Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Amorph
|
Zaslal: 22. září 2011, 09:55:58 Předmět: Gyro13 |
|
|
Ahoj, vcera jsme vydali nasi novou hru Gyro13 pro iPhone/iPad, v planu je i verze pro Windows a Mac.
Popis hry v kostce. Jedna se o arkadu zalozenou na specifickem ovladani a fyzikalnim modelu a na to navazanem plneni ruznych ukolu. Hrac ridi "vrtulnik", kterym proletava bludiste, vyhyba se prekazkam, likviduje nastrahy a nabira delniky, ktere pak prepravuje do bezpeci.
Hra je postavena na UDK a myslim, ze z nej dokazala vyzdimat opravdu hodne:)
Predstavu o tom, jak hra vypada a jak se hraje si muzete udelat z traileru:
http://www.youtube.com/watch?v=fzdGPqM9Qug
dalsi info pak najdete na webu
http://gyro13.com/
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 22. září 2011, 10:07:05 Předmět: |
|
|
Vypadá pěkně.
Trailer by mohl ukázat více z gameplay, takhle to vypadá jen na věčné popojíždění tunelem metodou brzda/plyn  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Amorph
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 22. září 2011, 10:54:23 Předmět: |
|
|
Mě by se líbilo, kdyby ten vrtulník při odletu nebo nějaké akceleraci pořádně přitopil. Aby se vyvalila pára, pekelně to zasyčelo a vrtule se pořádně roztočily :-) (parní lokomitivy dokázaly prý prohrábnout kola!, narozdíl od dnešních).
Ale chápu, že teď, po vydání, je už asi pozdě :-). Jinak je to moc pěkný. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nou

|
Zaslal: 22. září 2011, 11:56:01 Předmět: |
|
|
no prehrabovat kolesami vedia aj dnesne. a myslim ze aj jednoduchsie ako tie parne. len to dokaze znicit kolajnice takze lokomotivy maju ochrany proti presmikovaniu http://www.youtube.com/watch?v=2uc4wNOVkW0&feature=related _________________ Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 22. září 2011, 12:08:36 Předmět: |
|
|
]semo[ napsal: |
Mě by se líbilo, kdyby ten vrtulník při odletu nebo nějaké akceleraci pořádně přitopil ... Ale chápu, že teď, po vydání, je už asi pozdě  |
Avšak není pozdě zanést tento nápad do Take On Helicopters
přimadá mi to z hlediska herní náplně takové minimalistické Totéž bude i v PC verzi nebo tam toho bude více? Kdy to vyjde? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Amorph
|
Zaslal: 22. září 2011, 12:16:05 Předmět: |
|
|
Totez bude pravdepodobne i v PC verzi. Termin zatim neznam, ale myslim, by to melo byt do konce roku.
Ono docela podstatnou cast gameplaye tvori ovladani, coz z videa bohuzel uplne nevynikne. Ale jinak ano, da se rict, ze je to minimalisticke (samozrejme gameplay se lehce obmenuje s postupujicimi levely), coz je pro arkadu snad zadouci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 22. září 2011, 12:24:14 Předmět: |
|
|
OT: nou: diky za korekci, pěkné :) _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 22. září 2011, 16:13:30 Předmět: |
|
|
UDK je free na komercne pouzitie v ktorej verzii ? Netreba im nic platit za ziadnu platformu - teda je to free na akekolvek platformy ?
