Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
leeon82
|
Zaslal: 6. červen 2014, 00:12:02 Předmět: Cubicus |
|
|
Už to mám v telefonu, pařím to!
Pravda pravda, zkouším se podívat na tu grafiku co bych s tím udělal. Je pravda, že jsem se hodně teď zapojil do cyklu dát o tom vědět.
S těmi recenzenty to chápu. Sám mám šefredakora / majitele jednoho časopisu v rodině, takže jsme se o takových věcech už bavili.
To video už chystám. Že já jsem na té výtvarné výchově tenkrát raděj střílel flusačkou a nekreslil jsem zátiší
Pro mě je hodně zajimavé sledovat jak ten trh funguje.
A propo držím Vám palce všem! Protože pokud to půjde tempem jako za posledních 5 let, kdy prakticky neexistoval tablet a dnes ho má každá rodina, tak budeme opravdu dělat všichni na poli pro Asii _________________ The Wisher Games |
|
Návrat nahoru |
|
|
yuri86
|
|
Návrat nahoru |
|
|
leeon82
|
Zaslal: 13. červen 2014, 13:03:53 Předmět: Aktualizace |
|
|
Zdravím Vás,
tak jsem se trochu dal dohromady a vypustil upravenou verzi. Hrál jsem si hlavně tedy s grafikou. Upravil pár věcí ohledně hratelnosti. Vzal jsem si k srdci Vaše rady a začal hledat normální práci ))
tak kdyby jste chtěli mrknout, za pár hodin to bude ke stažení na Google Play i jinde...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TheWisher.Cubicus _________________ The Wisher Games |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|