Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JC
|
Zaslal: 23. prosinec 2015, 12:13:30 Předmět: |
|
|
Rebel napsal: |
Právě, že když se to umí. Ale tak všechno je super, když se to umí. Třeba bych si přál, abych dokázal perfektni pixel grafiku, ale ja nikdy nekreslil a na papir nenakreslim už vubec nic. |
Ten kdo umí v tom nechal stovky nebo tisíce hodin, naučit se dá vše. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rebel

|
Zaslal: 23. leden 2016, 22:47:34 Předmět: |
|
|
Moc nového teď nepřibylo. Měl jsem chutě to celé smazat a zahodit, ale to zná asi víc lidí (?)... Místo toho jsem si dopřál pauzu, dohrál během ní Games of Thrones (parádní hra).
Dnes večer jsem si k tomu sedl, abych o hře informoval krapet víc a aktualizoval jsem indiedb profil. Je tam poslední video, ale tak ze hry se vyklubala prach obyčejná skákačka, tak snad i přes to se to bude líbit. Mám teď jiné věci na starosti a k vývoji projektu se hodlám vrátit cca. začátkem dubna.
http://www.indiedb.com/games/nightvale |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 27. leden 2016, 09:25:29 Předmět: |
|
|
tak to je prijemna zprava...
super, postavicka se divam doznala zmen, jen je takova zlomena v zakladnim postoji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wozembouch
|
Zaslal: 28. leden 2016, 10:47:31 Předmět: |
|
|
Rebel napsal: |
... ze hry se vyklubala prach obyčejná skákačka |
za me rozhodne plus, vytrvat a dokoncit! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rebel

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reniezs
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rebel

|
Zaslal: 10. duben 2016, 22:17:53 Předmět: |
|
|
Ta hra s vikingem je na jiné úrovni 
Naposledy upravil Rebel dne 10. červen 2016, 20:05:22, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reniezs
|
Zaslal: 11. duben 2016, 21:16:01 Předmět: |
|
|
No to sice jooo.. ale nikdo neřiká že se neposuneš dále, já věřím že za rok tato hra bude o několik stupímnku dále  _________________ https://szeiner.com - Nezávislé vývojářské studio SZEINER s.r.o. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rebel

|
Zaslal: 19. květen 2016, 20:07:45 Předmět: |
|
|
No, o moc dále nebude Ono je to celé velmi jednoduché.
Zrovna tvořím svět a také jsem nespokojený se starým.
dvojí práce... Světa je hotovo cca 17% |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Darke

|
Zaslal: 19. květen 2016, 20:55:41 Předmět: |
|
|
Uprimne se mi grafika v Trial by Viking vůbec nelíbi, připomíná to první, ne moc povedené, 3d hry... takové ty; "hele, máme technologii ale neumíme ji použít". _________________ www.wtfrontier.com
Twitter |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rebel

|
Zaslal: 1. červen 2016, 16:10:11 Předmět: |
|
|
Kvůli radio show Welcome to Night Vale, kterou jsem objevil později hru raději přejmenovávám na Nightkeep.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rebel

|
Zaslal: 10. červen 2016, 09:13:12 Předmět: |
|
|
https://youtu.be/3BKQyp_jRx4 novy teaser. Mam toho nejak dost a zase jsem ve fazi, kdy se chci na vsechno vykaslat. Posledne mi pomohl dlouhej break a zadnej game dev o vikendech. Asi si to zopaknu .) A taky je sranda na twitteru, kdy jsem prestal tweetovat v angl. Tak mam u projektu unsuby. Jj cizi jazyk je asi pro nektere eng. Speakery zlo. Meh. Davam pauzu od projektu. Jeste nahraju angl. Prolog, ktery mi prelozil Tomas alias kvejk. Resp jeho cast. Tomasovi se podarilo navlect prolog do takoveho tavern stylu v jakem je original. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 10. červen 2016, 15:20:09 Předmět: |
|
|
me prijde, ze te nejvice bavi delat teasery a videa... nez samotna hra ...
(neber to ale ve zlem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rebel

|
Zaslal: 11. červen 2016, 11:44:14 Předmět: |
|
|
Teaser, neteaser. Je to část marketingu, tweetujutu, něco na FB, jiná zahraniční herní fora, atd. Ale tak jasně teaser mi příjde u téhle hry taky úplně zbytečný.
game update
mám hotovo asi 50% světa.Tyhle hotové lokace už jsou průchodné, dají se projít přímo ve hře. Jen jsou prázdné, nejsou tam ještě nepřátele a poklady a questy. Stejně mi příjde, že je hra o ničem, je to strašně jednoduchý, mam tam jen pár zakladnich mechanik a spíš je to jak stará nes hra, kde byl jeden, dva typy útoků po celou hru. Equip tu není, ale meč se mění v závislosti na tom jaký gem do něj equipnete a k dispozici jsou ještě subwepky. Tohle dneska už nikdo hrát nebude, jak jsem četl některé game commenty je rok 2016. (Low quality animations, graphics, gameplay.
Downvote.)
Původní plán byla easy plošinovka a celé to mělo být hotové do měsíce. Ale nějak se to zvrtlo a něco málo jsem tam ještě přidal. Možná to trochu zjednodušim, zatim mam v planu takovej questovej postup hrou jakej jsem měl ve Forbidden Sage, kterou taky nikdo nehrál. Takže tohle taky nikdo hrát nebude a měsíc po vydání budou statistky No sales. (Jsem velký optimista, tak mi to neberte).
Ze začátku jsem místnosti tvořil v graphicsgale (malovaní) a bylo to dost zdlouhavé, asi před dvěma měsici jsem objevil tiled a začal si tvořit do hry přimo tilesety, takže se mi svět staví veseleji. v současnosti je hotovo něco kolem 300 místností včetně fungujici minimapy, která zobrazuje všechny již navštívené místnosti a vaši pozici.
A tady přidávám slibeny prolog, ktery přeložil Tomáš.
http://www.indiedb.com/games/nightkeep/news/nightkeep-gameplay-teaser |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 11. červen 2016, 19:19:16 Předmět: |
|
|
Co to zkusit hodit na Steam Greenlight? Sám uvidíš, jestli si to své lidi najde, nebo ne. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|