Preco je to vlastne tak priserne low-poly ? Ktora vasa target platforma je ta najpomalsia ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 23. září 2011, 08:38:04 Předmět: |
|
|
VladR, ty si sa zle zobudil? Ake free? A ten iPhone si si nevsimol?  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 23. září 2011, 16:58:57 Předmět: |
|
|
VladR napsal: |
UDK je free na komercne pouzitie v ktorej verzii ? Netreba im nic platit za ziadnu platformu - teda je to free na akekolvek platformy ? |
Budeš přepisovat engine do UDK?  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
igor

|
Zaslal: 23. září 2011, 19:49:06 Předmět: |
|
|
Chápu, že jádro toho, v čem je ta hra dobrá, je v ovládání a pocitu z něj, nevím, jak ta hra funguje celkově a soudím jen z obrázků a videí, takže jsou to hlavně takové obavy než kritika:
Přijde mi, že ta grafika (která je sama o sobě ok) je gimmick a k té hře nesedí, připadá mi matoucí - když pominu vzdálené skalní stěny, tak tam není žádné vizuální rozlišení mezi pozadím a objekty, které jsou z herního hlediska důležité (kromě hloubky, která se špatně rychle interpretuje, zvláště, když tam jsou různé trámy apod. a hloubky objektů se moc neliší).
Taky se bojím, že celé 3D perspektivní zpracování přináší akorát další zahlcení hráče podněty, které musí rychle zpracovat. Přijde mi to jako zápor vzhledem k tomu, že ta hra je zřejmě o přesném a rychlém ovládání, samozřejmě nevím, jak se to ve skutečnosti hraje, takhle mi to přišlo ale už jen z videí. Jo a náplň toho traileru a gameplay videa mi přišla strašně monotonní, ale to nemusí vadit, pokud se to fakt dobře hraje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 24. září 2011, 18:38:23 Předmět: |
|
|
pcmaster napsal: |
VladR, ty si sa zle zobudil? Ake free? A ten iPhone si si nevsimol?  |
Kedze to tu tvorcovia statocne ignoruju, tak som si to vygooglil a na komercne pouzitie je UDK za $99, takze de facto free.
Na co narazas tym iphonom ? Nema on v sebe ten isty intelacky (povodne tusim SGS) chipset na grafiku ako ipad ? Z toho hladiska je to potom rovnocenna platforma, co sa 3d vykonu tyka.
Eosie napsal: |
Budeš přepisovat engine do UDK? |
Si sa zblaznil ? V zivote som sa k pouzitiu cudzieho enginu neznizil, tak teraz ked mi tam chybaju realne tak mozno 3 efekty, to uz isto nespravim
To, ze by som ziskal 3 efekty "zadarmo" by bolo brutalne prevazene dlhodobejsie znizenou produktivitou, kym by sa clovek s tym naucil efektivne robit.
Navyse, mna doma nebrzdi engine ako taky, ale ten gameplay, co musim nakodit tak ci tak od piky, bez ohladu na pouzity engine.
ad 15-minutove video : Pozrel som to cele. Paci sa mi to - je to cisty klon Chopliftera, ale to nevadi. Co mi ale vadilo, ze panaci po pristani prechadzaju cez mesh a nevchadzaju cez nejaky otvor alebo plosinu - takto to posobi, ze ten najzakladnejsi prvok gameplayu bol len nasilne dopasovany koncom vyvoja, ked uz mesh helikoptery bol dokonceny.
Ked uz pouzivate UDK, preco ste tam nezapli Depth-Of-Field na zadnu vrstvu terenu ? Uz v samotnom videu to bolo dost unavne na oci, kedze clovek v kuse preostroval medzi popredim a pozadim. Neviem si to dost dobre predstavit hrat dlhsiu dobu, pricom na Ataricku si pamatam ze som Chopliftera mastil aj 4 hodiny.
Ako je to s Brightness na iPadoch ? Su vsetky rovnako nakalibrovane ? U mna na monitore som totiz videl skoro prd. Predokladam, ze kedze pouzivate UDK, tak v hre mate nejaky Brightness slider, vsak ?
Dost mi tam chybal nejaky combat. Predpokladam, ze je v dalsich misiach, vsak ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 26. září 2011, 09:31:58 Předmět: |
|
|
Koupeno, zahrano, spokojenost
Zatim teda jen prvnich par levelu. Jeste jsem nemel moc casu. Rozhodne vsak prvni dojmy velmi pozitivni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 26. září 2011, 09:53:21 Předmět: |
|
|
Hehe...Chuck Torres. Mě to znělo jako Chuck Norris...  _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|