.[ ČeskéHry.cz ].
Php IDE

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Web Development
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ondy1985

PříspěvekZaslal: 10. březen 2008, 23:23:40    Předmět: Php IDE Odpovědět s citátem

Tak hosi, viete niekto o nejakom php IDE (idealne free), ktore ma vymozenosti ako code completion (a nie len taky co doplnuje nazvy php funkcii, ale aj funkcii a premennych definovanych v celom projekte)? A velke plus je, ak nebude v Jave Smile

Ja pouzivam PSPad a jeho code completion mi teda vobec nevyhovuje Sad
peshwood

PříspěvekZaslal: 11. březen 2008, 01:52:24    Předmět: Re: Php IDE Odpovědět s citátem

Zend Studio - vyborny produkt, ale celkem drahy
Nusphere PhpEd - podobne jako Zend
Eclipse s pluginem pro PHP - podle me asi nejrozumejsi volba, tobe asi bude vadit ta Java
PHP Editor - nema debugger, proti PSPadu zadna velka vyhra
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
rezna

PříspěvekZaslal: 11. březen 2008, 08:53:18    Předmět: Odpovědět s citátem

jEdit (www.jedit.org) - je v nem nekolik pluginu tykajicich se PHP a to i kontroly kodu

osobne pouzivam ten editor na jine veci nez PHP tam mi vyhovuje - ehm ale ano je v Jave - nicmene beha skvele rychle - neni to takovy moloch jako Eclipse
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Quiark

PříspěvekZaslal: 11. březen 2008, 12:58:54    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teďka používám Vim, což je taky general purpose editor. Mám do něj plugin na debugování PHP přes Xdebug, kterej dokonce i většinou funguje Smile Jen ta učící křivka Vimu je trochu strmější Smile
ondy1985

PříspěvekZaslal: 11. březen 2008, 15:16:22    Předmět: Odpovědět s citátem

Quiark, od teba som presne podobnu odpoved cakal Smile ale u mna vim neprichadza do uvahy, ja som uz prilis rozmaznany visual studiami a podobnymi vecami Smile

Zend Studio som kedysi mal, ale to je myslim v Jave a ked som napriklad chcel pristupovat k nejakej property nejakeho objektu, tak trvalo asi 10 sekund, kym sa mi ten code completion nacital.

jEdit mam dokonca asi aj na disku, ale nejak sa mi nezda, ze by to tam ponukalo na doplnanie kod aj z inych (includovanych) php suborov...

NuSphere phpEd som vcera stiahol, tak vyskusam tu 14 dnovu trial a potom si ho "kupim" niekde na torrentoch, ak bude stat za to Very Happy

Diky za tipy.
Adam H.

PříspěvekZaslal: 11. březen 2008, 16:39:23    Předmět: Odpovědět s citátem

Před nedávnem jsem řešil podobnou otázku, používal jsem na Linuxu jakýsi gPhpEd a ten mi moc nevyhovoval. Měl jsem dobré zkušenosti s Netbeans (na aplikace pro mobily nebo na Ruby on Rails je to skvělá věc), ale práce s PHP nebyla úplně ideální, tak jsem si stáhl Eclipse s PHP a všechno jde krásně - Eclipse mi Javu vůbec necpe Smile
rezna

PříspěvekZaslal: 11. březen 2008, 16:48:00    Předmět: Odpovědět s citátem

Adam H. napsal:
Eclipse mi Javu vůbec necpe Smile

ondymu taky ne - mu vadi "pomalost" - ale s tim treba ja a moje core2duo s 2GB RAM problem nemame Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ondy1985

PříspěvekZaslal: 11. březen 2008, 17:43:06    Předmět: Odpovědět s citátem

nj, lenze ja mam 4 roky stary notas. Celeron 1.4 GHz. Sice som upgradol RAMku nedavno, ale len o 256MB co mi dal spolubydla, takze mam len 768MB, co podla mojich skusenosti s javou nie je prave optimalne Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Web Development Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: