Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OGI
|
Zaslal: 3. leden 2008, 14:44:01 Předmět: Tricka |
|
|
Zdar mozna mi to nekde uteklo ale jak je to s trickama? Nikde jsem nenasel ze by uz se daly vyzvednou nebo tak.. obednaval sem si jedno tak bych nechtel aby v tom nekomu zbytecne nekde vyseli penize jen proto ze neumim cist... _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 3. leden 2008, 15:01:28 Předmět: |
|
|
tricka zatim nejsou, z nejakych me neznamych duvodu znacne kolisa komunikace s firmou ktera nam to ma udelat. vzdy jednou za 14 kdyz je upozornim ze chci aby to vyrobili reknou ze zadny problem, domluvime termin, a ja potrebuju videt vzornik barev (protoze tam nekteri chteli nejakou "svetle modrou" tak abych ji mohl zvolit) a tim to skonci, pak 14 dni nereaguji na maily a po 14 dnech se zniceho nic objevi odpoved zda-li jako mame zajem o ta tricka |
|
Návrat nahoru |
|
|
MePHyst0
|
Zaslal: 3. leden 2008, 15:15:04 Předmět: |
|
|
a nebola by moznost prejst k nejakej inej firme? ktora je spolahlivejsia alebo tak? |
|
Návrat nahoru |
|
|
OGI
|
Zaslal: 3. leden 2008, 15:47:49 Předmět: |
|
|
mozna by nebylo spatne jim zavolat, precijen na mejly se muzou vymlouvat ze je nedostali... _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 3. leden 2008, 16:30:32 Předmět: |
|
|
OGI napsal: |
mozna by nebylo spatne jim zavolat, precijen na mejly se muzou vymlouvat ze je nedostali... |
jo to jsem zkousel - telefon mi ten chlap nezvedl ani jednou za posledni mesic
ad jina firma - jinou vhodnou firmu co dela vysivky na tricka jsme v dobe kdy se delala prvni vysivana nenasli, proto se to znova objednalo u teto |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|