Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
igor

|
Zaslal: 29. červen 2011, 19:00:35 Předmět: |
|
|
Ok já chápu ten pohled, že tah musí být možný, ale stejně tak by dávalo smysl, kdyby to šlo - je to tak trochu "diskrétní vs. spojitý" pohled na věc nebo jak to přesně říct. Můžeme se o tom vybavovat, ale prostě když hraju tu hru, tak intuitivně mám pocit, že by to mělo jít. Na to si jde zvyknout a asi těžko to budeš předělávat, to je jasné. Větší problém je ta červená bludička, to je podle mě docela závažná věc, takže určitě v updatu vylepšit (a bojím se, že nestačí někde na začátku kampaně v textu napsat, že je těžká, to si taky nikdo později ve hře nespojí...). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
micky

|
Zaslal: 29. červen 2011, 19:15:44 Předmět: |
|
|
Jelikož si hru moc lidí ještě nestáhlo a pochybuju, že by instalačka byla někde jinde, než u nás na serveru, tak jsem vyrobil novou. Update o 5 MB kvůli dvěma archivům kampaně mi přijde dost brutální.
Dopsal do druhého kola kampaně dost podstatnou radu, a to sice, že vlastnosti objektů jde zobrazit kliknutím pravého tlačítka myši. Tak to je i vlastně myšleno, že má hráč možnost se podívat, "do čeho jde".
Člověk se pořád učí, ale hlavně neustále zapomíná...  _________________ https://www.bluepulsar.cz/
https://twitter.com/11thDream_Game/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michalferko
|
Zaslal: 3. červenec 2011, 09:34:55 Předmět: |
|
|
Presiel som to skoro cele a je to super!
Chvalim level design aj in-game, velmi lakava hra, trochu ma obcas hnevala ta kamera, napriklad rad by som sa pozrel uplne zvrchu, ale kamera na urcitom uhle zastane a nejde dalej. Menu sa mi prilis nepaci, nejak mi nesadlo.
Inac ale super, som typ hraca co nevydrzi pri logickej hre a vypne to, ale toto ma bavilo (prip. stvalo ked som nieco nevedel spravit) _________________ Moje minihry a ine projekty |
|
Návrat nahoru |
|
 |
micky

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 7. červenec 2011, 12:47:38 Předmět: |
|
|
já si vůbec nevšiml, že už je to hotové, a že se to dá někde stáhnout  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

Založen: 23. 08. 2007 Příspěvky: 261 Bydliště: Beskydy a Archamonský svět
|
Zaslal: 11. červenec 2011, 07:19:56 Předmět: |
|
|
Dobrá hra !
Možná ještě by stála za úvahu možnost nastavit citlivost myši (rozhlížení i "zoom") _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slappy

|
Zaslal: 11. červenec 2011, 14:15:45 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
já si vůbec nevšiml, že už je to hotové, a že se to dá někde stáhnout  |
Skus si regnut profil na IndieDB.com a uviest svoju hru tam. Oslovis tym mnozstvo ludi.... _________________ Skinovane instalatory pre NSIS a Inno Setup, zdarma pre SK/CZ projekty: www.graphical-installer.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
micky

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
makan

|
Zaslal: 10. říjen 2011, 12:18:46 Předmět: |
|
|
Fungi je taková líbezná logická hra, která mě baví. Přesto si dovolím pár poznámek . Vadí mi kombinace ovládání myš-klávesnice, hlavní problém je asi v tom když "klávesuju" a drbnu do myšky tak mi obraz odcestuje do pr... a já potom ztratím nit-toku myšlenek. A ještě druhá věc, světlušky bych nahradil něčím jiným-životným, třeba slimákam (když je to tam samá houba), prostředí mi přijde takové hmatatelné, ale nedokážu si představit jak oparová světluška tlačí bednu - prostě mi to nesedí. Jinak závídím a těším se na další věci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MirekDusin

|
Zaslal: 6. duben 2012, 15:11:01 Předmět: |
|
|
makan napsal: |
. A ještě druhá věc, světlušky bych nahradil něčím jiným-životným, třeba slimákam (když je to tam samá houba) |
No u slimáků se nedá zrovna říct, že žijou s houbama v symbióze. A světluška je éterická bytost, která má telekinetickou sílu plynoucí z duševní energie. Dokážu si představit, že zvedá i těžší náklad, než jen bedny.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|