Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
franz
|
Zaslal: 27. září 2010, 15:08:27 Předmět: |
|
|
Škoda že jste to neřekli předem, bych se na GDS doplazil i přes aktuální nemoc, takhle jsem spoléhal na videa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Slappy
|
Zaslal: 27. září 2010, 15:09:42 Předmět: |
|
|
rezna napsal: |
Slappy napsal: |
Nekameroval to niekto?
Resp nema niekto aspon zvukovy stream?
Organizatori by mali taketo nieco robit povinne!!! |
ne neni a v budoucnu nebude!!! organizatori totiz zaznamy delali, a skoncili u toho, ze lidi na GDS nejezdili (protoze Brno je daleko, protoze 200-300 za vstup je desne moc) a sedeli doma na prdeli a cekali na zaznamy
takze smula |
No fasa...
Ked bolo GDS v Brne tak som bol, ale Praha je fakt daleko
Ale minuly rok boli aj videa z prezentacii, sak som sa na jednom videl...
A pozeral som prave tie prezentacie na ktore som nemohol ist, pretoze sa kryli _________________ Skinovane instalatory pre NSIS a Inno Setup, zdarma pre SK/CZ projekty: www.graphical-installer.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
Twister
|
Zaslal: 27. září 2010, 15:42:56 Předmět: Nahrávání |
|
|
Dobře s tím šířením nahrávky beru na vědomí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sysel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
igor
|
Zaslal: 28. září 2010, 11:02:17 Předmět: |
|
|
Bude tedy někdy to avizované vyjádření k výstavám GDS / Game Access? Možná jsem něco minul, ale nic jsem nenašel a připadá mi, že tady nějak "nenápadně" mizí vlákna o druhé výstavě. Pokud mi to tak připadá správně, tak v tom prostě čichám průser pro herní scénu v ČR nezávisle na tom, že české-hry v tom mohou být samy o sobě nevinně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hunter
|
Zaslal: 28. září 2010, 16:48:38 Předmět: |
|
|
Flash napsal: |
my jsme zamerne prednasky nenahravali ... Ucastnici si plati za to, ze pak muzou videt a slyset zajimave veci, ktere jinde nejsou ... |
Technicky vzato, nevznikly náhodou C-H (tehdy ještě CH) zejména za účelem vzdělávání českých a slovenských herních vývojařů, ať už skrze vzájemnou pomoc na fóru nebo skrze přednášky na GDS?
Pokud by mělo být hlavním smyslem C-H "pozdvihovat" česko-slovenskou herní scénu, pak odpírání informací (z různých důvodů, pak se můžeme bavit o tom, jestli jsou to důvody finanční, nebo legislativní nebo cokoliv) jde jednoznačně proti takovému záměru.
Pokud je hlavním záměrem C-H cokoliv jiného, pak můj plk nemá žádnou váhu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 28. září 2010, 17:16:16 Předmět: |
|
|
Nemyslim si, ze by malo AKYKOLVEK zmysel bavit sa konkretne o legislativnych dovodoch, nech je zamer komunity hoc aj vyliecit rakovinu!
Nemyslim si, ze chlapci nam chcu nieco odopierat, Flash to napisal velmi jasne. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 28. září 2010, 18:29:47 Předmět: |
|
|
V době dostupných HD kamer, vysokorychlostních internetů a službách typu youtube už není pořízení videa a jeho sdílení na netu taková výzva jako kdysi |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 28. září 2010, 18:42:21 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
V době dostupných HD kamer, vysokorychlostních internetů a službách typu youtube už není pořízení videa a jeho sdílení na netu taková výzva jako kdysi |
pokud jsi chtel GDS videt mel jsi prijit ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 28. září 2010, 19:12:02 Předmět: |
|
|
Hunter napsal: |
Technicky vzato, nevznikly náhodou C-H (tehdy ještě CH) zejména za účelem vzdělávání českých a slovenských herních vývojařů, ať už skrze vzájemnou pomoc na fóru nebo skrze přednášky na GDS?
Pokud by mělo být hlavním smyslem C-H "pozdvihovat" česko-slovenskou herní scénu, pak odpírání informací (z různých důvodů, pak se můžeme bavit o tom, jestli jsou to důvody finanční, nebo legislativní nebo cokoliv) jde jednoznačně proti takovému záměru.
Pokud je hlavním záměrem C-H cokoliv jiného, pak můj plk nemá žádnou váhu. |
K tomuhle muzu rict jediny. Hledas v tom neco, co tam vubec neni Zadne jednani proti zajmum komunity, zadna skryta stranka, zadna konspiracni teorie. Bohuzel
Myslim, ze inteligentni rozumny vyvojar pochopil muj post. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 28. září 2010, 19:51:52 Předmět: |
|
|
Jako z tech radoby vecnych argument od Flashe je zjevne, ze to udelal natruc mne - 10x se me ptal, jestli prijedu, ja rikal, ze Praha je daleko, takze zarazil veskere nahravky, a ani obsah prednasek mi posila nesmel nastinit cely, abych sveho spatneho rozhodnuti mohl dostatecne litovat _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Fila
|
Zaslal: 28. září 2010, 19:59:26 Předmět: |
|
|
Ja uz GDS nijak neorganizuju, nicmene pokud nekoho zajima muj nazor, tak si myslim (a vzdy jsem to v dobe kdy jsem GDS delal prosazoval), ze by informace mely byt co nejvice pristupne. Osobne jet na GDS ma porad pozitiva, i kdyz jsou k dispozici zaznamy -- clovek se na prednasce muze zeptat, kontaktuje se s ostatnimi vyvojari, muze se ucastnit oficialnich i ad hoc diskusi, workshopu, ktere nema moc smysl kvuli hands-on praci nahravat.
Navic myslet si ze spasim navstevnost tim, ze uzavru informace v budove muze byt nakonec docela likvidacni. Ostatne modely kdy je jakasi "osekana verze" zdarma a az plna placena (coz muzou byt zaznamy kontra osobni pritomnost) jsou ve spouste oblasti rozsirene a prospesne. V pripade GDS muze byt napr. pozitivni efekt ten, ze si nekdo stahne prednasky a pristi rok pojede, protoze si rad propriste s prednasejicim i pokeca. Je samozrejme otazka, jestli tento pozitivni efekt prevazi lenost nekam jet a jen stahovat prednasky, coz clovek muze jen odhadovat... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vozka
|
Zaslal: 28. září 2010, 21:09:07 Předmět: |
|
|
naprostý souhlas s Filou (jinak co se mě týče, na GDS jsem se letos rozhodl jet poprvé, ale bohužel to nevyšlo z časových důvodů (škola, stěhování na kolej, dva koncerty s kapelou...), tak snad příště, ať už v Praze nebo v Brně) |
|
Návrat nahoru |
|
|
eX1
|
Zaslal: 29. září 2010, 08:30:52 Předmět: |
|
|
Sem zvědavý jaky bude GDS příští rok. Mohlo by to zase být na dva dny _________________ Žiju pro grafiku a animace... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sirall
|
Zaslal: 29. září 2010, 08:34:12 Předmět: |
|
|
Za sebe si myslím, že se GDS opravdu podařilo a byl jsem spokojen (až na problémy s doslechem v zadních řadách). Dobrá práce.
Plně souhlasím s neuveřejněním nahrávek, pokud s tím autoři nejsou srozuměni, i když alespoň pro účastníky by příště mohli být zaznamenány .
Rád bych se ale zeptal, zda budou (alespoň pro účastníky) k dispozici slajdy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|