Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VODA

|
Zaslal: 20. listopad 2011, 10:53:00 Předmět: |
|
|
Super. Dost mě pobavil ten záchod. Ví vůbec Amerikáni, kde Česká republika je?
Dost se těším, až to vydáte. _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 20. listopad 2011, 10:53:52 Předmět: |
|
|
He's not dead, he's sleeping, epic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jasemburak

|
Zaslal: 21. listopad 2011, 08:47:54 Předmět: |
|
|
VODA napsal: |
Dost se těším, až to vydáte. |
Asi neví
jj epic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slappy

|
Zaslal: 21. listopad 2011, 09:19:07 Předmět: |
|
|
jasemburak napsal: |
VODA napsal: |
Dost se těším, až to vydáte. |
Asi neví
jj epic  |
Jasne ze nevedia., fakt smutne.
Ale stara dobra CzechoSlovakia zije v srdciach Americanov aj nadalej!
Ako som sa mohol presvedcit na vlastne usi - mnozstvo Amikov nema o Europe moc sajnu, ale Cesko-Slovensko dost poznaju, som oci valil  _________________ Skinovane instalatory pre NSIS a Inno Setup, zdarma pre SK/CZ projekty: www.graphical-installer.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jasemburak

|
Zaslal: 12. prosinec 2011, 23:19:08 Předmět: |
|
|
jj... Slappy pravda
Alex v přestřelce... v tento moment ještě proti živím protivníkům
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jasemburak

|
Zaslal: 4. červen 2012, 10:42:02 Předmět: |
|
|
Krom samotného dokončování jsme se zúčastnili natáčení IV řady pořadu Den D za účelem získání investic pro naší hru Genetická zahrada 2. Vysílání tuto středu 6.6.2012 od 21:50 na ČT 1. Na výsledek se musí samozřejmě počkat do samotného vysílání
http://tv.sms.cz/televize/CT1/20120606/1490167244-Den-D-IV-5-13 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Crusty
|
Zaslal: 5. červen 2012, 11:42:00 Předmět: |
|
|
tak to je super, na DenD se divam. Takze se tesim  _________________ http://www.2ox.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Crusty
|
Zaslal: 6. červen 2012, 21:42:55 Předmět: |
|
|
toz to GRATULUJI !!!
a ted by jsi nam mohl popsat jak to probihalo, co sme nevideli, atd  _________________ http://www.2ox.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sonic

|
Zaslal: 6. červen 2012, 21:45:47 Předmět: |
|
|
Jojo, povídej přeháněj. Dokonce o tebe měl zájem ten nesympatický holohlavý pán na kraji. Co jsem viděl dřív tak měl zájem jen o jeden projekt. Obrovská gratulace, ani to, že vzali tak nízká % se jen tak nevidí!  _________________ Programovat pod Windows je jako hrát hry na Macu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 7. červen 2012, 08:01:59 Předmět: |
|
|
Na Johna jsem sázel, a hezky ty ostatní pak nastartoval, dobrá práce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jasemburak

|
Zaslal: 7. červen 2012, 08:27:08 Předmět: |
|
|
Díky
Rozprava s investory trvala hodinu a půl, kdy už se člověk i pěkně orosil. Byl jsem překvapený jaký rozhled ve hrách investoři měli a na co vše se ptali. To zpovídání se týkalo od prvního dílu po náklady včetně informací o týmu Celé to bylo fajn. Já si to krom čekání(dostavila se tréma) na vpuštění do doupěte vcelku užil jako hodně nový zážitek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jnsfbi

|
Zaslal: 7. červen 2012, 09:35:10 Předmět: |
|
|
jasemburak napsal: |
Díky
Rozprava s investory trvala hodinu a půl, kdy už se člověk i pěkně orosil. Byl jsem překvapený jaký rozhled ve hrách investoři měli a na co vše se ptali. To zpovídání se týkalo od prvního dílu po náklady včetně informací o týmu Celé to bylo fajn. Já si to krom čekání(dostavila se tréma) na vpuštění do doupěte vcelku užil jako hodně nový zážitek  |
Zdravím,
díl jsem viděla, překvapil mne průběh celého Tvého vystoupení.-) Taky mne dost překvapil fakt, že chceš nejdřív zamířit na český trh a ještě s CDčkama?! V jaké fázi jste nyní? ...Jestli je to tady v threadu tak se omlouvám, momentálně nestíhám číst a na CH sem přišla vyloženě kvůli Tvé prezentaci v Tv:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jasemburak

|
Zaslal: 7. červen 2012, 11:32:33 Předmět: |
|
|
ahoj,
nedokážeme bez prostředků či bez pořádných kontaktů udělat Aj verzi, máme zkušenost z IGF - prostě průser s překlady a dabéry. Tak se věnujeme tomu mít aspoň něco(z ČR/SR) aby si šlo tu Aj verzi pak pohlídat
Ty CD bylo myšleno spíš DVD To je inspirace od Amanita design(Samorost / Machinarium). Je to fungující model jak se u nich ukázalo. Digitální distribuce tu pořád ještě není většinová a ty trafiky jsou na každém rohu. Ideální je jít pro rohlíky a přinést si domů hru
Teď děláme finále hry -> pořád to ještě chvíli zabere. Platí to co bylo v Tv 3 až 4 měsíce přibližně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rexistens

Založen: 29. 07. 2007 Příspěvky: 62 Bydliště: kousek od Zlina a nekdy Brno
|
Zaslal: 7. červen 2012, 14:25:56 Předmět: |
|
|
zdravim.
1. zajimave vypadajici hra;) 2 gratulace;)
a ted takova ma drobna uvaha pokud mohu..(vzhledem k tomu ze ve financovani projektu se nevyznam tak ciste laicka) .
neni na takovouhle relativne "malou" castku lepsi nejaky bankovni uver. Prece jen se sice vrati pak bance vic nez tech 200 000 ale pak uz to jde zase vsechno jen vam, ne? Takhle pokud jsem to pochopil date 20% nez se splati 200 000 a pak 5% ze vsech dalsi zisku studia, ne? A uz vam zadny dalsi prachy nikdy dat nemusi jen bude "rejzovat" z vasi dalsi prace. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 7. červen 2012, 14:36:08 Předmět: |
|
|
Kazdopadne gratulace, drzim palce aby vam to vyslo.
Rexistens> tech 5% neznamena podil na zisku, ale podil na spolecnosti. Takze bude spoluvlastnik a je v jeho zajmu, aby ta spolecnost dobre fungovala (a bude pro to pravdepodobne i neco delat).
Jinak nejde jenom o ty penize, ale tihle investori dost casto funguji i jako mentori (poskytuji svoje zkusenosti a konzultaci), dodavaji projektu urcitou duveru a vahu, coz se hodi pri jednani s dalsima firmama (napriklad s distribucnima spolecnostma) a hlavne maji radu kontaktu na dalsi lidi a spolecnosti, o ktere se radi deli (resp. kterym te predstavi/doporuci). A tohle jsou vsechno uzitecne veci, ktere ti zadny uver neda... Navic si myslim, ze co do vyjednavaci sily a reklamy klukum hodne pomohlo uz jenom to, ze byli v televizi a nekoho tam presvedcili, aby jim dal penize (a pomohlo by jim to, i kdyby se nakonec na te investici nedomluvili). _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|