Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pcmaster

|
Zaslal: 4. září 2007, 00:06:57 Předmět: |
|
|
Flash ma pravdu
Furt len taky predmet, hentaky predmet, taky ucitel, hentaky ucitel, taky priklad nepriklad... fuuuu...
A co chlast? Zabava? Chlast? Pivo? Chlast? Sranda? Nemozete sa furt len ucit... A ako vsetci vieme - netreba sa ucit, ale vediet!
[flame]Typicki matfyzaci[/flame]
(Odtialto ma tutchek kiknut nemoze - btw, nenavazam sa do teba, ani do matfyzu (aj ked do matfyzu mozno trochu ) Ja chcem len flamovat ) _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goophy
Založen: 29. 07. 2007 Příspěvky: 28 Bydliště: Liberec/Praha - Jižní Město, Otava (111)
|
Zaslal: 4. září 2007, 08:26:10 Předmět: |
|
|
2Jenda:
Jo jedu tam v tom terminu. Mno. Uvidime.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tutchek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 140 Bydliště: Praha -Pankrác
|
Zaslal: 4. září 2007, 08:31:50 Předmět: |
|
|
pro neznale, pcmaster je z FELu.... proste zavidi... ja se mu nedivim... pri kvalite jeho skoly... _________________ Nemarni čas u kompu, pojď si zaběhat do lesa
function god_exists() { return false; } |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chjoodge

|
Zaslal: 4. září 2007, 09:38:39 Předmět: |
|
|
Tutchek napsal: |
Klazar by cloveka unudil k smrti... mozna hodnej.. ale ja teda sel dobrovolne k Pickovi, ktery je narocnejsi, ale o to zabavnejsi a imho i lip nauci... precijenom tam clovek neusina pul roku |
Klazar věší k sobě na web skripta, která sepisuje v průběhu semestru, a ta jsou jako dar shůry - všechno krásně vysvětleno, plynulý výklad, není toho ani málo, ani moc a navíc jsou jeho vlastní, takže v nich je přesně to, co člověk potřebuje ke zkoušce. Mě to třeba takhle naprosto vyhovuje, protože přečíst si ta skripta v klidu doma svým tempem je mi příjemnější než přednáška. Navíc se z nich skvěle učí na zkoušku, která je mimochodem taky vedená hezky férově. Takže pro mě Klazar *thumbs up*.
Jinak ad Albeř: Vyplatí se tam jet, protože si ušetříš všechno to úřadování jako zápis, ISIC, zapsání na tělocvik atd., nicméně žádnou pařbu moc nečekej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Weny Sky

|
Zaslal: 4. září 2007, 09:46:57 Předmět: |
|
|
no fuj, probirat tedka uz zkousky a podobne zverstva ... ze se nestydite. Kazite jen mladez!
Jinak souhlas s pcmaster  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 4. září 2007, 10:01:10 Předmět: |
|
|
Jo k tem zkouskam. To, ze je probiraji, to je to nejmensi. Na moji Alberi chodil borec s Jarnikem v ruce (pripadne Demidovicem, nebo jak se tomu nadava) a ptal se lidi: "hosi, vy se jeste neucite na zkousky", "ne, proc a co jako bychom se ucili?", "no tak to teda riskujete........."
OMG!!!! Nemam slov. Jeste neprobehla ani jedna hodina na MFF a borec uz tam drti na zkousky v lednu a ostatni desi, ze pokud se nezacnou ucit uz ted, tak to nemaji sanci stihnout.
Ano damy a panove, takovy je matfyz. Takova individua tam chodi a existuji. Dekuji, ale nechci.
Jo a ty vase kecy o ucitelich tady hovno koho zajimaji. Drzte uz s tim hubu!
Let the flame begin!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 4. září 2007, 10:16:56 Předmět: |
|
|
Flash: podpis  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chjoodge

