Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rezna
|
Zaslal: 13. březen 2008, 14:39:31 Předmět: |
|
|
Kula Shaker napsal: |
moment moment....se tu nejak moc sklonuje ZARI...kde jsem to v debate prehledl kdyz poprve padlo zari? |
na minule strance? - ano bude to v zari - jeste nevim ktery vikend ale bude to v zari |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 16. březen 2008, 16:17:39 Předmět: |
|
|
OndraSej napsal: |
Fila> K necemu konstruktivnejsimu - treba nastrelit aspon priblizne datum a vyhlasit 'call for papers', pak by se uz o necem dalo mluvit  |
Kdyz uz jsi to nacal, mel jsem myslenku na jeden takovy trochu narocnejsi workshop na tema "Reseni algoritmickych problemu". Predstavuju si to asi takto -- s dostatecnym predstihem (mesic az dva) se da dohromady mensi tym lidi, idealne s nejakym vzdelanim v informatice (protoze bych zde resil spis teoreticky narocnejsi ulohy), na ktere by mohl kdokoliv, kdo na GDS pojede, smerovat dotazy. Mely by to byt dotazy obecneho charakteru, tedy _ne_ na implementacni detaily (aka "na GeForce 7800 mi tento kod pracuje z nejakeho duvodu pomaleji, problem mizi u rady 8800"), aby mohli vedouci workshopu vyuzit vzdelani v matematice a teoreticke informatice, ktere treba tvurci dotazu nemaji. Ty dotazy, ktere by byly vyhodnoceny jako zajimave & ktere by vedouci dokazali zodpovedet by byly na workshopu poradne vysvetleny. Workshop by se samozrejme mohl zabyvat i aktualne polozenyma otazkama, nicmene tam jiz klesa sance, ze vedouci v takto omezenem case vymysli dobre reseni.
Takovy priklad dobreho problemu, na ktery jsem byl kdysi dotazan -- slo o soupereni dvou tymu robotu, kteri sbirali poklad na mape reprezentovane ctvercovou siti. Roboti jednoho tymu se snazili nasbirat co nejvice z pokladu a dobry zpusob, jak to udelat, bylo zablokovat cestu robotum z druheho tymu. Slo tedy o to najit co nejmensi pocet poli mapy, ktere je nutno zablokovat pro to, aby se roboti nepratelskeho tymu nedostaly ze zakladny k pokladu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 16. březen 2008, 16:32:28 Předmět: |
|
|
Fila> Jasne, to by mohlo byt zajimave. Jenom nevim, jestli se nashromazdi dostatek zajimavych problemu. Ale za pokus to stoji.
Jinak ja bych mel par napadu na tema prednasky (nebo mozna radsi mensiho workshopu): AI metody, jak je ve hrach (ne)pouzivat a co s nimi (ne)jde udelat. S durazem na ty 'ne' a na rozdily mezi motivacni prednaskou o AI a praxi.
Fila napsal: |
Takovy priklad dobreho problemu, na ktery jsem byl kdysi dotazan -- slo o soupereni dvou tymu robotu, ..., aby se roboti nepratelskeho tymu nedostaly ze zakladny k pokladu. |
A rikalo se tomu "FIBot"?  _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 16. březen 2008, 17:42:42 Předmět: |
|
|
AI metody, jak je ve hrach (ne)pouzivat a co s nimi (ne)jde udelat. S durazem na ty 'ne' a na rozdily mezi motivacni prednaskou o AI a praxi. |
To se me libi. Ted jen nevim, jestli na to chces sehnat prednasejiciho, nebo se toho chces chopit sam?
A rikalo se tomu "FIBot"?  |
Jo . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 16. březen 2008, 18:23:24 Předmět: |
|
|
Fila> No, to je otazka Zatim nevim o nikom, kdo by to mohl/chtel udelat, takze asi sam. Ale pokud by se k tomu nasel nekdo povolanejsi, tak se spolupraci nebo predani branit nebudu  _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tutchek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 140 Bydliště: Praha -Pankrác
|
Zaslal: 17. březen 2008, 23:43:53 Předmět: |
|
|
Pokud by se zaber rozsiril i na ruzne dotazy kol fyziky, "numeriky" apod (zni to vznesene, ale pritom to jsou jednoduche veci) a zdam se vam dostatecne erudovany, tak bych se hlasil do toho vaseho mudrc tymu..  _________________ Nemarni čas u kompu, pojď si zaběhat do lesa
function god_exists() { return false; } |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 30. srpen 2008, 12:00:53 Předmět: |
|
|
Ach jo, já bych na GDS tak rád jel, ale nemám se tam jak dostat...a aniteď vlastně nemám žádné prachy...
Doufám, že budou tradičně záznamy, to je asi jediná možnost, jak se tam podívat... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 30. srpen 2008, 16:36:48 Předmět: |
|
|
Zaznamy tentokrat pravdepodobne nebudou, nebo alespon zdaleka ne ze vsech prednasek. Takze doporucuju prijet...
To je Brno tak nedostupna lokalita? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 30. srpen 2008, 18:57:56 Předmět: |
|
|
Pro mě bohužel ano...
1) jsem až z Písku (Jihočeský kraj)
2) nemám prachy na autobus či vlak, páč vše cpu do splátek na notes
3) rodiče už nejsou ochotný mě tam vzít
No doufám, že budou záznamy alespoň z těch dobrých přednášek...
Jinak, budou trička?  _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jack M.A.X.
|
Zaslal: 30. srpen 2008, 19:04:41 Předmět: |
|
|
Byla by to škoda, kdyby záznamy přednášek nebyly. Já taky pravděpodobně na GDS nebudu. Ne, že bych nechtěl, ale během školy mám víkendový melouchy. Takže by mi záznamy přišly celkem vhod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 30. srpen 2008, 19:08:33 Předmět: |
|
|
A jaka navstevnost se ocekava tento rocnik ? Kdyz se o tom zacina mluvit az ted a ma to byt na zari, tak ja dost pochybuju o tom, ze tam nacpete i jiny lidi, nez z fora C-H.cz :-/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
komm
|
Zaslal: 30. srpen 2008, 19:22:19 Předmět: |
|
|
juchu ja tam budem 1. krat...
inak mne brno vyhovuje,.. vsak z bratislavy za hodinu aj nieco a som tam..
tesim sa |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goddard
|
Zaslal: 31. srpen 2008, 00:16:23 Předmět: |
|
|
ahoj. byl by zajem o prednasku na tema javafx? celkove co to je, proc to je, jak se v tom pise, nejake ukazky a vyhled do budoucna  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kuka

Založen: 31. 08. 2008 Příspěvky: 2 Bydliště: Bratislava, Slovakia
|
Zaslal: 31. srpen 2008, 10:51:54 Předmět: |
|
|
Hlasim sa! Ja mam zaujem..
PS: Myslim, ze by bolo uz nacase upnut aspon predbezny zoznam seminarov...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goddard
|
Zaslal: 31. srpen 2008, 11:07:22 Předmět: |
|
|
@kuka: souhlas
za 14 dni to zacina a krome toho co fila sdelil v clanku toho moc neni znamo. *nervous* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|