekZaslal: 5. říjen 2015, 15:15:30    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jak pokračuješ, daří se? Trochu mi to připomíná můj první větší projekt. A postavičky se mi zdají inspirované z TELE TELE a jejich SouthPragu. Mám pravdu?

V čem to tvoříš? Bude video?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
myvojtik

PříspěvekZaslal: 6. říjen 2015, 14:56:07    Předmět: Odpovědět s citátem

Demo i video je v plánu a co se týče postaviček, inspirace tam v Tele Tele je Very Happy ale jen u hlavního hrdiny a jedné vedlejší postavy. Zbytek je už pouze kreslený. Jedno video už vyšlo, ale je poměrně zastaralé, protože některé lokace byly nahrazeny

https://www.youtube.com/watch?v=_pOgiaisme0&feature=youtu.be
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: