.[ ČeskéHry.cz ].
Genetická zahrada II
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
VODA

PříspěvekZaslal: 20. listopad 2011, 10:53:00    Předmět: Odpovědět s citátem

Super. Dost mě pobavil ten záchod. Ví vůbec Amerikáni, kde Česká republika je? Very Happy
Dost se těším, až to vydáte.
Mem

PříspěvekZaslal: 20. listopad 2011, 10:53:52    Předmět: Odpovědět s citátem

He's not dead, he's sleeping, epic Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jasemburak

PříspěvekZaslal: 21. listopad 2011, 08:47:54    Předmět: Odpovědět s citátem

VODA napsal:
Super. Dost mě pobavil ten záchod. Ví vůbec Amerikáni, kde Česká republika je? Very Happy

Asi neví Very Happy

jj epic Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Slappy

PříspěvekZaslal: 21. listopad 2011, 09:19:07    Předmět: Odpovědět s citátem

jasemburak napsal:
VODA napsal:

Asi neví Very Happy

jj epic Very Happy

Jasne ze nevedia., fakt smutne.
Ale stara dobra CzechoSlovakia zije v srdciach Americanov aj nadalej!

Ako som sa mohol presvedcit na vlastne usi - mnozstvo Amikov nema o Europe moc sajnu, ale Cesko-Slovensko dost poznaju, som oci valil Smile
jasemburak

PříspěvekZaslal: 12. prosinec 2011, 23:19:08    Předmět: Odpovědět s citátem

jj... Slappy pravda Smile

Alex v přestřelce... v tento moment ještě proti živím protivníkům Smile

jasemburak

PříspěvekZaslal: 4. červen 2012, 10:42:02    Předmět: Odpovědět s citátem

Krom samotného dokončování jsme se zúčastnili natáčení IV řady pořadu Den D za účelem získání investic pro naší hru Genetická zahrada 2. Vysílání tuto středu 6.6.2012 od 21:50 na ČT 1. Na výsledek se musí samozřejmě počkat do samotného vysílání Smile

http://tv.sms.cz/televize/CT1/20120606/1490167244-Den-D-IV-5-13
Crusty

PříspěvekZaslal: 5. červen 2012, 11:42:00    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je super, na DenD se divam. Takze se tesim Smile
Crusty

PříspěvekZaslal: 6. červen 2012, 21:42:55    Předmět: Odpovědět s citátem

toz to GRATULUJI !!! Smile

a ted by jsi nam mohl popsat jak to probihalo, co sme nevideli, atd Smile
sonic

PříspěvekZaslal: 6. červen 2012, 21:45:47    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, povídej přeháněj. Dokonce o tebe měl zájem ten nesympatický holohlavý pán na kraji. Co jsem viděl dřív tak měl zájem jen o jeden projekt. Obrovská gratulace, ani to, že vzali tak nízká % se jen tak nevidí! Shocked
Mem

PříspěvekZaslal: 7. červen 2012, 08:01:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Johna jsem sázel, a hezky ty ostatní pak nastartoval, dobrá práce Wink
jasemburak

PříspěvekZaslal: 7. červen 2012, 08:27:08    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Smile

Rozprava s investory trvala hodinu a půl, kdy už se člověk i pěkně orosil. Byl jsem překvapený jaký rozhled ve hrách investoři měli a na co vše se ptali. To zpovídání se týkalo od prvního dílu po náklady včetně informací o týmu Smile Celé to bylo fajn. Já si to krom čekání(dostavila se tréma) na vpuštění do doupěte vcelku užil jako hodně nový zážitek Very Happy
jnsfbi

PříspěvekZaslal: 7. červen 2012, 09:35:10    Předmět: Odpovědět s citátem

jasemburak napsal:
Díky Smile

Rozprava s investory trvala hodinu a půl, kdy už se člověk i pěkně orosil. Byl jsem překvapený jaký rozhled ve hrách investoři měli a na co vše se ptali. To zpovídání se týkalo od prvního dílu po náklady včetně informací o týmu Smile Celé to bylo fajn. Já si to krom čekání(dostavila se tréma) na vpuštění do doupěte vcelku užil jako hodně nový zážitek Very Happy

Zdravím,
díl jsem viděla, překvapil mne průběh celého Tvého vystoupení.-) Taky mne dost překvapil fakt, že chceš nejdřív zamířit na český trh a ještě s CDčkama?! V jaké fázi jste nyní? ...Jestli je to tady v threadu tak se omlouvám, momentálně nestíhám číst a na CH sem přišla vyloženě kvůli Tvé prezentaci v Tv:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jasemburak

PříspěvekZaslal: 7. červen 2012, 11:32:33    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,
nedokážeme bez prostředků či bez pořádných kontaktů udělat Aj verzi, máme zkušenost z IGF - prostě průser s překlady a dabéry. Tak se věnujeme tomu mít aspoň něco(z ČR/SR) aby si šlo tu Aj verzi pak pohlídat Smile

Ty CD bylo myšleno spíš DVD Smile To je inspirace od Amanita design(Samorost / Machinarium). Je to fungující model jak se u nich ukázalo. Digitální distribuce tu pořád ještě není většinová a ty trafiky jsou na každém rohu. Ideální je jít pro rohlíky a přinést si domů hru Smile

Teď děláme finále hry -> pořád to ještě chvíli zabere. Platí to co bylo v Tv 3 až 4 měsíce přibližně Smile
Rexistens

PříspěvekZaslal: 7. červen 2012, 14:25:56    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim.
1. zajimave vypadajici hra;) 2 gratulace;)

a ted takova ma drobna uvaha pokud mohu..(vzhledem k tomu ze ve financovani projektu se nevyznam tak ciste laicka) .
neni na takovouhle relativne "malou" castku lepsi nejaky bankovni uver. Prece jen se sice vrati pak bance vic nez tech 200 000 ale pak uz to jde zase vsechno jen vam, ne? Takhle pokud jsem to pochopil date 20% nez se splati 200 000 a pak 5% ze vsech dalsi zisku studia, ne? A uz vam zadny dalsi prachy nikdy dat nemusi jen bude "rejzovat" z vasi dalsi prace.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
OndraSej

PříspěvekZaslal: 7. červen 2012, 14:36:08    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazdopadne gratulace, drzim palce aby vam to vyslo.

Rexistens> tech 5% neznamena podil na zisku, ale podil na spolecnosti. Takze bude spoluvlastnik a je v jeho zajmu, aby ta spolecnost dobre fungovala (a bude pro to pravdepodobne i neco delat).

Jinak nejde jenom o ty penize, ale tihle investori dost casto funguji i jako mentori (poskytuji svoje zkusenosti a konzultaci), dodavaji projektu urcitou duveru a vahu, coz se hodi pri jednani s dalsima firmama (napriklad s distribucnima spolecnostma) a hlavne maji radu kontaktu na dalsi lidi a spolecnosti, o ktere se radi deli (resp. kterym te predstavi/doporuci). A tohle jsou vsechno uzitecne veci, ktere ti zadny uver neda... Navic si myslim, ze co do vyjednavaci sily a reklamy klukum hodne pomohlo uz jenom to, ze byli v televizi a nekoho tam presvedcili, aby jim dal penize (a pomohlo by jim to, i kdyby se nakonec na te investici nedomluvili).
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 5 z 7

Přejdi na: