Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
myvojtik
|
Zaslal: 20. září 2015, 10:15:30 Předmět: Případ detektiva Vojty |
|
|
Záhadné vraždy děsí nevinné lidi. Policie to nezvldá a tak jeden "detektiv" vezme případ do vlastních rukou.
Dokáže polapit záhadného vraha a zachrání obyčejné občany?
Případ detektiva Vojty je humorná adventura se spoustou narážek a parodií. Vžijete se do role dospívajícího
Vojty, který je tak trochu ňouma. Adventura bude k dispozici zdarma.
Je mi 14 a toto je moje první dílo, tak na to prosím berte ohled . Zamozřejmě, že na to nejsem sám. Já a můj kolega ze Slovenska na hře pracujeme a docela děláme pokroky. Přesné ani přibližné datum vydání není známo, takže je na tom ještě spoustu práce, každopádnĚ doufáme, že to alespoň do konce příštího roku stihneme.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 5. říjen 2015, 15:15:30 Předmět: |
|
|
Tak jak pokračuješ, daří se? Trochu mi to připomíná můj první větší projekt. A postavičky se mi zdají inspirované z TELE TELE a jejich SouthPragu. Mám pravdu?
V čem to tvoříš? Bude video? _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
myvojtik
|
Zaslal: 6. říjen 2015, 14:56:07 Předmět: |
|
|
Demo i video je v plánu a co se týče postaviček, inspirace tam v Tele Tele je ale jen u hlavního hrdiny a jedné vedlejší postavy. Zbytek je už pouze kreslený. Jedno video už vyšlo, ale je poměrně zastaralé, protože některé lokace byly nahrazeny
https://www.youtube.com/watch?v=_pOgiaisme0&feature=youtu.be |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|