|
Zaslal: 4. září 2007, 11:11:06 Předmět: |
|
|
No zase nemůžu říct, že to tak není Podobných lidí je na MFF hodně, to je pravda. Dokonce jsem viděl úryvek z nějakého průvodce Prahou pro cizince, kde o Malostranském náměstí zmínili kostel sv. Mikuláše, uličku ke Karlově mostu a úchylné matematiky pohybující se kolem MFF.
Otázka je, jestli si školu vybírat podle lidí, kteří na ní chodí. Já bych sice byl taky raději, kdyby k nám chodily 90/60/90 blondýny, ale i když to tak není, nepřijde mi to jako dostatečnej důvod tu školu zabalit, když mi jinak přijde dobrá, a lidi halt potkávám odjinud. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 4. září 2007, 11:50:29 Předmět: |
|
|
Tutchkovi musim napisat len jedno: AAAAAAAAAANO, veeeeeelmi zavidim Aj flash a weny veeelmi zavidia  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 4. září 2007, 12:12:03 Předmět: |
|
|
Vy to moc dramatizujete.. Je fakt ze se tam najde par lidi, kteri si delaji ukoly na cviceni atd. ... Ja osobne jsem se prubezne nikdy neucil a ted me vyhodi ze statnic, protoze misto uceni hraju litajici morcata a pisu do fora Mozna se matfyz taky od doby, kdy jsem tam byl ja trochu zmenil. Tehdy se prijimaly na informatiku jen 2 paralelky, ted je to myslim mnohem vic, ale po prvaku vetsina falesnych matfyzaku stejne "dobrovolne" odejde. Pak uz je to dobry, zustane jen zdravy jadro, ktery matfyz proste bavi. Prislo mi, ze vsechny predmety byly velmi zajimave a vubec nevadilo, ze tam te teorie je trochu vic. _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mantharis
|
Zaslal: 4. září 2007, 22:54:23 Předmět: |
|
|
->Flash
Jo Jarnik to je klasika...z knihovny zmizeli nez sem zjistil co to vubec je
A Dimidovic to je teprve ta spravna bible matematiku...nejlepsi je samozrejme ta puvodni v azbuce ...tam si clovek ani nenajde vysledky k priladum ...jedou sme zni na cviceni dostali priklad, delaly ho cely 2 hodiny a pak profesor prohlasil ze to asi trochu neodhadl a ze se na to pres vikend podiva a pak nam da vedet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
raulis
|
Zaslal: 6. září 2007, 13:52:56 Předmět: |
|
|
Tak to sem na to zitra zvedavej. Snad se tam najde par lidi, se kterejma se bude dat bavit i o necem jinym nez o vecech, ktery se tykaj skoly.  _________________ Za to málo, co znám, vděčím své hlouposti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 6. září 2007, 14:21:38 Předmět: |
|
|
Rozdeleno, sem uz jenom o Alberi, smysl telocviku na VS prosim reste zde.
Jinak na Alber rozhodne jet doporucuju. Minimalne proto, ze se tam dozvis co a jak. A pak taky proto, ze se tam s novymi spoluzaky seznamuje o dost lepe nez potom behem cviceni a prednasek (v podminkach co tam jsou docela dobre funguje pocit sounalezitosti).
Vzhledem k soucasnemu pocasi zaroven doporucuju vybavit se teplym a nepromokavym oblecenim. Spi se predevsim ve stanech, ktere nejsou vytapene (a misty ani nepromokave). Za tri noci co jsem tam stravil jsem ve stanu spal jenom prvni noc, ve zbylych jsem si delal jeste s dalsima par lidma (dobrovolne; byla sice zima, ale ne az tak strasna aby ve spacaku neslo vydrzet) rekord v dobe bez spanku u ohniste. _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zlosynus

|
Zaslal: 6. září 2007, 14:23:43 Předmět: |
|
|
Taky tam jedu v tomhle terminu, takze se uvidime . A nejakou tu navstevu hospody musime podniknout. A jinak neverte tem pomluvam o MFF, vetsina je zalozena pouze na zavisti a neschopnosti pomluvacu )). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 6. září 2007, 17:21:46 Předmět: |
|
|
Zlosynus napsal: |
A jinak neverte tem pomluvam o MFF, vetsina je zalozena pouze na zavisti a neschopnosti pomluvacu )). |
Ma pravdu ten chlapec....... ...........telesne tresty jsou na nasich skolach nepripuste.
Sorry, ale nemohl jsem si pomoct  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|