Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
N_ck-cz
|
Zaslal: 24. červen 2018, 22:03:14 Předmět: Brath: Brain and Math |
|
|
Ahoj.
Tuhle jsem udělal malou věc pro malé chvilky. Hra je vytvořená na Unreal Enginu 4. Steam bude snad do pár dní. Říkal jsem si, že začnu něčím malým, tak jsem redesignoval pexeso na něco jinýho. Uvnitř je šest malých miniher. Hra mi trvala přes dva měsíce. Ale to jsem dělal i věci, který jsem před tím nedělal (scripty, buildy na Macu a pod.). Dnes by to byla možná i polovina. Taky mi u toho došli peníze, ale mám ji. Build na Mac snad bude do týdne. Steam je ve shvalování.
Hra je už live na IOS:
https://itunes.apple.com/us/app/brath-brain-and-math/id1396866905?mt=8
Tu jsem udělal trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=Vm3mt6s_3Rs
Screeny:
[/img]
Budu rád za jakoukoliv zpětnou vazbu.
Tomas Novak |
|
Návrat nahoru |
|
|
baddeed
|
Zaslal: 18. září 2018, 07:36:09 Předmět: Wow |
|
|
Propracovanější pexeso jsem snad ještě neviděl . I když jsem jich neviděl moc. Akorát pexeso a 160 MB? . To bude asi tou spoustou obrázku na pexesa ve velkém rozlišení. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 18. září 2018, 08:51:34 Předmět: |
|
|
Velmi pekne, trailer dobry. 160 MB je dost na mobil. Prajem pekne predaje, gratulujem _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ph[]b
|
Zaslal: 18. září 2018, 19:32:49 Předmět: pexeso |
|
|
pekne, libi se mi to . je dobre zacit necim malym, presne jak pises... ikdyz jab ych asi mel nejake vytky ke grafice... a osobne bych prezentoval ikonu jinak, a i screenshoty na storu... ale to je pracovni deformace, kdybys chtel poradit, pripadne pomoct, klidne se obrat ...
Drzim palec do dalsich her! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|