Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DespeRadoX

|
Zaslal: 16. listopad 2010, 11:56:41 Předmět: |
|
|
uff sry, som si ta pomylil s falcanom  _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Crusty
|
Zaslal: 16. listopad 2010, 19:40:55 Předmět: |
|
|
hru jsou nezkousel, jen jsem se podival na ten screenshot. Proc ty postavicky i draci maji tak smutny vyraz? Neco se jim stalo? _________________ http://www.2ox.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 17. listopad 2010, 10:56:19 Předmět: |
|
|
tak jsem si zkusil demo...
napad hry je povedeny vcelku, ale hud ingame a celkove zmatek v ovladani trosku... zvlaste po vizualni strance by to chtelo doladit, a to jakoze dost, font cisel, celkove hud okolo...
napr tusit, ze ma clovek pro dani jidla drackovi na jeho bublinu atd... to by chtelo nejak zvyraznit vice... protoze clovek podvedomne nejprve klika na box se zradlem... pod dojmem, ze ho ma vzit a nekam pak polozit, ale tak to sou prkotiny....
ale tak chapu, ze je hra stale alpha...
takze tohle se urcite doladi...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
Zaslal: 17. listopad 2010, 12:24:11 Předmět: |
|
|
ph[]b napsal: |
napr tusit, ze ma clovek pro dani jidla drackovi na jeho bublinu atd... to by chtelo nejak zvyraznit vice... protoze clovek podvedomne nejprve klika na box se zradlem... pod dojmem, ze ho ma vzit a nekam pak polozit, ale tak to sou prkotiny.... |
toto konkretne bolo myslim v tutorialy, takze napriklad ja som s tym problemy nemal  _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
 |
falcon
|
Zaslal: 17. listopad 2010, 13:46:09 Předmět: |
|
|
tak jsem si zkusil demo...
napad hry je povedeny vcelku, ale hud ingame a celkove zmatek v ovladani trosku... zvlaste po vizualni strance by to chtelo doladit, a to jakoze dost, font cisel, celkove hud okolo...
napr tusit, ze ma clovek pro dani jidla drackovi na jeho bublinu atd... to by chtelo nejak zvyraznit vice... protoze clovek podvedomne nejprve klika na box se zradlem... pod dojmem, ze ho ma vzit a nekam pak polozit, ale tak to sou prkotiny....
ale tak chapu, ze je hra stale alpha...
takze tohle se urcite doladi...
 |
Dik za reakci. S tim hudem myslis vyladit graficky nebo ovladani, že si nevěděl co máš dělat? No krmeni, sbirani gemu a vyroba sperku je v tutorialu vysvetlena celkem dobre. Sipka ti ukazuje primo na nej a napise at na nej kliknes. Asi si preskocil tutorial. Mozna to tlacitko skip vyhodime ) Jo font cisel je nekdy asi spatne citelny to mas pravdu. _________________ Running Pillow |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 17. listopad 2010, 15:25:48 Předmět: |
|
|
myslim celkove je to docela neprehledne udelane to menu... nekdy totiz znamena mene, vice...
tutorial mas recht preskocil jsem... proste tyhle veci je stejne potreba delat spise logicky, nezli k tomu delat spesl tutorial, usetris praci sobe i ostatnim...
spousta lidi chce hrat... a ne si cist tutorialy... mam rad docela ingame zasazene tutorialy... myslim si, ze reseni zrusit skip je dost ozehave...
ono celkove by to hctelo zprehlednit graficky... neni to lehke, vim sam. je potreba se s tim poprat... zrovna jsem resil neco obdobneho...
s hudem sem myslel trosku vice dbat na to, aby clovek vedel kam klikat, a podvedomne ho to tam vedlo... je to neco jako web... je potreba si promyslet rozmisteni... a viditelnost, velikost textu atd... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
falcon
|
Zaslal: 17. listopad 2010, 16:18:42 Předmět: |
|
|
myslim celkove je to docela neprehledne udelane to menu... nekdy totiz znamena mene, vice...
tutorial mas recht preskocil jsem... proste tyhle veci je stejne potreba delat spise logicky, nezli k tomu delat spesl tutorial, usetris praci sobe i ostatnim...
spousta lidi chce hrat... a ne si cist tutorialy... mam rad docela ingame zasazene tutorialy... myslim si, ze reseni zrusit skip je dost ozehave...
ono celkove by to hctelo zprehlednit graficky... neni to lehke, vim sam. je potreba se s tim poprat... zrovna jsem resil neco obdobneho...
