.[ ČeskéHry.cz ].
EverStep
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
NX306

PříspěvekZaslal: 15. duben 2008, 08:01:33    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:
Takže jak jsem slíbil, nedotčen ostatními ddr simulátory jsem jako první vyzkoušel EverStep, bohužel mám zatím menší technické potíže:
- při spuštění instalace se objeví dialog Ano/Ne bez dalšího textu, po Ano už naběhne normální instalace i s texty

Ok, snad to odstranim do dalsi verze.

Mem napsal:
- při spuštění hry to na začátku správně nadetekuje Impact Dance Pad USB, objeví se obrazovka s nápisem EverStep a bliká nápis start. Jakmile blikne podruhé (asi po 5 sekundách) tak následuje crash: crashinfo.txt

Ok, tohle je takovej ghost bug. Muzes pls zkusit najed do hry, zahrat par songu a pak to vypnout jestli to pri dalsim startu udela totez?
Jinak snad by to mohlo byt reseny v B4 tim ze noteskinu uz bude vice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mem

PříspěvekZaslal: 15. duben 2008, 08:08:08    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsi moc rychlý Wink, další info v editu předchozího postu, do hry samotné jsem se bohužel zatím nedostal Sad

PříspěvekZaslal: 15. duben 2008, 10:31:59    Předmět: Odpovědět s citátem

zajimave ... kdyz vyberes song zkus start 2x (tim se dostanes do options menu), pak zkus pokracovat ...
Mem

PříspěvekZaslal: 15. duben 2008, 11:52:27    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, to jsem taky zkoušel, a nic. Zkusím to ještě večer na restartovaném PC

PříspěvekZaslal: 23. duben 2008, 21:08:09    Předmět: Odpovědět s citátem

Release Candidate 1

snad vsechny bugy fixed, trosku lepsi support pod Windows Vista a par dalsich blbin. Kdo chcete testnete, a dejte vedet dojmy. Diky![/url]
Mem

PříspěvekZaslal: 24. duben 2008, 09:22:58    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně jako předchozí neveřejná beta mi i tahle RC1 už jede bez problémů, konečně jsem zahrál trochu víc a bylo to ok, jen jsem netušil, že je to DDR fakt tak namáhavé, můžu to mít místo posilovny Wink

PříspěvekZaslal: 24. duben 2008, 11:39:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to spíš aerobní námaha, na hubnutí. Ty Meme už nehubni, už teď jsi skoro Somálec Smile
Mem

PříspěvekZaslal: 24. duben 2008, 17:28:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Neurážej Somálce Wink No tak to je průser, leda bych při tom skákal s činkama a dělal sérky po 12? Smile A samozřejmě se nadopoval nějakým gainerem Twisted Evil

PříspěvekZaslal: 24. duben 2008, 19:48:57    Předmět: Odpovědět s citátem

hubnuti? to aby som si zohnal dance mat Smile

[ot] ad Somalci: viete kam chodia Somalci na dovolenku? ... kam ich vietor zaveje...[/ot]
Mem

PříspěvekZaslal: 26. duben 2008, 13:44:23    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem nainstaloval i StepManii a musím uznat, že EverStep působí mnohem přívětivěji a i graficky vyváženěji. SM je taková místama přeplácaná a zmatená, i když samozřejmě nastavit tam jde spousta věcí a až takový problém to není. Ale jak říkám, na první dojem ES zapůsobil líp, takže dobrá práce Smile

PříspěvekZaslal: 28. duben 2008, 15:36:31    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jakožto dlouhodobý (ehm) uživatel In The Groove jsem nadšen - ovládání mi pochopitelně sedí. Zatím jsem měl možnost hrát jenom rukama, takže nemůžu posoudit skutečnou hratelnost, ale vypadá to velmi dobře a zdá se mi, že na méně výkonných sestavách to chodí líp a plynuleji než ITG, což je docela velký plus. (Každý kdo hrál nějaké takové hry ví, jaký je rozdíl ve skóre na nadupané mašině s excelentním monitorem a chcípákovi s líným LCD).

Online download nových songů je prostě geniální věc a chválím za něj opravdu moc. Doufám jen, že se plánuje nějaký progress bar, který by člověku ukazoval nejen přenosovou rychlost, ale taky jak už je daleko a co vlastně stahuje, protože já jsem teď víceméně náhodou něco zvolil a ani nevím co a akorát vidím, že se stahuje.

Každopádně - udělali jste mi radost, můžu dát ITG na nějakou dobu k ledu a hopsat si na něco, co neznám nazpaměť.

Klidně vám přispěju nějakou tou korunou, když jsem si dřív koupil ITG (dokonce 2ks).
Houp

PříspěvekZaslal: 5. květen 2008, 22:41:32    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem to nakonec též vyzkoušel a bohužel musím říct, že jsem zklamán.. ano, v mnoha ohledech to předčí Stepmanii, určitě to lépe vypadá, je to konzistentnější, ale.. bohužel jsem měl smůlu, že při první písničce, kterou jsem zkoušel, se mi to kouslo, pomohlo až tvrdé vypnutí notebooku a po zapnutí ne u mě příliš obvyklý scandisk..

možná jsem měl jen smůlu a totéž se mi mohlo stát i u Stepmanie.. ale bohužel tato zkušenost mě naprosto odradila od trávení času s EverStep

ale přeji hodně štěstí, třeba zázračně objevíte, kde se stala chyba.. dle mě jsem neudělal nic zvláštního.. nebo, že by seknutí programu byl trest za špatně zmáčknutou šipku?

PříspěvekZaslal: 6. květen 2008, 06:53:21    Předmět: Odpovědět s citátem

Houp: stáhl sis release candidate 1 uvedený v příspěvku na této stránce (i když koukám, že původní příspěvek už asi taky obsahuje RC1 verzi)? S původní verzí jsem měl crashe taky, RC1 mi ještě nespadl

PříspěvekZaslal: 6. květen 2008, 14:02:09    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:
Houp: stáhl sis release candidate 1 uvedený v příspěvku na této stránce (i když koukám, že původní příspěvek už asi taky obsahuje RC1 verzi)? S původní verzí jsem měl crashe taky, RC1 mi ještě nespadl

jj, tu upravenou z prvního příspěvku..

PříspěvekZaslal: 7. květen 2008, 10:44:57    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimave ... uprimne tohle vidim naprosto uplne poprve. Pamatuje si asapon jaka skladba to byla a na jakou obtiznost? skonztroluju to jestli tam neni nejaka anomalie.

Muzes aspon rict svuj OS, grafiku, popripade pocet RAMky?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Přejdi na: