Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ondy1985
|
Zaslal: 10. březen 2008, 23:23:40 Předmět: Php IDE |
|
|
Tak hosi, viete niekto o nejakom php IDE (idealne free), ktore ma vymozenosti ako code completion (a nie len taky co doplnuje nazvy php funkcii, ale aj funkcii a premennych definovanych v celom projekte)? A velke plus je, ak nebude v Jave
Ja pouzivam PSPad a jeho code completion mi teda vobec nevyhovuje _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
|
peshwood
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 48 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
Zaslal: 11. březen 2008, 01:52:24 Předmět: Re: Php IDE |
|
|
Zend Studio - vyborny produkt, ale celkem drahy
Nusphere PhpEd - podobne jako Zend
Eclipse s pluginem pro PHP - podle me asi nejrozumejsi volba, tobe asi bude vadit ta Java
PHP Editor - nema debugger, proti PSPadu zadna velka vyhra |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 11. březen 2008, 08:53:18 Předmět: |
|
|
jEdit (www.jedit.org) - je v nem nekolik pluginu tykajicich se PHP a to i kontroly kodu
osobne pouzivam ten editor na jine veci nez PHP tam mi vyhovuje - ehm ale ano je v Jave - nicmene beha skvele rychle - neni to takovy moloch jako Eclipse |
|
Návrat nahoru |
|
|
Quiark
|
Zaslal: 11. březen 2008, 12:58:54 Předmět: |
|
|
Já teďka používám Vim, což je taky general purpose editor. Mám do něj plugin na debugování PHP přes Xdebug, kterej dokonce i většinou funguje Jen ta učící křivka Vimu je trochu strmější _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondy1985
|
Zaslal: 11. březen 2008, 15:16:22 Předmět: |
|
|
Quiark, od teba som presne podobnu odpoved cakal ale u mna vim neprichadza do uvahy, ja som uz prilis rozmaznany visual studiami a podobnymi vecami
Zend Studio som kedysi mal, ale to je myslim v Jave a ked som napriklad chcel pristupovat k nejakej property nejakeho objektu, tak trvalo asi 10 sekund, kym sa mi ten code completion nacital.
jEdit mam dokonca asi aj na disku, ale nejak sa mi nezda, ze by to tam ponukalo na doplnanie kod aj z inych (includovanych) php suborov...
NuSphere phpEd som vcera stiahol, tak vyskusam tu 14 dnovu trial a potom si ho "kupim" niekde na torrentoch, ak bude stat za to
Diky za tipy. _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
|
Adam H.
|
Zaslal: 11. březen 2008, 16:39:23 Předmět: |
|
|
Před nedávnem jsem řešil podobnou otázku, používal jsem na Linuxu jakýsi gPhpEd a ten mi moc nevyhovoval. Měl jsem dobré zkušenosti s Netbeans (na aplikace pro mobily nebo na Ruby on Rails je to skvělá věc), ale práce s PHP nebyla úplně ideální, tak jsem si stáhl Eclipse s PHP a všechno jde krásně - Eclipse mi Javu vůbec necpe _________________ http://adamh.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 11. březen 2008, 16:48:00 Předmět: |
|
|
Adam H. napsal: |
Eclipse mi Javu vůbec necpe |
ondymu taky ne - mu vadi "pomalost" - ale s tim treba ja a moje core2duo s 2GB RAM problem nemame |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondy1985
|
Zaslal: 11. březen 2008, 17:43:06 Předmět: |
|
|
nj, lenze ja mam 4 roky stary notas. Celeron 1.4 GHz. Sice som upgradol RAMku nedavno, ale len o 256MB co mi dal spolubydla, takze mam len 768MB, co podla mojich skusenosti s javou nie je prave optimalne _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
|
|