Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gork
|
Zaslal: 4. prosinec 2015, 01:36:26 Předmět: Knihovna pro automatizaci ve Win |
|
|
Ahoj!
Před časem jsem psal takovou berličku(čti bota) na trading a autopilota v EVE Online(to je samozřejmě tak nějak zakázáno). Po čase jsem z toho udělal knihovnu k automatizaci/makrování/tvorbě botů. Vím, že je na netu plno takových nástrojů. Problém ale byl, že většina implementovala vlastní jakési pseudojazyky a s tím spojenou spoustu problémů. Napsáním knihovny v C# ale otevírá dveře k napsání programu v .NET prostředí. Osobně jsem si velmi zamiloval skriptování v IronPythonu(.NET implementace Pythonu), tak jsem ke knihovně dopsal několikařádkový wrapper.
Ačkoliv knihovna není zatím úplně ideální a některé věci plánuju přepsat, nabízí docela použitelný Input a základní Clipboard handling, hledání obrázků v obrázcích(prostě najde pozici templátového obrázku ve zdrojovém obrázku) a pár WinAPI fcí jako printscreen či focuswindow.
Proč sem píšu? Napadlo mě, že by se knihovna mohla někomu hodit. Určitě by se hodilo to více vyzkoušet "na ostro".
Prozatím jsem s knihovnou napsal, jak už jsem uvedl výše, celkem funkčního autopilota a trading bota na EVE Online, "pdf miner" na získání katalogových čísel z cca 190 stránkového pdfka či autoclicker na terraforming pro Life is Feudal.
GitHub: https://github.com/Bosek/DDIY
Jakékoliv tipy na úpravy budou vítány. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|