Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
matus.nagy
|
Zaslal: 21. červenec 2017, 18:49:41 Předmět: Mám nápad, ale schopnosti ne :( |
|
|
Dobrý den,
mám nápad na mmorpg hru, ale jsem pouze fanoušek her a nemám v tom žádné schopnosti.Pokud by byl někdo tak laskav a podebatoval o tom se mnou.
Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
|
Reniezs
|
Zaslal: 22. červenec 2017, 12:14:12 Předmět: Re: Mám nápad, ale schopnosti ne :( |
|
|
matus.nagy napsal: |
Dobrý den,
mám nápad na mmorpg hru, ale jsem pouze fanoušek her a nemám v tom žádné schopnosti.Pokud by byl někdo tak laskav a podebatoval o tom se mnou.
Děkuji |
Tak v první řadě si vytvoř pořádnou dokumentaci. "DD" jednu obsáhlou -> pro tebe a tým a jednu lite, kterou budeš ukazovat při náboru nových lidí. Jak to budeš mít vytvořené, začni oslovovat další lidi.. asi prvně někoho, kdo ti udělá koncepty, potom programátory, na těch to stojí.. zapamatujte si že ať máš sebelepšiho grafika, tak pokud ti to někdo nenakoduje nemáš nic a grafika to může přestat bavit, takže tuplem nemáš nic.. grafiky ber klidně že začátku studenty, jsou šikovní a mnohdy to udělají za referenci. Kodéry ber šikovný, tam si i zaplať. Potom vytvořte prototyp, oslovuje lidi, investory.. ale ti tě spíš budou se snažit udržet tak aby to bylo dle nich.. takže raději zkoušej svou cestu.. popr kickstarter ale tam když to nevyjde, tak pak se dělá špatně.. může to zničit morálku týmu..
Enjoy _________________ https://szeiner.com - Nezávislé vývojářské studio SZEINER s.r.o. |
|
Návrat nahoru |
|
|
micky
|
|
Návrat nahoru |
|
|
OndraSej
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 23. červenec 2017, 14:33:35 Předmět: |
|
|
Přesunuto do popelnice. Kategorie "Projekty" je pro diskuze o konkrétní hře. _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
MirekDusin
|
Zaslal: 24. červenec 2017, 12:12:53 Předmět: |
|
|
"Když jsem se v patnácti rozhodoval co dál dělat, MMO bylo pro mě jasná volba" _________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
|
abuki
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Peto
|
Zaslal: 30. červenec 2017, 16:41:32 Předmět: |
|
|
Zatial nemas nic ani napad... ak chces tvorit hry sadni si a otvor Mistrovstvi C++ ak chces nieco dokazat. Ak budes mat talent nadizajnovat MMO RPG zvladnes tak za 10 rokov dizajnovania/programovania hier. _________________ Code or die!
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 30. červenec 2017, 17:30:34 Předmět: |
|
|
Adriaan prijede na GDS! Ale psssst je to zatim tajny
Tak kdyztak to tam muze rict nazivo |