Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DespeRadoX

|
Zaslal: 15. duben 2016, 23:41:41 Předmět: |
|
|
Ano.... prsia a hlavne huuuUUuuuUUUuuupanie prs je zaklad!
Content sice nie je druhorady ale je daaAAAaaaAAAaaaleko za prsiami. _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 16. duben 2016, 14:39:37 Předmět: |
|
|
A já myslel, že je tohle fórum o vývoji her a ne o houpaní dámského poprsí.
Asi bych si měl najít jiné fórum.  _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 18. duben 2016, 08:44:13 Předmět: |
|
|
Nemusis hladat nove forum. Forum je fajn a ked budes mat nieco, s cim by ti mohlo poradit, rado ti odborne poradi. A seriozne.
Daj na forum! Napriklad tie kozy Forum komentovalo, co sa komentovat dalo...
Furt drzim palce a obdivujem, ako dlho sa tomu venujes  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 18. duben 2016, 08:52:12 Předmět: |
|
|
VODA napsal: |
A já myslel, že je tohle fórum o vývoji her a ne o houpaní dámského poprsí. :roll:
Asi bych si měl najít jiné fórum. :P :wink: |
...třeba fórum o houpání pánského poprsí? :-) Věř mi, že to nechceš :-D. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radis
|
Zaslal: 18. duben 2016, 09:20:25 Předmět: |
|
|
Skoda, ze uz tady neni MirekDusin  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 18. duben 2016, 09:57:19 Předmět: |
|
|
Náhodou o boobs physics simulation bych si moc rád přečetl, když řešíme ty technologické chuťovky Když to má Dead or Alive, tak proč ne Sollertia. A pro Vóďu by to mohla být další výzva, jen musí vždycky přepnout obrazovku, když půjde kolem jeho žena. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 20. duben 2016, 07:01:25 Předmět: |
|
|
Dlaha napsal: |
Náhodou o boobs physics simulation bych si moc rád přečetl, když řešíme ty technologické chuťovky Když to má Dead or Alive, tak proč ne Sollertia. A pro Vóďu by to mohla být další výzva, jen musí vždycky přepnout obrazovku, když půjde kolem jeho žena. |
Tak takový článek bych si také rád přečetl...
Ale Zoja není žádná prsatice, takže taková simulace by trochu postrádala smysl... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Goblin

|
Zaslal: 20. duben 2016, 09:01:52 Předmět: |
|
|
VODA napsal: |
Ale Zoja není žádná prsatice, takže taková simulace by trochu postrádala smysl... |
Tam bude jen jedna ženská postava? To Ti pak neprojde Bechdelem!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Poky

Založen: 29. 06. 2009 Příspěvky: 184 Bydliště: Písek / Plzeň
|
Zaslal: 20. duben 2016, 13:15:21 Předmět: |
|
|
Pořád jsem pro tu verzi, kdy postavíš příběh na tom, že jediný kdo žije ve světě, jsou Zoji - všechny jejich verze!!
A tam se určitě simulace vyplatí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 29. listopad 2016, 20:49:54 Předmět: |
|
|
Možná už jste nedoufali, ale Sollertia zase žije. Přestože mám minimum volného času, snažím se všechen, co mi zbývá (po uspání syna a věnování se manželce) investovat právě do Sollertie.
Drobný update o hře (nečekejte zázraky) zde:
http://sollertiagame.blogspot.cz _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 29. listopad 2016, 21:24:15 Předmět: |
|
|
Jsem rád, že to pořád žije. Držím palce  _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 30. listopad 2016, 15:02:55 Předmět: |
|
|
Trochu OT, ale jak se rozepisuješ o dětech, tak mi to nedá připojit vlastní postřehy, protože s podobnými věcmi bojuju též. Máme téměř dvou letého syna.
- Od té doby co se narodil mám mi přijde paradoxně víc času na to co chci skutečně dělat. Donutilo mě to uspořádat si priority a spoustu věcí zefektivnit a nědělat prostě spoustu věcí, který jsou pro mě ve výsledku vlastně zbytečný. Méně mrhám časem. To souvisí i s tím, že životní změnu se snařím brát jako příležitost než jako komplikaci.
- Hodně si plánuji. V hlavě, na papíře, na cestách. Abych když doma zasednu k počítači, tak abych prostě jel víceméně načisto. Tím nechci říct, že věci nepředělávám, ale snažím se to mít dobře připravené, protože ta příprava se dá dělat leckde.
- Práci si rozděluju na co nejmenší úkoly, aby když se stane, že mám půl hodiny volna, tak abych mohl něco dělat. Nemám rád situace, kdy mám půl hodiny, ale nic neudělám, protože si řeknu že přece nic z toho nemá smysl rozdělávat. Ne vše se dá takhle dělat, třeba na level design potřebuju alespoň několik hodin v kuse, ale spousta věcí se tak dělat dá.
- V práci mám zkrácený úvazek, chodím tam jen na 4 dny. To samozřejmě záleží na tom jakou má člověk práci a možnosti. Nicméně v určitých oborech jsou platy dneska takové, že se dá obejít bez full time. Samozřejmě pokud se to dá domluvit. Bohužel stát v tomto zaměstnavatelům moc nevychází vstříc.
- Tři hodiny cesty denně jsou dost, to ti nezávidim.
- Hodně nám teda pomáhají babičky, které dost často hlídají. Někdy i celé dny. V tomhle máme fakt štěstí. A když nehlídají, tak vezmu syna na celý víkend pryč a někdy to zas udělá Bára, takže máme každý pak volna a čas dělat co potřebujeme.
Držím palce s dalším vývojem! _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 30. listopad 2016, 15:56:06 Předmět: |
|
|
abuki napsal: |
A když nehlídají, tak vezmu syna na celý víkend pryč a někdy to zas udělá Bára, takže máme každý pak volna a čas dělat co potřebujeme. |
OT: Zavist velika. Aktualne bojuju s tim, ze zena povazuje cas takto traveny oddelene za spatny, ze rodina neni spolu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 30. listopad 2016, 15:59:02 Předmět: |
|
|
rezna: samozřejmě to kombinujeme a jezdíme i společně. Ale baví mě s nim vyrazit i sám. Chová se pak ke mě úplně jinak, když tam nemá mámu. _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 1. prosinec 2016, 11:55:58 Předmět: |
|
|
abuki napsal: |
- Hodně nám teda pomáhají babičky, které dost často hlídají. Někdy i celé dny. V tomhle máme fakt štěstí. |
Taky OT a taky závist (teda jen trochu) :-). Babičky pohlídají jen toho staršího, ale máme ještě dvouletý dvojčata a na ty si už netroufnou. Leda když spějí :-). Jeden člověk s nima ani nemůže jít ven, protože jeden utíká pod tramvaj a druhej do potoka...:-). Je to sranda veliká.
Když večer zbude hodina a půl...tak radši už nic nedělám :-) _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|