s hudem sem myslel trosku vice dbat na to, aby clovek vedel kam klikat, a podvedomne ho to tam vedlo... je to neco jako web... je potreba si promyslet rozmisteni... a viditelnost, velikost textu atd... |
No ja myslim, ze sme prave tutorial udelali velice ingame. Zkus ho nepreskakovat. Ty kecy na zacatku nejsou tutorial, ale jen takova promluva, jen je odklikej. _________________ Running Pillow |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 17. listopad 2010, 17:08:01 Předmět: |
|
|
ja nerikam, ze ne, tutorial je provedeny pekne, ale celkove by hra mela mit rozhodne citelnejsi font, prehlednejsi menu a celkove hud...
a trosku mi to prijde rozharane graficky, mozna to je tim, ze sem uz graficky deformovany... ale nemuzu si pomoct, prijde mi to jako celek jak graficky, tak herne nedotazene, ale jak jsem psal, je to alfa...
vizualne napriklad znazorneni hodin, dle meho nevhodne zvolene, osobne bych udelal napr ikony slunicka a mesice, ktere by se otacely dokolecka... apodobne, spousta veci by tam chtela trosku poladit...
takze budu sledovat, kam se to posune ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
falcon
|
Zaslal: 18. listopad 2010, 06:33:51 Předmět: |
|
|
ja nerikam, ze ne, tutorial je provedeny pekne, ale celkove by hra mela mit rozhodne citelnejsi font, prehlednejsi menu a celkove hud...
a trosku mi to prijde rozharane graficky, mozna to je tim, ze sem uz graficky deformovany... ale nemuzu si pomoct, prijde mi to jako celek jak graficky, tak herne nedotazene, ale jak jsem psal, je to alfa...
vizualne napriklad znazorneni hodin, dle meho nevhodne zvolene, osobne bych udelal napr ikony slunicka a mesice, ktere by se otacely dokolecka... apodobne, spousta veci by tam chtela trosku poladit...
takze budu sledovat, kam se to posune ... |
Ano, máš pravdu s tím, že hra je graficky občas nekompaktní. Na ty hodiny mrknu a asi je stejně předělám Hru budem po grafické stránce určitě ještě ladit, ale každá rada dobřá. Dik. _________________ Running Pillow |
|
Návrat nahoru |
|
 |
falcon
|
Zaslal: 2. květen 2011, 16:04:08 Předmět: |
|
|
Tak Dragon Keeper je hotový. Dostupný je zatím jen přes Mac app store. Verze pro PC je už taky hotová, ale čekáme na distributory až to vydají první, je to tak lepší. Teď pracujem na verzi pro iPady a iPhony, tak do 14 dní by to mělo být na iOS appstoru k dostání, jestli se nevyskytnou nějaké problémy při schvalování od Applu. Dema zatím nemáme, ale časem budou taky. _________________ Running Pillow |
|
Návrat nahoru |
|
 |
falcon
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slappy

|
Zaslal: 5. květen 2011, 07:08:57 Předmět: |
|
|
Mozete popisat viac o tom, ako ste sa dostali k Big Fish games?
chcel by som aj ja skusit toho distributora, mozete povedat nejake detaily (ak to nezakazuje zmluva?) ???
Pripadne ako to prebierhalo, kolko % ide vam a kolko BFG atd... _________________ Skinovane instalatory pre NSIS a Inno Setup, zdarma pre SK/CZ projekty: www.graphical-installer.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
falcon
|
Zaslal: 5. květen 2011, 15:17:26 Předmět: |
|
|
Slappy napsal: |
Mozete popisat viac o tom, ako ste sa dostali k Big Fish games?
chcel by som aj ja skusit toho distributora, mozete povedat nejake detaily (ak to nezakazuje zmluva?) ???
Pripadne ako to prebierhalo, kolko % ide vam a kolko BFG atd... |
No tohle je už naše 3. hra na BFG, takže nějaké ty zkušenosti máme. Víceméně je stačí kontaktovat přes mail, poslat případnou hru(může být i beta verze) a oni se rozhodnou zda jim za to stojí nebo ne. Pak už stačí jen projít jejich QA a hra je vydaná. Procenta ti přesně neřeknu, ale rozhodně se připrav na to, že si BFG vezme víc než půlku Ale ty prodeje pak za to rozhodně stojí. Takže doporučuji to určitě zkusit. No jinak ještě budem na iWinu a Gamehousu, tam to probíhá podbně jen to QA není tak "tuhé" jak u BFG. _________________ Running Pillow |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 5. květen 2011, 17:55:03 Předmět: |
|
|
V tutoriálu se mi stalo, že se překreslila dvě okna přes sebe:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
falcon
|
Zaslal: 5. květen 2011, 18:05:20 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
V tutoriálu se mi stalo, že se překreslila dvě okna přes sebe: |
Jo tak to už sem jednou viděl. Neměl bys nějaký postup jak tohle zreprodukovat? _________________ Running Pillow |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|