Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VODA

|
Zaslal: 6. duben 2016, 17:53:53 Předmět: |
|
|
mar napsal: |
Jak je v to i v pohybu, působí to velmi dobře. Úplně mi přeběhl mráz po zádech  |
Tak to byl záměr, aby lidem běhal mráz po zádech.
Dlaha napsal: |
Tím černým flekem je nejspíš myšleno to pod GUI vpravo dole. |
To je součást GUI. Je to i pod tím horním panelem. Viz video.
Dlaha napsal: |
Nechceš tam někam dát potom zmínku, že si Zoja udělala třeba nějaký termální přenosný štít, který ji chrání před mrazem? Je to rychlejší jak modelovat péřovku  |
O termálním štítu jsem přemýšlel, ale ne jako výmluvě, proč nemůže mít Zoja bundu, ale spíš jako herní mechaniku. _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Spytihněv

|
Zaslal: 10. duben 2016, 20:55:21 Předmět: |
|
|
Sníh je hezký.. usuzuji správně, že jsi do odvolání na ledové vlně a rozkvetlá motýlková vlna je u ledu?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 11. duben 2016, 17:47:35 Předmět: |
|
|
Spytihněv napsal: |
Sníh je hezký.. usuzuji správně, že jsi do odvolání na ledové vlně a rozkvetlá motýlková vlna je u ledu?  |
Na tohle nedokáži konkrétně odpovědět. Ber to spíš tak, že experimentuji. _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reniezs
|
Zaslal: 11. duben 2016, 21:18:33 Předmět: |
|
|
Dost mi to připomina Icewind Dale nevim proč ale těším se na jeho dokončení  _________________ https://szeiner.com - Nezávislé vývojářské studio SZEINER s.r.o. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 12. duben 2016, 16:47:30 Předmět: |
|
|
Reniezs napsal: |
Dost mi to připomina Icewind Dale nevim proč ale těším se na jeho dokončení  |
V čem, že se to konkrétně podobá? Na Icewind Dale jsem koukal, ale nevidím žádnou podobnost.  _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reniezs
|
Zaslal: 12. duben 2016, 19:06:43 Předmět: |
|
|
VODA napsal: |
Reniezs napsal: |
Dost mi to připomina Icewind Dale nevim proč ale těším se na jeho dokončení  |
V čem, že se to konkrétně podobá? Na Icewind Dale jsem koukal, ale nevidím žádnou podobnost.  |
Spíš ve mě to vzbudila atmosfera.. byla to prvni myšlenka co jsem shledl to video Jinak to vypada že to muže byt dobra diablovka když si s tim pohraješ, sem moc zvědavy až to bude ve finalu. _________________ https://szeiner.com - Nezávislé vývojářské studio SZEINER s.r.o. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 12. duben 2016, 19:10:00 Předmět: |
|
|
Já bych s přirovnáními počkal, než VODA udělá nějakej content (zatím vidíme jen testovací mapu). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 13. duben 2016, 10:25:53 Předmět: |
|
|
Poslední dobou se na Č-H omýlá, jak je důležitý něco dodělat, i kdyby to byla jen nějaká hovadina. Je sice fajn něco vydat, ale já myslím, že pro vývojáře je spíš důležitý hry dělat, než dodělat. A to takovým způsobem, aby to byla zábava. Co tim chci říct? Třeba, Ladisi, VODA nikdy žádný content neudělá, když se mu nebude chtít :-). Ani nemusí. A přesto můžem jeho práci obdivovat a bavit se o ní :-). Č-H bývalo celkem technický fórum.
Solertia je pro mně mnohem zábavnější vlákno, než prezentace x-té hopsavé kuličky na Android/iOS nebo projektů v Unity typu "co asset store dal" :-).
Abych předešel hádce: nemám nic proti lidem, kteří takové věci dělají, ale spíš nemám rád, když se někdo naváží do těch, kteří si dělají vlastní technologie. Já se tim například živím, tak proč říkat, že to nemá cenu? _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 13. duben 2016, 19:19:17 Předmět: |
|
|
Samozřejmě ta hranice není příliš ostrá, ale sto stran je sto stran. Myslím, že jsem už mohl něco naznačit. Ale jak říkáš, VODA nikdy žádný content neudělá - ale neboj, i mě tohle vlákno hodně baví. Sám jsem programátor, takže mě víceméně taky zajímaj i ty technický věci, rozhodně víc něž nějaký casual crap (i na tom se shodneme). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 14. duben 2016, 08:03:27 Předmět: |
|
|
Ladis: Tak jo :-). Vždycky když vidím tvůj přísný avatar, tak se mi tvé posty zdají rejpavé.
VODA by mohl teda krátce porozprávět o tom sněhu. Jakou funkcí lítají vločky, jak je kreslí a tp. Taky jsem jednou sníh dělal (do mafiánský hry), ale mělo to jinou atmosféru, takovou víc vánoční, řek bych. Můžem pak porovnat. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 14. duben 2016, 08:17:26 Předmět: |
|
|
"Vždycky když vidím tvůj přísný avatar, tak se mi tvé posty zdají rejpavé."
Protože jeho ustavičné "už se těším, až uvidíme netestovací mapy", "s přirovnáním bych počkal, až bude content" atd. vůbec rejpavé nejsou a zajímá ho a baví technický aspekt enginu, který přitom teď vůbec nekomentoval.
Já aspoň nebudu pokrytec a přiznám, že můj zájem ochabl, když VODA zmenšil Zoye ňadra. :/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 14. duben 2016, 10:18:35 Předmět: |
|
|
Já už bych strašně rád nějaký content udělal. A určitě to jednou přijde. Problém je prostě s časem. A hned ve dvou aspektech...
1. Jak má člověk rodinu a chodí do práce, tak stihne kulové, není prostě čas.
2. Časem se mi některé věci rozleží v hlavě nebo přijdu na to, že to co jsem vymyslel není tak dobré a zábavné, jak jsem si myslel.
Ve volných chvilkách dávám dohromady gameplay mechaniky. Neustále narážím na problém se souboji. Bez nich je to nuda, se souboji zas moc podobné Diablu/Torchlightu atp. Takže váhám. Pro mě je důležité vymyslet něco, u čeho si hráč řekne: "Tak tohle budu hrát! To je hustý!". A nejen proto, že tu se Sollertií straším tak dlouho, až z toho má tenhle thread přes 100 stran.
No a pro Mema: Sorry.  _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 14. duben 2016, 15:21:57 Předmět: |
|
|
Iniciativa za větší prsa, to ti Meme podepíšu  _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reniezs
|
Zaslal: 14. duben 2016, 16:45:36 Předmět: |
|
|
Taky dávám hlas za větší prsa.. takže VODA, teď ti už nic nezbude a musíš nám je tam jako plastický chirurg přidat .-) Ale jinak k věci.. možná by tam byl hezký systém boje ze hry Fallout nebo Planescape Torment. _________________ https://szeiner.com - Nezávislé vývojářské studio SZEINER s.r.o. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
micky

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|