Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rexistens

Založen: 29. 07. 2007 Příspěvky: 62 Bydliště: kousek od Zlina a nekdy Brno
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 13:29:35 Předmět: |
|
|
ja to mam ke skole 20 minut salinou a pohoda... podle me jezdit salinou do 25 minut do skoly je v klidu...kamos bydli na palacaku a je ve skole stejen jako ja...a to ma koleje no _________________ Osobní stránky a portfolio
Stránky BlueA www.bluea.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 13:44:29 Předmět: |
|
|
Tech 20 min jeste jde... Jen varovani pro lidi zvykle na mensi mesta a stredoskolsky styl -- na VS budete mit naprosto bezne dvou nebo ctyrhodinove pauzy mezi vyukou, takze bydlet hodne dal (z nekterych ctvrti se neni problem dostavat do skoly okolo 45 minut) je fakt otrava, protoze nema skoro smysl si v te pauze skocit dom, kdyz nemate ve meste co delat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 16. srpen 2007, 13:56:28 Předmět: |
|
|
jj, to je pravda, já první rok bydlel na Komárově a skoro každý den jsem měl 4 hodiny díru. To byl opravdu opruz, protože skoro 2 hodiny člověk stráví jen cestou. Jinak ale ve škole jsou pro studenty dostupné kompy, takže se dá něco dělat i tam. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MePHyst0
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 14:24:27 Předmět: |
|
|
az 45 minut? preco mi zasrany seznam nasiel cestu v oblasti 15-20 minut?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 14:32:07 Předmět: |
|
|
MePHyst0 napsal: |
5-10 minut nez dojdes k zastavce - +- 5 minut nez neco jede - v zacpe ti rano ta salina na kterou prestupujes zakonite ujede a cekas dalsich 5 minut na dalsi a jeste dojit ke skole
to udela i 45 minut - z komarova je to +- 30 minut kdyz to dobre jede
ted jsem to meril do liskovce (zastavka osova) - vzdalenost hlavni nadrazi - osova je 12-13 minut - ale kdyz jsem to potom poctive zmeril tak od domu na osovou, z osove na hlavak, prestup, z hlavaku na ceskou udelalo 30 minut (jeste ze jsem ten byt nevzal) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 16. srpen 2007, 15:05:25 Předmět: |
|
|
Jednou se mi podařilo dostat do školy za 20 minut, koukal jsem jak puk  _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MePHyst0
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 15:22:06 Předmět: |
|
|
ked som si to ale pozrel na mape, tak to bolo docela blizko, teda bottleneck su zacpy,prestupovanie a podobne, tak som rozmyslal ze dokym pocasie dovoli tak by bolo docela schodne jazdit bicyklom(trosku sportu informatikom nikdy nezaskodi ze jo ), co si o tom myslite, slo by to ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 16. srpen 2007, 15:38:07 Předmět: |
|
|
Ve škole jsou stojany na kola, nevím ale jak to půjde na koleji. A jinak trasa by snad nějaká vhodná šla najít. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 15:40:32 Předmět: |
|
|
urcite by to slo - ale musis si najit vhodnou cestu - urcite ne stejne jako tramvaj - ta jede po hlavnim tahu brnem - tam bych kolo nebral - a potom bych se vyhnul jizde pres ulice krenova, spitalka, cejl, francouzska, bratislavska, hvezdova, taktez tam vidim po ceste dornych - tam bych taky nejel (AKA "bronx", "temna ctvrt", "ciganov", ...) - tedy z pohledu mapy je to od komarova nahoru napravo - bude se muset vydat po leve strane mestem
cimz padem co se tak divam do mapy mas problem protoze na druhou stranu je reka a vlak a moc projet se tam neda
mozna me brnaci opravi - ale ja bych to tam teda moc neriskoval - tam z te strany je dost temno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 15:57:16 Předmět: |
|
|
Eh, na co ted reagujes? Jestli na tech mych 45 minut, tak to bylo "z nekterych ctvrti", ne "z te tve" . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 16:01:15 Předmět: |
|
|
Fila napsal: |
Eh, na co ted reagujes? Jestli na tech mych 45 minut, tak to bylo "z nekterych ctvrti", ne "z te tve" . |
na Quiarka - ten na komarove bydlel a jak jsem napsal ja - tech 45 minut s z komarova na botanickou udelat da |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TenKteryVmladiVidelZirafu

|
Zaslal: 16. srpen 2007, 18:35:13 Předmět: |
|
|
Ja slysel ze z Komarova bri. Zurku na Pravnickou fakultu (ktera je hned vedle informatiky) je to se vsim vsudy (od okamziku kdy se vyjde z koleje do okamziku kdy se vchazi do fakulty) hodina cesty. Taky me to prijde divne, vzhledem k tomu, jak to vypada na mape, ale asi to tak bude. Nicmene ja bych to tak nehrotil. Neni duvod jezdit o te pauze z5 na kolej, studovny jsou v centru, menzy jsou v centru, tak co na koleji?
Jinak ja si sehnal privat ktery je neco pod 30 minut od skoly a vzdalenost me nevadi. Hlavne ze uz nejsem bezdomovec. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 18:40:36 Předmět: |
|
|
typicky pujdes po skole na brigadu nebo sport - pokud bydlis 30minut a vic od skoly znamena to si vzit vsechno rano s sebou a mit strach jestli ti nekdo na brigade nebo treba bazene nevybere ze skrinky notebook za 30k (u me za 50k)
a navic tahat s sebou vsechno na celej den je taky opruz - radsi to rozdelim a rano vybehnu s notebookem, par papirama a tuzkou do skoly a pak se rychle prebehnu domu pro veci na sport
jinak ono tu delku cestovani poznate az v realnem provozu - pokud to mas 30 minut do skoly muze to byt ve spicce 45 - muzu se zeptat kde bydlis? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TenKteryVmladiVidelZirafu

|
Zaslal: 16. srpen 2007, 19:29:36 Předmět: |
|
|
rezna napsal: |
typicky pujdes po skole na brigadu nebo sport - pokud bydlis 30minut a vic od skoly znamena to si vzit vsechno rano s sebou a mit strach jestli ti nekdo na brigade nebo treba bazene nevybere ze skrinky notebook za 30k (u me za 50k)
a navic tahat s sebou vsechno na celej den je taky opruz - radsi to rozdelim a rano vybehnu s notebookem, par papirama a tuzkou do skoly a pak se rychle prebehnu domu pro veci na sport
jinak ono tu delku cestovani poznate az v realnem provozu - pokud to mas 30 minut do skoly muze to byt ve spicce 45 - muzu se zeptat kde bydlis? |
Tak vyhody to ma, ale podle me nic hrozneho na tom, ze si toho rano budu muset vzit vic. Notebook zatim nemam, takze si beru jen normalni komp. Ctvrt kde to je se podle inzeratu jmenuje Cerna pole, podle map.cz Husovice, pobliz je zastavka namesti Republiky nebo Tomkovo namesti. A z toho Tomkova to jede podle idosu do botanicke za neco nad 20 minut. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 19:43:29 Předmět: |
|
|
mno nic proti ale ses tak na rozmezi bronxu a normalnich lidi - vecer bych se celkem bal tam chodit - resp. urcite bych nesel pres cejl - byty v bronxu jsou pekny a levny - vymenou za cigany vsude kolem
jinak je to celkem blizko - jeden z bytu co jsem hledal byl kousek od tebe - merhautovat 7 - ale nakonec jsem kounicova 38 - na botanickou pesky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|